Bunicul și nepotul au scăpat miraculos din mașina zdrobită de tren. „Șoferul a văzut că vine trenul însă s-a panicat”

sâmbătă, 25 mai 2024, 03:00
2 MIN
 Bunicul și nepotul au scăpat miraculos din mașina zdrobită de tren. „Șoferul a văzut că vine trenul însă s-a panicat”

Un bunic și nepotul său au trecut prin momente groaznice după ce mașina în care se aflau a fost lovită în plin de un tren.

Mașina marca Renault a fost împinsă zeci de metri și numai un miracol a făcut ca cei doi pasageri din autoturism să supraviețuiască. Accidentul a avut loc ieri, în jurul orei 12. Bunicul, un localnic din comuna Deleni de lângă Hârlău a mers la școală de unde și-a luat nepotul și urma să îl ducă acasă cu mașina, în Scobinți. La trecerea de cale ferată din localitatea Bădeni, șoferul ar fi observat garnitura de tren.

„Copilul cu familia este de la noi, din Scobinți, iar bunicul lui din Deleni. Aducea băiatul acasă, de la școală. Din ce am înțeles eu, șoferul a văzut că vine trenul însă s-a panicat și nu a mai putut opri mașina.”, ne-a spus un funcționar de la primăria Scobinți. Imediat după producerea accidentului, pompierii au mers rapid ca să scoată victimele din mașina zdrobită de tren.

„Accident feroviar în localitatea Bădeni, comuna Scobinți, unde un autoturism a fost lovit de trenul 11408 Hârlău – Iași, sunt două victime cu starea de conștiență alterată, posibil încarcerate. Se deplasează două autospeciale de intervenție,  o autospecială pentru descarcerare și un echipaj de prim ajutor din cadrul Detașamentului de Pompieri Târgu Frumos, respectiv punctului de lucru Hârlău. Din cadrul SAJ se deplasează două echipaje. De asemenea, elicopterul SMURD a fost direcționat la locul evenimentului. Victimele, cu diverse politraumatisme, conducătorul auto, bărbat, în vârstă de 71 de ani a fost preluat de ESA pentru a fi transportat la spital, iar pasagerul dreapta, bărbat, în vârstă de 16 ani a fost preluat de către echipajul medical SAJ tip C sosit la locul intervenției”, ne-au comunicat reprezentanții ISU Iași.

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii