Burleanu rămâne cel puţin până în toamnă
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

Burleanu rămâne cel puţin până în toamnă

GALERIE
burleanu-rzvn
  • burleanu-rzvn
- +

Cererea AJF Giurgiu privind suspendarea efectelor deciziilor AG din 5 martie a fost respinsă

 
Judecătoria Sectorului 2 a respins cererea AJF Giurgiu privind suspendarea efectelor hotărârilor Adunării Generale a FRF din 5 martie, când Răzvan Burleanu a fost ales preşedinte, susţinând necompetenţa instanţelor judecătoreşti. Judecătoria Sectorului 2 a respins acţiunea deschisă de AJF Giurgiu ca inadmisibilă. Adrian Raţiu, avocatul Asociaţiei Judeţeane de Fotbal Giurgiu (AJF Giurgiu), a declarat, ieri, agenţiei de presă MEDIAFAX, că declinarea competenţei instanţei este aberantă, deoarece acţiunea este o problemă de legalitate în raport cu legea română şi nu cu legile sportive.
"Noi judecăm o problemă de legalitate în raport cu legea română - preşedintele FRF nu a fost ales în conformitate cu legile româneşti. şi pentru asta am fost la judecător, care trebuie să-mi spună dacă legile din România se aplică sau nu şi judecătorul mă trimite la plimbare zicându-mi «nu domnule, du-te dumneata la tribunalul sportiv, ia un elveţian, plăteşte-l ca sa-ţi zică dacă se aplică legea română». Cam asta e vrea să zică judecătorul nostru de azi", a declarat Raţiu. Avocatul asociaţiei judeţene susţine că decizia instanţei încalcă articolul 20 din Constituţie, care spune că judecătorul nu poate refuza să facă dreptate, şi a precizat că va face apel. De partea cealaltă FRF a precizat că instanţa nu a dispus transferul litigiului la TAS, "ci ncheierea sa prin respingerea ca inadmisibilă a cererii AJF Giurgiu".
Asociaţia Judeţeană de Fotbal Giurgiu (AJF Giurgiu), membru afiliat al FRF, a contestat validitatea alegerilor pentru preşedinţia Federaţiei Române de Fotbal, câştigate de Răzvan Burleanu, solicitând la Judecătoria Sectorului 2 suspendarea, dar şi anularea hotărârilor Adunării Generale din 5 martie. AJF Giurgiu a deschis acţiune de suspendare a efector hotărârilor Adunării Generale de alegeri a FRF până la judecarea dosarului privind anularea AG din 5 martie, al cărui prim termen la Judecătoria Sectorului 2 a fost stabilit la 10 septembrie. Motivul contestaţiei îl reprezintă participarea la alegeri a cluburilor şcolare, structuri de drept public care, conform Regulamentului de Organizare a Activităţii Fotbalistice (ROAF) în vigoare, nu aveau drept de vot.

 

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

PNL Iaşi, mână moartă în jocurile de putere din partid

Cosmin PAȘCA

PNL Iaşi, mână moartă în jocurile de putere din partid

Fără un transfer rapid şi real de putere la nivel local, PNL Iaşi nu va avea niciun cuvânt de spus în transferul de putere de la Bucureşti. Va rămâne o organizaţie orfană, o gaşcă tolerată în partid, cu lideri lăsaţi să-şi facă şmenurile prin judeţ, atâta vreme cât nu emit pretenţii la funcţii şi bani de la centru.

Filmuletul zilei

opinii

Tutoriat

Codrin Liviu CUȚITARU

Tutoriat

Drăguşilă a fost întrerupt de un tinerel apărut subit lângă noi: „Nenea îndrumătoru’, nenea îndrumătoru’, ce bine că te întâlnesc! Plănuiam să te textuiesc, dar mai bine-i face-to-face. Sunt Ţiţi Bâtă de la anul I. Nu vrei să mergi matale la Becanat să-mi iei adeverinţă de student? Îmi trebuie iute pentru abonamentul la transporturi.”

Despre oraşele creative ale României (IV)

George ŢURCĂNAŞU

Despre oraşele creative ale României (IV)

Domeniile considerate creative au înregistrat o creştere importantă a numărului de angajaţi, de la 335,9 mii, în 2011, primul an de creştere economică semnificativă după criza de la finalul primului deceniu al secolului actual, la 506,2 mii angajaţi, în 2019, ultimul an pentru care avem date. Din perspectiva procentuală, creşterea e de aproape 50,7%.

Intermedierea financiară şi băncile străine

Alin ANDRIEȘ

Intermedierea financiară şi băncile străine

În România se înregistrează cel mai scăzut nivel al intermedierii financiare din Uniunea Europeană, nivelul creditelor acordate mediului privat fiind de doar 24,7% din Produsul Intern Brut, comparativ cu un nivel mediu în ţările UE de 85,8%. Acest nivel scăzut al intermedierii financiare are ca efect un acces dificil şi redus la finanţare a populaţiei şi a firmelor private, precum şi costuri mai mari de finanţare. 

pulspulspuls

Ce să te faci cu aceşti bambilici politici împiedicaţi, nene Relu?

Ce să te faci cu aceşti bambilici politici împiedicaţi, nene Relu?

Am zis că, pe azi, să sărim faza cu jongleriile de bambilici ale băieţilor ăştia noi de la liberalii ieşeni unşi pe funcţii, căci, ne sugerează amicul Archibald Tănase, îi enervăm deja prea tare pe cei ce i-au votat şi văd acuma cât de tare s-au păcălit. 

Caricatura zilei

La un pahar cu extraterestru

Editia PDF

Bancul zilei

In Antarctica s-a inregistrat cea mai scazuta temperatura de pe glob: -93,2 grade ...prin urmare va propunem sa ne reami (...)

Parteneri

Alte ziare locale

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.