Anunturi de Mica Publicitate
Abonament la editia electronica
Iasi Tv Life
TeleM
TVR Iasi Telejurnal
Abonament la editia tiparita

Burleanu, gest de igienă personală: a blocat numărul de telefon a lui Gigi Becali

GALERIE
burleanu-becali
  • burleanu-becali
- +

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a declarat, miercuri, că îl vede pe Gigii Becali ca fiind o persoană foarte interesată de propria imagine şi de bani şi că se îndoieşte că acesta se va retrage atât tiimp cât unul dintre elemente “va fi acolo”. El a menţionat că a blocat numărul de telefon al lui Becali, după ce a primit două mesaje de la el. A procedat astfel “pentru el, să aibă mai puţine păcate pe care să le împărtăşească la următoarea spovedanie”.

“Nu este prima dată când vedem această declaraţie. Îl văd pe domnul Becali ca o persoană foarte interesată de propria imagine şi de bani. Atât timp cât unul dintre aceste elemente va fi acolo mă îndoiesc că se va retrage. Vă confirm primirea chiar în noaptea meciului – primul mesaj. Al doilea mesaj, dimineaţa. Însă trebuie să recunosc că am blocat domnului Becali numărul de telefon, astfel încât nu ştiu ce alte mesaje a mai trimis. De ce am făcut acest lucru? Am făcut-o chiar pentru el, să aibă mai puţine păcate pe care să le împărtăşească la următoarea spovedanie”, a spus Burleanu.

“Profilul unui patron care se consideră stăpân în relaţia cu jucătorii şi cu antrenorii, care are un comportament discriminatoriu pe criteriii de gen şi nu numai, care consideră că fiecare om are un preţ nu cred că are un viiitor în fotbalul european”, a adăugat Răzvan Burleanu.

“Am aflat cu această ocazie că domnul Becali ia participat la un singur blat. Mă îndoiesc că este unul singur”, a mai afirmat şeful FRF.

Burleanu a precizat că el este deschis oricând pentru o discuţie, instituţional. “Am vorbit cu domnul Argăseală, dacă domnul Becali îşi doreşte, din punct de vedere instiituţional suntem aici să ne vedem oricând. I-am spus de toată deschiderea noastră. Nu sunt un tip ranchiunos. Cred că va avea loc”.

Răzvan Burleanu a ma declarat că nu a primit vreo propunere să nu mai existe sistemul VAR şi că nu există vreo discuţie cu privire la o ofertă pentru el pentru un post permanent la FIFA.

Burleanu a făcut declaraţiile la finalul Adunării Generale a FRF, care a avt loc la Casa Fotbalului.

Gigi Becali a lansat recent atacuri virulente asupra lui Răzvan Burleanu, Kyros Vasssaras (preşedintele CCA) şi Horaţiu Feşnic (arbitrul meciului Rapid – FCSB). Becali a spus, luni, într-o conferinţă de presă, că se retrage din fotbal şi că va reveni asupra deciziei doar dacă FRF şi CCA vor avea alţi preşedinţi.

"Aşa nu se mai poate! Nedreptatea şi minciuna n-am cum să le contracarez. Sunt bine organizaţi, în sistem, sunt prea puternici. Au multe structuri în spate. Asta e tiranie, tirania nu o suport! N-am ce căuta. M-au biruit! Nu pot să o scot la capăt cu ei! O să revin în fotbal când o să plece Burleanu şi cu Vassaras. Ce înseamnă Federaţie noi nu mai avem treabă. Nimeni de la FCSB nu mai are ce căuta. Dacă o să câştige altcineva Federaţia, pot să revin. Dacă nu candidează nimeni, asta e, să fie sănătoşi. Ce să răspundă Burleanu? Măcar atât putea să spună…. vedeţi cum sunt oamenii. Să spună ”Domnule Becali, iartă-mă, eu sunt vinovatul, că eu sunt şeful. Eu l-am adus pe Vassaras, el a distrus arbitrajul. Iartă-mă”. Dacă îmi spui ”Iartă-mă”, gata, eu nu mai am duşmănie. După ce distrugi oameni, nici măcar “iarta-mă” să nu zici? Dacă zice Burleanu “Nea Gigi, hai să vedem cum facem, te-am văzut că eşti nemulţumit”. Eu vreau democraţie. Lasă Comitetul Executiv să voteze, să-şi spună părerea. Lasă comisiile alea de justiţie să facă fiecare ce vrea, după lege. Să le spună Burleanu “Nu mă mai întrebaţi pe mine”, pentru că eu cred că îl întreabă cum să facă. Vreau dreptate, vreau bunul simţ şi mă întorc!", a spus Gigi Becali, potrivit digisport.ro.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Moştenirea toxică ce o vor lăsa rectorii ajunşi la al treilea sau al patrulea mandat

Dan CONSTANTIN

Moştenirea toxică ce o vor lăsa rectorii ajunşi la al treilea sau al patrulea mandat

Dacă distinsul profesor „X” sau remarcabilul „Z” au putut să treacă peste lege, eu de ce nu aş putea?

opinii

Roboţi

Codrin Liviu CUȚITARU

Roboţi

Robotul a trecut, treptat, de la „plimbarea” convulsivă pe coridoarele Universităţii, la alergarea „profesionistă”. Se arăta capabil să sară şi peste obstacole, plăcerea sa supremă fiind „să evite” deliberat, în viteză, femeile de serviciu îngenuncheate pe ciment şi prinse în efortul răzuirii gumelor de mestecat aruncate iresponsabil. Îngrijitoarele se speriau îngrozitor şi ţipau injurios după Robogică (foarte des îl numeau „pocitania dracului”!).

Despre discursul regionalist din Moldova (II)

George ŢURCĂNAŞU

Despre discursul regionalist din Moldova (II)

Delestaţi de centru şi captivi între statalismul teritoriului post-sovietic de la est de Prut şi desconsiderarea de la nivelul Bucureştiului, moldovenii din România aleg soluţia cea mai simplă: ştergerea sau renunţarea la identitate. Exemplele sunt multiple şi deseori invocate în scrieri mai vechi, de la divergenţele teritoriale bucovineană (în plin nucleu statal al Moldovei), vrânceană şi gălăţeană, la tendinţele actuale ale tinerilor de a migra pentru studii spre centrele universitare externe Moldovei, deseori mai prost cotate decât Iaşul în sistemul universitar. În aceste condiţii, să nu înţelegi necesitatea unor mişcări care militează pentru scoaterea Moldovei din izolarea impusă de către centru e cam prea mult!

Spărgătoarea de coduri

Bogdan ILIESCU

Spărgătoarea de coduri

Viaţa unui copil de acum 40 de ani (şi aproape sigur şi înainte) era absolut fascinantă pentru că era înmuiată din plin în toată istoria omenirii şi în tot ce avea mai valoros, adunat până atunci, în cărţi. Da, lucrurile alea cu un aer prozaic, mărturia perpetuă a unei invenţii seculare, care, prin natura lor de a păstra scris orice gând pe care i-l încredinţai, obligau la multă atenţie, şi mare responsabilitate şi scriitorul, şi cititorul.

pulspulspuls

Calcule matematice: am putea avea o premieră la locale la Iaşi de ne va durea mintea

Calcule matematice: am putea avea o premieră la locale la Iaşi de ne va durea mintea

Dacă tot v-am servit ieri aicea niscai aritmetică electorală de Bahlui, haideţi să continuăm şi azi cu olecuţă de analiză matematică plus geometrie diferenţială tot pe tema asta incitantă! Nu de alta, dar acuşi încep iar simulările de alegeri, şi măcar să fim pregătiţi.

Caricatura zilei

La reciclat pet-uri și doze

Când Sistemul Garantie Colectare te pune pe gânduri

Cumpara editia digitala

Vremea in Iasi

Curs valutar

Parteneri

Intrebarea zilei

Vladimir Putin, presedintele Federatiei Ruse, a declarant intr-un interviu dat jurnalistului american Tucker Carlson ca nu va ataca niciun stat NATO. Credeti ca isi va respecta cuvantul dat?

vezi raspunsuri