Anunturi de Mica Publicitate
Abonament la editia electronica
Iasi Tv Life
TeleM
TVR Iasi Telejurnal
Abonament la editia tiparita

duminica, 03.03.2024

Advertorial

Brandul Nouvelle demonstrează că în pandemie nu doar adaptarea, ci și extinderea sunt posibile (P)

GALERIE
magazin-nouvellemagazin-nouvelle-unuLuciana-Uglea
  • magazin-nouvelle
  • magazin-nouvelle-unu
  • Luciana-Uglea
- +

Aflat pe piața de creații vestimentare custom made încă din 2012, brandul Nouvelle se repoziționează într-un sediu independent, destinat să favorizeze producția și extinderea.

Pregătirile au loc în vederea lansării unei noi platforme de vânzare - magazinul online www.nouvellebyluciana.ro

Noua locație de pe Calea Chișinăului 29, un spațiu dedicat producției și lifestyle-ului

Ceea ce a început în urmă cu 9 ani într-un mic atelier de creație situat la mansardă, a crescut, a evoluat și a ajuns un brand recunoscut atât la nivel local cât și național. Creațiile unicat sau în serie limitată ale Lucianei Uglea, fondatoarea brandului, au devenit cunoscute nu doar pentru nivelul sporit de customizare dar și pentru gradul de implicare al designerului și al echipei sale de producție.

Astăzi, după o prezența de succes de 5 ani în Iulius Mall, Nouvelle transformă în realitate o nouă viziune: stabilirea într-un sediu independent, care să aibă capacitatea de a susține creșterea comenzilor, estimată a avea loc o dată cu cel mai nou proiect: lansarea magazinului online www.nouvellebyluciana.ro.

Noul spațiu include atât o parte de showroom destinată prezentării produselor, cât și un atelier de creație extins, perfect echipat și adaptat nevoilor unui business aflat în expansiune.

"O dată cu pregătirile pentru lansarea site-ului propriu, ideea mutării într-un spațiu nou, autonom, a venit de la sine, ca o consecință firească a nevoii de extindere și de a favoriza producția." a declarat Luciana Uglea.

Creșterea cifrei de afaceri cu 30% pe timpul pandemiei

În 2020 Nouvelle by Luciana a ajuns față în față cu una din cele mai mari provocări în antreprenoriatul de fashion: pandemia. Presiunea momentului a fost mare însă răspunsul a fost unul aproape imediat: lansarea unor noi linii de produse care să înlocuiască producția de rochii de seară on demand. Răspunsul rapid și adecvat la situația de criză a dus la o dublare a numărului de clienți și la o creștere a cifrei de afaceri cu 30% pe timpul pandemiei.

Linia casual și colecția de haine pentru interior ‘Feels like home’ s-au bucurat de un succes neașteptat, tradus în mii de comenzi la nivel local și național.
Odată cu ridicarea restricțiilor, cererea pentru ținutele de seară a revenit în forță. Însă adevărată revelație pentru business-ul Lucianei a constituit-o linia Nouvelle Medical.

O nișă de succes pentru Nouvelle

În august 2020, Nouvelle a intrat pe piața de costume medicale, cu un concept nou, proaspăt, destinat să aducă un plus de frumusețe și confort vestimentației medicale.

Intuind nevoia personalului medical de a se îmbrăca personalizat, Luciana propune o viziune nouă care reușește să redea feminitatea și individualitatea uniformelor medicale. Sute de uniforme realizate în atelierul Nouvelle au plecat spre medici, asistente și personal medical specializat din Iași și din țară.

Magazinul online, o rampă pentru multiplicarea comenzilor la nivel național

O dată cu atingerea unei cote rezonabile în Iași, Nouvelle și-a propus ca nou obiectiv creșterea comenzilor la nivel național. În contextul actual, lansarea unei platforme online de vânzări a fost cea mai potrivită soluție nu doar pentru atingerea de noi piețe dar și pentru a continua consolidarea unei relații de încredere între brand și client.

În online, clientele Nouvelle se vor întâlni cu o platformă de vânzări customizate care le va permite să navigheze cu ușurință printre cele mai noi creații ale Lucianei. La fel ca atelierul de creație fizic, va pune la dispoziție toate mijloacele necesare pentru a lua deciziile corecte în privința articolelor potrivite pentru stilul, personalitatea și silueta lor.

Estimăm că lansarea site-ului www.nouvellebyluciana.ro va avea loc pe data de 21 august a acestui an.

Nouvelle by Luciana va așteaptă într-o locație nouă, pe Calea Chișinăului 29, cu aceeași estetică personală, caldă, cu care și-a obișnuit clienții.

Începând cu 21 august, magazinul online își întâmpină publicul cu cele mai noi creații în serie limitată Nouvelle dar și cu o experiență de cumpărare customizată.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Tehnologia şi hoţia

Nicolae GRECU

Tehnologia şi hoţia

Pe lângă fapul că sistemele VAR sunt la început de drum şi disponibile la progres, ai noştri manageri de la FRF şi-au furat căciulile preferând softuri ieftine şi proaste.

opinii

Împăratul e (din nou) gol!

Lucian LEUȘTEAN

Împăratul e (din nou) gol!

I se spune Dumnezeu. Sau Împăratul. Nu acceptă să fie contrazis. I se pare că e de neînlocuit. Deși e în prag de pensie, vrea al treilea mandat la conducerea Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași. Se laudă continuu cu marile lui realizări. Tocmai i s-a tipărit o carte de 300 de pagini în cadrul căreia ne explică cele 80 de cazuri în care ne-a făcut un mare bine. Nu a existat nicio situație, evident, în care să fi greșit. Nu a călcat strâmb niciodată vreme de opt ani. Nici nu prea îl merităm, la cât de bun e. Cine îl critică nu e doar un ingrat, ci chiar un potențial infractor. Pentru că el e Legea, e singurul care o înțelege și o explică neofiților, adică nouă, tuturor celorlalți. E Tudorel Toader.

Spaţiul sacru (2)

arh. Ionel OANCEA

Spaţiul sacru (2)

Pentru a răspunde la întrebarea „în ce măsură utilizarea unui nou material de construcţie în arhitectura bisericilor poate duce la viziuni înnoitoare fără ca procesul să producă discontinutăţi în tradiţia spaţiului sacru”, îmi pare relevantă povestea bisericii de lemn din Albac, satul martirului Horia, el însuşi meşter în construirea bisericilor de lemn. 

Pas cu pas, către o mascaradă electorală

Alexandru CĂLINESCU

Pas cu pas, către o mascaradă electorală

E drept că cele două partide, dar mai ales PSD-ul, au datorii mari faţă de Iohannis: le-a înlesnit (ce zic: le-a năşit) alianţa şi a facilitat instalarea PSD-ului în poziţie de forţă. După ce că au un bilanţ jalnic, cele două mandate ale lui Iohannis ne aruncă înapoi, în vremurile partidului unic. Dar cine putea bănui, în 2014, ce voia să însemne, pentru Iohannis, o guvernare „pas cu pas”?

pulspulspuls

Azi, ediţie specială, de uichend şi de primăvară: despre ce mai chicoteşte lumea prin instituţiile ieşene?

Azi, ediţie specială, de uichend şi de primăvară: despre ce mai chicoteşte lumea prin instituţiile ieşene?

E uichend azi, atunci fără politichie, aşa cum am stabilit! ca să ne tihnească, şi să mai şi râdem olecuţă, nu numai să ne încruntăm, nu-i aşa. Iar pe azi, dacă tot a început şi primăvara calendaristică, am zis să facem şi noi aicea o ediţie tematică: despre ce mai chicoteşte lumea prin instituţii. Deci, să începem!

Caricatura zilei

Mărțișor

Cumpara editia digitala

Vremea in Iasi

Curs valutar

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Intrebarea zilei

Vladimir Putin, presedintele Federatiei Ruse, a declarant intr-un interviu dat jurnalistului american Tucker Carlson ca nu va ataca niciun stat NATO. Credeti ca isi va respecta cuvantul dat?

vezi raspunsuri