Brandul Nouvelle demonstrează că în pandemie nu doar adaptarea, ci și extinderea sunt posibile (P)
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

Advertorial

Brandul Nouvelle demonstrează că în pandemie nu doar adaptarea, ci și extinderea sunt posibile (P)

GALERIE
magazin-nouvellemagazin-nouvelle-unuLuciana-Uglea
 • magazin-nouvelle
 • magazin-nouvelle-unu
 • Luciana-Uglea
- +

Aflat pe piața de creații vestimentare custom made încă din 2012, brandul Nouvelle se repoziționează într-un sediu independent, destinat să favorizeze producția și extinderea.

Pregătirile au loc în vederea lansării unei noi platforme de vânzare - magazinul online www.nouvellebyluciana.ro

Noua locație de pe Calea Chișinăului 29, un spațiu dedicat producției și lifestyle-ului

Ceea ce a început în urmă cu 9 ani într-un mic atelier de creație situat la mansardă, a crescut, a evoluat și a ajuns un brand recunoscut atât la nivel local cât și național. Creațiile unicat sau în serie limitată ale Lucianei Uglea, fondatoarea brandului, au devenit cunoscute nu doar pentru nivelul sporit de customizare dar și pentru gradul de implicare al designerului și al echipei sale de producție.

Astăzi, după o prezența de succes de 5 ani în Iulius Mall, Nouvelle transformă în realitate o nouă viziune: stabilirea într-un sediu independent, care să aibă capacitatea de a susține creșterea comenzilor, estimată a avea loc o dată cu cel mai nou proiect: lansarea magazinului online www.nouvellebyluciana.ro.

Noul spațiu include atât o parte de showroom destinată prezentării produselor, cât și un atelier de creație extins, perfect echipat și adaptat nevoilor unui business aflat în expansiune.

"O dată cu pregătirile pentru lansarea site-ului propriu, ideea mutării într-un spațiu nou, autonom, a venit de la sine, ca o consecință firească a nevoii de extindere și de a favoriza producția." a declarat Luciana Uglea.

Creșterea cifrei de afaceri cu 30% pe timpul pandemiei

În 2020 Nouvelle by Luciana a ajuns față în față cu una din cele mai mari provocări în antreprenoriatul de fashion: pandemia. Presiunea momentului a fost mare însă răspunsul a fost unul aproape imediat: lansarea unor noi linii de produse care să înlocuiască producția de rochii de seară on demand. Răspunsul rapid și adecvat la situația de criză a dus la o dublare a numărului de clienți și la o creștere a cifrei de afaceri cu 30% pe timpul pandemiei.

Linia casual și colecția de haine pentru interior ‘Feels like home’ s-au bucurat de un succes neașteptat, tradus în mii de comenzi la nivel local și național.
Odată cu ridicarea restricțiilor, cererea pentru ținutele de seară a revenit în forță. Însă adevărată revelație pentru business-ul Lucianei a constituit-o linia Nouvelle Medical.

O nișă de succes pentru Nouvelle

În august 2020, Nouvelle a intrat pe piața de costume medicale, cu un concept nou, proaspăt, destinat să aducă un plus de frumusețe și confort vestimentației medicale.

Intuind nevoia personalului medical de a se îmbrăca personalizat, Luciana propune o viziune nouă care reușește să redea feminitatea și individualitatea uniformelor medicale. Sute de uniforme realizate în atelierul Nouvelle au plecat spre medici, asistente și personal medical specializat din Iași și din țară.

Magazinul online, o rampă pentru multiplicarea comenzilor la nivel național

O dată cu atingerea unei cote rezonabile în Iași, Nouvelle și-a propus ca nou obiectiv creșterea comenzilor la nivel național. În contextul actual, lansarea unei platforme online de vânzări a fost cea mai potrivită soluție nu doar pentru atingerea de noi piețe dar și pentru a continua consolidarea unei relații de încredere între brand și client.

În online, clientele Nouvelle se vor întâlni cu o platformă de vânzări customizate care le va permite să navigheze cu ușurință printre cele mai noi creații ale Lucianei. La fel ca atelierul de creație fizic, va pune la dispoziție toate mijloacele necesare pentru a lua deciziile corecte în privința articolelor potrivite pentru stilul, personalitatea și silueta lor.

Estimăm că lansarea site-ului www.nouvellebyluciana.ro va avea loc pe data de 21 august a acestui an.

Nouvelle by Luciana va așteaptă într-o locație nouă, pe Calea Chișinăului 29, cu aceeași estetică personală, caldă, cu care și-a obișnuit clienții.

Începând cu 21 august, magazinul online își întâmpină publicul cu cele mai noi creații în serie limitată Nouvelle dar și cu o experiență de cumpărare customizată.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Opţiuni

Cătălin ONOFREI

Opţiuni

Urmează o perioadă plină de umor.

Filmuletul zilei

opinii

Femei tunate

Briscan ZARA

Femei tunate

Se pune o presiune culturală tot mai mare din partea societăţii moderne plictisite de ceea ce este natural, normal, pentru perfecţionarea continuă a aspectului fizic. Fetele/ femeile petrec din ce în ce mai mult timp în faţa oglinzii pentru a-şi acoperi defectele (de cele mai multe ori unice şi fermecătoare) pentru a arăta cât mai asemănător cu personajele din desene animate, pentru a fi, cu alte cuvinte, toate la fel!

Ce înseamnă Big Data şi cum ne va afecta viaţa această tehnologie?

Ciprian IFTIMOAEI

Ce înseamnă Big Data şi cum ne va afecta viaţa această tehnologie?

Big Data înseamnă procesare, analiză şi predicţie având la dispoziţie capacităţi imense de stocare a datelor din mediul digital. Aceste date sunt frecvent descrise de o componentă a informaticii numită Artificial Intelligence - AI (inteligenţă artificială), mai exact de un domeniu al AI numit „învăţare automatizată” care, mai pe înţelesul tuturor, înseamnă matematică aplicată în procesarea unui volum mare de date pentru a obţine probabilităţi. 

De ce avem „lupi tineri” şi nu tineri politicieni? (I)

Mihai DORIN

De ce avem „lupi tineri” şi nu tineri politicieni? (I)

Avem fireşti aşteptări ca într-un partid tinerii să fie o alternativă la mentalitatea şi năravurile generaţiei vechi. Aşa ar fi normal într-o ţară în care clasa politică şi-ar propune să fie în serviciul public cu responsabilitate, maturitate şi patriotism. Din nefericire, sursele şi resursele reclamate de o asemenea conduită, lipsesc aproape cu desăvârşire. 

pulspulspuls

Oftaturi grele în politichia ieşeană. Ieşenii au, mai nou, sfori la Suceava şi Vaslui

Oftaturi grele în politichia ieşeană. Ieşenii au, mai nou, sfori la Suceava şi Vaslui

Oftaturi grele, din străfundul sufletului, cică se tot aud de sâmbătă seară încoace prin zona lui dom’ Costel şi a apropiaţilor acestuia, stimaţi telespectatori.

Caricatura zilei

Turnee golf

Editia PDF

Bancul zilei

- Ioane, ce tot strâmbi din nas la sarmalele mele? Nu sunt bune? - Ba da, Marie, sunt bune, dar toti ceilalti din sala de (...)

Parteneri

Alte publicatii

  Intrebarea zilei

  Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.