BRIKSTON îşi deschide porţile pentru "Școala ALTFEL"
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

Eveniment

BRIKSTON îşi deschide porţile pentru "Școala ALTFEL"

GALERIE
Sigla brikstonIMG_5913IMG_5614IMG_5660IMG_5794IMG_5804IMG_5839IMG_5851IMG_5856IMG_5864IMG_5888IMG_5904
 • Sigla brikston
 • IMG_5913
 • IMG_5614
 • IMG_5660
 • IMG_5794
 • IMG_5804
 • IMG_5839
 • IMG_5851
 • IMG_5856
 • IMG_5864
 • IMG_5888
 • IMG_5904
- +

În săptămâna "Şcoala Altfel", derulată în perioada 6-10 aprilie 2015, peste 800 de elevi de la 25 de şcoli şi licee din Iaşi, însoţiţi de cadrele didactice şi în unele cazuri chiar şi de părinţi, au vizitat fabrica Brikston, curioşi fiind să afle cum se face caramida.
Printre şcolile şi liceele care au trecut pragul fabricii Brikston se numără Colegiul "Costache Negruzzi" Iaşi, Şcoala Junior, Liceul Waldorf Iaşi, Colegiul Tehnic de Transporturi şi Construcţii Iaşi.
-
În cadrul vizitelor, elevii au observat întregul proces de producţie şi specificul activităţilor, dar totodată au putut să îşi contureze păreri faţă de anumite profesii, prin identificarea competenţelor şi studiilor necesare pentru diferite calificări.
Vizita s-a desfăşurat în prezenţa cadrelor didactice şi a unui specialist Brikston, care a oferit informaţii şi a răspuns la întrebările elevilor. Pentru început copiii au făcut cunoştinţă cu domeniul de activitate, produsele Brikston, domeniul de utilizare şi procesul tehnologic, urmate de vizita în secţia de preparare şi secţia de producţie, unde au aflat secretul mixului de materiale şi etapele de producţie: fasonare, uscare, ardere, paletizare şi ambalare produs finit.

Curioşi şi dornici să înveţe lucruri noi, elevii au vizitat şi laboratorul, unde au asistat şi au fost plăcut impresionaţi de testul de rezistenţă la compresiune a cărămizii Brikston.
La finalul activitătii, BRIKSTON CONSTRUCTION SOLUTIONS S.A. a oferit tuturor vizitatorilor câteva rechizite şi sepci.

Drept răsplată pentru tainele pe care le-au aflat, copiii şi-au manifestat dorinţa de a reveni în vizită la Brikston.

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Raport

Cătălin ONOFREI

Raport

Un secol de împliniri măreţe!

Filmuletul zilei

opinii

„Securiti”

Briscan ZARA

„Securiti”

Bogaţii sunt nişte oameni terifiaţi de lume, înspăimântaţi de accidente, de boli, de moarte, de imprevizibil, necunoscut. Lor nu trebuie să li se întâmple nimic atâta timp cât au banii necesari pentru a-şi construi protecţie şi a reduce la minimum posibilitatea ca un rău să li se întâmple. Nimic nu poate fi lăsat la voia întâmplării, totul trebuie asigurat, prevăzut. Cu cât eşti mai bogat, cu atât riscul este eliminat, de orice fel ar fi el. La fel şi libertatea…

Recensământul General Agricol-runda 2020

Ciprian IFTIMOAEI

Recensământul General Agricol-runda 2020

Un diagnostic al agriculturii şi dezvoltării rurale în România.

Acolo unde America s-a născut

Mihai DORIN

Acolo unde America s-a născut

Un loc de neevitat în orice sejur american este Philadelphia. Istoria Lumii Noi începe cu Columb, însă istoria libertăţii americane începe în acest oraş providenţial. Aici s-a pus piatra de temelie a unei mari naţiuni, ce avea să înalţe idealul libertăţii la rangul de politică universală. Până la 4 iulie 1776, coloniile americane acceptaseră statutul de copii ascultători ai metropolei londoneze. 

pulspulspuls

Bugetul Iaşului, problemă de famiglie în cazul unui ales pesede

Bugetul Iaşului, problemă de famiglie în cazul unui ales pesede

Apropo de haloimisul politic de Bahlui al negocierilor şi votării bugetului local de ieri, haideţi să vă povestim pe astăzi şi o micuţă picanterie de famiglie, dacă tot s-a înfierbântat lumea pe tema asta! 

Caricatura zilei

Viteză

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

  Intrebarea zilei

  Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.