anunturi
grandchef
mineralia
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

duminica, 03.07.2022

Advertorial

Brikston Klinker - eleganţă în finisaje cu placări ceramice

GALERIE
amenajare living cu placaj ceramic brikston klinkeramenajare living mic modern cu placaj ceramic brikstoncum sa amenajaezi bucataria cu placaj ceramic brikstonidei de amenajare pentru living cu placaj ceramic
 • amenajare living cu placaj ceramic brikston klinker
 • amenajare living mic modern cu placaj ceramic brikston
 • cum sa amenajaezi bucataria cu placaj ceramic brikston
 • idei de amenajare pentru living cu placaj ceramic
- +

Dacă vă doriţi o casă fără vârstă desprinsă parcă dintr-o poveste, optaţi pentru placajul ceramic Brikston Klinker antichizat sau modern. Nuanţele în tonuri neutre, calme sau viu colorate şi în acelaşi timp surprinzătoare, inspiră stabilitate şi încredere în forţele proprii. Placajul ceramic Brikston Klinker se înscrie în tendinţele moderne ale stilului discret şi sofisticat.

Culorile neutre nu se demodează niciodată. Le puteţi folosi în combinaţii cu nuanţe  fierbinţi şi modele grafice îndrăzneţe. Se asortează uşor cu o multitudine de finisaje, decoraţiuni şi detalii care să pună în valoare intensitatea klinkerului.

Placajul ceramic klinker antichizat este fabricat manual. Gama de culori variată este obţinută prin utilizarea diferitelor sortimente de argilă, care prin ardere capătă în mod natural culori diferite, fără aditivi artificiali sau coloranţi.

Diferenţele de ton (nuanţă), precum şi abaterile dimensionale sunt specifice klinkerului produs prin metode tradiţionale.
Materialele folosite sunt prietenoase cu mediul înconjurător, naturale şi durabile.

Pentru un cămin cu un farmec inconfundabil, vesel şi primitor indiferent de anotimp, vă puteţi inspira din amenajările realizate cu produse Brikston Klinker accesand www.brikston.ro.

De pe site-ul Brikston puteţi descărca biblioteca de texturi şi nuanţe pentru import în softurile de proiectare.

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Efectul mediatic David Popovici

Nicolae GRECU

Efectul mediatic David Popovici

Banii, decoraţiile şi capra vecinilor sunt subiectele la modă după performanţa tânărului înotător.

opinii

Curentul latinist şi configurarea conştiinţei identitare româneşti moderne (V)

Eugen MUNTEANU

Curentul latinist şi configurarea conştiinţei identitare româneşti moderne (V)

În ultimul foileton al seriei, autorul sintetizează efectele acţiunii curentului latinist din Transilvania asupra configurării conştiinţei identitare româneşti, în special în chestiunile de fixare a normelor limbii literare şi ale ortografiei româneşti moderne.

Crize, amăgiri şi limpeziri

pr. Constantin STURZU

Crize, amăgiri şi limpeziri

Între cei 12 ucenici mai apropiaţi, Mântuitorul a ales şi pe doi care aveau să comită acte de trădare cumplite: este vorba despre Iuda, cel care L-a vândut, şi despre Petru (Chefa), cel care s-a lepădat de trei ori de El, în mod public. Nu ştia Domnul pe cine alege? 

Marele plan urbanistic zonal

arh. Ionel OANCEA

Marele plan urbanistic zonal

Urbanismul este un instrument de planificare spaţială în scopul armonizării funcţiunilor vitale ale oraşului astfel încât forma, imaginea de ansamblu, să povestească despre frumuseţea comunităţii. Ideile urbanistice s-au născut o dată cu locuirea. Astăzi oraşul este un organism atât de complex, de sensibil, încât urbanismul ca disciplină de sinteză trebuie să fie o activitate permanentă, altfel apar fracturile, sincopele în evoluţia spaţiului cu efecte similare bolilor greu vindecabile.

pulspulspuls

Semnificaţii şi coincidenţe stranii legate de disputa mitropoliilor actuale şi viitoare

Semnificaţii şi coincidenţe stranii legate de disputa mitropoliilor actuale şi viitoare

Pentru că ieri am auzit că ne-au cam probozit olecuţă, amical, unele feţe bisericeşti din zona mitropoliei, pe motiv că n-ar fi Fluturelul bocovinean pe atât de isteţ şi influent pe cât ar vrea să pară în lumea asta preoţească, şi că elucubraţiunile alea ale lui cu mitropolie la Suceava n-ar trebui luate prea în serios, ei bine, pentru asta am zis că musai să mai venim cu ceva amănunte pe care unii prelaţi de la Iaşi, fie cu iertare, par a nu le fi sesizat. 

Caricatura zilei

Retragere din Insula Serpilor

Editia PDF

Bancul zilei

Doctorul, panicat de o spargere de teava, suna repede instalatorul: -Hai, te rog, urgent, toata pivnita e inundata din cauza un (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.