Brăileanca UCISĂ sunase la 112 cu o zi înainte de a fi găsit cadavrul. STS a comunicat date de localizare, însă polițiștii n-au găsit-o

marți, 11 iunie 2024, 21:14
2 MIN
 Brăileanca UCISĂ sunase la 112 cu o zi înainte de a fi găsit cadavrul. STS a comunicat date de localizare, însă polițiștii n-au găsit-o

Caz revoltător, similar cu cel de la Caracal, în județul Brăila: o femeie de 44 de ani (foto) a fost găsită, marți dimineață, fără suflare într-o casă din comuna Mircea Vodă, la aproximativ 24 de ore de la momentul în care aceasta sunase la 112. A fost omorâtă.

Polițiștii nu au reușit să găsească imobilul de unde se auzeau doar țipete în apelul la 112, deși Serviciul de Telecomunicații Speciale a comunicat date de localizare. La comanda IPJ Brăila s-a aflat adjunctul Iorgu Munteanu, care avea autoritatea de a dispune măsurile necesare într-un astfel de caz.

Brăileanca a fost ucisă de concubin, un bărbat de 50 de ani, care apoi și-a pus capăt zilelor.

Cadavrele au fost găsite, marți dimineață, după ce, la ora 09:45, polițiștii au fost sesizați prin apel la 112 cu privire la existența acestora. Oamenii legii ar fi fost chiar în fața casei, cu o zi înainte.

Femeia de 44 de ani a sunat la 112, luni, la ora 12:31, însă nu a vorbit. Aceasta țipa ca din gură de șarpe, fără să comunice cu operatorul.

Sistemul a furnizat date de localizare, iar acolo au fost trimise două echipaje de polițiști pentru a face verificări.

„În urma verificărilor efectuate, nu au fost obținute date care să confirme faptul că în zonă ar fi avut loc un conflict”, transmite IPJ Brăila.

Poliția susține că „s-au purtat discuții cu locuitorii din zonă pentru a încerca identificarea unui imobil unde ar fi avut loc evenimentul” și că s-a încercat, totodată, „identificarea apelantei, inclusiv prin prezentarea spre recunoaștere a numărului de telefon de pe care s-a apelat”.

Oamenii legii afirmă că nimeni din localitate „nu a putut oferi informații care să ajute la identificarea locației sau a apelantei”. S-ar fi încercat inclusiv „reapelarea postului telefonic fără rezultat, numărul fiind alocat unei cartele pre-pay neînregistrate”.

Abia după găsirea cadavrelor a fost stabilit faptul că telefonul de pe care s-a sunat la 112 aparținea femeii de 44 de ani.

„La momentul efectuării verificărilor în teren, vecinii nu au putut furniza această informație”, mai completează IPJ Brăila.

Debraila

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii