Burduja, întrebat dacă regretă că a susţinut-o pe Clotilde Armand în 2020: Mi-am cerut şi scuze!

miercuri, 12 iunie 2024, 20:40
1 MIN
 Burduja, întrebat dacă regretă că a susţinut-o pe Clotilde Armand în 2020: Mi-am cerut şi scuze!

Sebastian Burduja a afirmat că regretă că a susţinut-o pe Clotilde Armand la alegerile din 2020, şi-a cerut scuze pentru acest lucru.

El a adăugat că „a fost un om care a promis să fie altfel, dar apoi a intrat în acest tipic al primarilor, al exponenţilor USR care înseamnă circ, scandal, şi lucrul acesta l-am văzut pe parcursul mandatului şi inclusiv după ce a pierdut mandatul”.

„Am şi spus public că regret şi mi-am cerut şi scuze pentru lucrul acesta. A fost un om care a promis să fie altfel, dar apoi a intrat în acest tipic al primarilor, al exponenţilor USR care înseamnă circ, scandal, şi lucrul acesta l-am văzut pe parcursul mandatului şi inclusiv după ce a pierdut mandatul. Nu e nimic surprinzător aici. Eu mă aşteptam la asta, pentru c am condus filiala PNL Sector 1 aproape patru ani de zile şi m-am luptat în fiecare zi cu acest mod de a face politică în interesul strict personal al dânşilor, nu al cetăţenilor”, a afirmat Sebastian Burduja, întrebat dacă regretă că a sprijinit-o pe Clotilde Armand în 2020, miercuri la Antena 3 CNN.

Citiți și: Marius Bodea susține că va organiza un referendum pentru demiterea primarului Mihai Chirica

Citiți și: O tânără din Costuleni urmează să preia mandatul de senator al Dianei Șoșoacă

 

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii