Braşov: Bărbat arestat preventiv pentru 30 de zile, după ce şi-a bătut concubina şi pe fiica acesteia

luni, 24 iunie 2024, 20:31
1 MIN
 Braşov: Bărbat arestat preventiv pentru 30 de zile, după ce şi-a bătut concubina şi pe fiica acesteia

Un bărbat din judeţul Braşov a fost reţinut şi apoi arestat preventiv pentru 30 de zile sub acuzaţia de violenţă în familie, după ce şi-a bătut concubina, iar verificările poliţiştilor au arătat că, cu doar o zi în urmă, o bătuse şi pe fiica femeii.

Intervenţia poliţiei la acest caz a avut loc în seara zilei de 21 iunie, în jurul orei 23, când o femeie de 29 de ani din comuna Budila a reclamat că a fost agresată de concubinul său, informez, luni, Poliţia judeţeană Braşov.

,,Din cercetările efectuate, poliţiştii au stabilit că, pe fondul consumului de alcool, în urma unui conflict spontan, un bărbat de 36 de ani şi-ar fi agresat concubina, provocându-i acesteia suferinţe fizice. De asemenea, din verificările efectuate a rezultat şi faptul că, în urmă cu o zi, în aceleaşi circumstanţe, bărbatul ar fi agresat-o fizic şi pe fiica concubinei sale. Sâmbătă, 22 iunie, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, iar procurorul de caz a propus instanţei de judecată emiterea unui mandat de arestare preventivă pentru voilwnya în familie, solicitarea Parchetului fiind acceptată.

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii