anunturi
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi

miercuri, 18.05.2022

Brandul internaţional Sotheby's a intrat pe piaţa din România

GALERIE
Sothebys
 • Sothebys
- +

Brandul internaţional Sotheby’s s-a lansat marţi, în România, sub numele Romania Sotheby’s International Realty, compania românească devenind cel mai nou membru al celebrei reţele globale.

Sotheby’s International Realty Affiliates LLC s-a asociat cu Artmark Historical Estate, companie ce a aparţinut grupului Artmark - platformă de promovare culturală din piaţa românească de artă, istorie şi bunuri simbolice.

Potrivit unui comunicat remis News.ro, Romania Sotheby’s International Realty reprezintă un gir pentru viitorul pieţei de bunuri culturale şi imobile de patrimoniu din România, concentrându-se pe procesul de achiziţii de proprietăţi istorice şi de lux din ţară şi oferind, la nivel global, accesul la proprietăţile reprezentative din România, sub umbrela internaţională a diviziei de imobiliare a celei mai vechi case de licitaţii de artă din lume.

Sotheby’s a fost înfiinţată în 1744, iar sub brandul Sotheby’s International Realty se operează, începând cu 1976, cea mai semnificativă punere în valoare de imobile istorice ori rezidenţiale de lux în peste 72 de ţări din întreaga lume şi cu un volum record de vânzări la nivel global în 2019 de 114 miliarde de dolari.

Artmark Historical Estate, de astăzi Sotheby’s International Realty, a fost înfiinţată în 2014, drept asociere între Casa de Licitaţii Artmark şi Constantin Prisecaru, actualul managing partner, alături de CEO Monica Barbu, şi a ajuns în scurtă vreme cea mai mare companie de consultanţă imobiliară specializată în valorificarea rezidenţială ori comercială a caselor cu istorie din România. Actualmente, portofoliul Artmark Historical Estate măsoară peste 250 de imobile cu istorie, echipa numărând 6 brokeri specializaţi.

Constantin Prisecaru, absolvent al Facultăţii de Istorie, după ce a condus vreme de nouă ani o reţea naţională de fashion retail, a devenit în 2012 director de vânzări regionale în cadrul Artmark, alături de care a înfiinţat în 2014 Artmark Historical Estate.

Cu peste 23 de ani de experienţă pe piaţa imobiliară, între care director de retail al Colliers International Romania până în 2008, iar din 2009 partner local şi vicepreşedinte al The Advisers/ Knight Frank Romania, Monica Barbu a preluat în 2008 funcţia de CEO a Artmark Historical Estate.

Artmark Historical Estate, racordată la practicile şi spiritul internaţional, a fost vreme de 6 ani compania grupului Artmark, având drept obiectiv punerea în valoare a imobilelor istorice, semnificative pentru patrimoniul arhitectural local - castele, plate româneşti, conace boiereşti, dar şi monumente de arhitectură contemporană, şi a contribuit de-a lungul timpului la salvarea, recuperarea şi repunerea monumentelor istorice în circuitul economic şi cultural, identificând în acest scop investitori români sau străini care să le renoveze, păstreze şi folosească.

Prin afilierea la reţeaua mondială Sotheby’s International Realty Affiliates LLC, Artmark Historical Estate dobândeşte acces la resursele internaţionale de expertiză, precum şi la cel mai valoros portofoliu mondial de clienţi de elită, interesaţi de rezidenţe istorice ori contemporane de lux îndeosebi în marile oraşe ale României, în regiunea istorică a Transilvaniei, în arii izolate de frumuseţe naturală, precum zonele montane sau Delta Dunării, dar şi în zonele româneşti rustice, cu parfum de tradiţie şi originalitate. Totodată, afilierea oferă clienţilor români ai Artmark Historical Estate acces direct la portofoliul rezidenţial al reţelei internaţionale Sotheby’s de destinaţii europene de vacanţă, (precum cele mediteraneene - Coasta deq Azur, Riviera, etc.).

 

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Cum trebuie citite demersurile d-lui Macron de modificare a Tratatului UE (II)

Alexandru LĂZESCU

Cum trebuie citite demersurile d-lui Macron de modificare a Tratatului UE (II)

Într-un fel chiar şi Eurovisionul a arătat de ce mulţi europeni, mai ales cei din grupul nordic şi de pe flancul estic, nu au deloc încredere că o Europă suverană sub comandă franco-germană, decuplată de „anglo-saxoni”, le-ar putea asigura securitatea.

opinii

Cântăreţul cântăreţilor

Briscan ZARA

Cântăreţul cântăreţilor

Era o situaţie aproape incredibilă. E ca şi cum ai accepta la un concert de operă pe cineva care nu are voce decât de cântat sub duş, doar că să primească şi acela un salariu, din milă, din compasiune sau vreun interes. De fapt nu cred că exagerez dacă zic că în asta constau de fapt eşecurile pe bandă rulantă din toate domeniile de activitate din această ţară: lipsa de profesionalism a oamenilor.

Te văd abătut, nu ai vrea să vorbim despre asta?

Cristina DANILOV

Te văd abătut, nu ai vrea să vorbim despre asta?

Avem o provocare imensă, tocmai conștientizăm că sinuciderea există, că este o situație care necesită intervenție urgentă, că depășește situația în care cineva vrea doar să atragă atenția. Am auzit pe cineva spunând „Hai să vorbim despre sinucidere ca să nu mai vorbim despre sinucideri”, așa că va trebui, că ne place sau nu, să vorbim despre asta.

Preşedintele îngrijorării noastre

Mihai DORIN

Preşedintele îngrijorării noastre

Trăim vremuri grele, războiul e la fruntarii, starea de sărăcie şi depresie a populaţiei se adânceşte, iar ca un blestem cu repetiţie, clasa politică a coborât la cel mai de jos nivel de competenţă din toată istoria noastră post-decembristă. 

pulspulspuls

Iată un pasaj care trebuie citit cu mare atenţie şi cu băgare de seamă

Iată un pasaj care trebuie citit cu mare atenţie şi cu băgare de seamă

Stimaţi ieşeni, vă oferim pe astăzi un pasaj, unul mic dar tare interesant, din rechizitoriul care a dus la condamnarea la 10 ani a fostului premare de Bucureşti Sorin Oprescu. 

Caricatura zilei

Grătar la bloc, în balcon

Editia PDF

Bancul zilei

Doi rechini : - Ce faci, ma? - Am fost bolnav... - Pai, ce-ai avut?  - Am mâncat un general rus si o saptamân (...)

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.

  X