Brazilianul Ronaldo s-a căsătorit pentru a patra oară. Aleasa lui este modelul Celina Locks

marți, 26 septembrie 2023, 18:58
2 MIN
 Brazilianul Ronaldo s-a căsătorit pentru a patra oară. Aleasa lui este modelul Celina Locks

Fostul atacant brazilian Ronaldo s-a căsătorit pentru a patra oară. Aleasa câştigătorului Balonului de Aur din 1997 şi 2002 este modelul Celina Locks, ceremonia religioasă având loc la Ibiza, în Insulele Baleare.

Într-o postare în social media, Ronaldo apare îmbrăcat într-un costum şi un tricou alb alături de proaspăta sa soţie în timp ce părăsesc altarul sub o ploaie de petale. "Ne-am reunit familiile în cadrul unei sărbători religioase intime. Iar acest lucru marchează începutul unei săptămâni de multe sărbători", a scris cuplul, care a spus "Da" în cadrul unei ceremonii pe insula Ibiza din Baleare, în compania celor mai apropiaţi prieteni şi a familiei.

Aceasta este cea de-a patra căsătorie pentru Ronaldo, care a mai avut mariaje cu Milene Domingues, Daniella Cicarellia şi Maria Beatriz Antony. De două ori câştigător al Balonului de Aur (1997, 2022), în prezent în vârstă de 47 de ani, are o relaţie din 2015 cu Celina Locks, un model în vârstă de 33 de ani. Ei s-au cunoscut prin intermediul unui prieten comun.

La începutul acestui an, Ronaldo şi Celina şi-au anunţat logodna după ce El Fenomeno a cerut-o în căsătorie în timpul unei excursii în Caraibe. Celina Locks a fondat un brand de cosmetice pe numele ei şi este implicată într-o serie de cauze comunitare din Brazilia. Pe contul său de Instagram, originara din Curitiba (850 km sud de Rio de Janeiro, unde a crescut Ronaldo) are peste 460.000 de urmăritori şi împărtăşeşte în mod regulat fotografii şi videoclipuri din viaţa de cuplu.

Ronaldo Luis Nazario de Lima (numele său complet), care s-a retras din fotbal în februarie 2011, după o ultimă perioadă la Corinthians, rămâne unul dintre cei mai emblematici jucători din istoria fotbalului. Fostul număr 9 al Seleçao şi dublu campion mondial (1994, 2002) a jucat în cariera sa la Barcelona, Inter, Real Madrid şi AC Milan. În prezent, el este proprietarul lui Real Valladolid, din a doua divizie a Spaniei, şi al lui Cruzeiro, clubul brazilian unde a evoluat înainte de a pleca în Europa pentru a se alătura lui PSV Eindhoven în vara anului 1994.

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii