anunturi
grandchef
Bolta rece
anunturi
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional
TVR Iasi Telejurnal
anunturi

miercuri, 22.03.2023

Buletinele de vot se tipăresc la Suceava. Comandă de peste 200.000 de lei

GALERIE
buletine de vot
  • buletine de vot
- +

Buletinele de vot necesare la Iaşi pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie vor fi tipărite la Suceava. 

Contractul de tipărire a buletinelor a fost încredinţat de Prefectură societăţii Tipo-Lidana SRL din Suceava. Aceasta urmează să tipărească 1,64 milioane de buletine de vot pentru Camera Deputaţilor şi Senat. Valoarea contractului se va ridica la 207.144 lei, fără TVA, câştigătoarea licitaţiei organizate de Prefectură trebuind să asigure, în afara serviciilor de tipărire, preluarea şi transportul hârtiei şi transportul buletinelor de vot tipărite la sediul instituţiei judeţene. Tipărirea buletinelor de vot se va face pe hârtia furnizată de Administraţia Naţională a Rezervelor de Stat şi Probleme Speciale. Prefecturii i-a fost alocată o cantitate de 40 de tone de hârtie tipografică.

Machetele buletinelor de vot au fost aprobate de Biroul Electoral Judeţean în urmă cu aproape două săptămâni. Pe buletinele de vot destinate alegerii deputaţilor se vor afla candidaţii PNL, PMP, ALDE, PRU, Alianţa Noastră România, USR, PSD, PSR şi UDMR. Pentru Senat, a fost aprobată participarea la alegeri a zece furmaţiuni politice, la cele enumerate adăugându-se şi PER. La alegeri vor putea vota 746.800 de ieşeni.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.