Burse pentru elevii fără posibilităţi, oferite de Fundaţia Comunitară Iaşi
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi

sambata, 04.12.2021

Burse pentru elevii fără posibilităţi, oferite de Fundaţia Comunitară Iaşi

GALERIE
burse
  • burse
- +

Ieri s-a lansat a nouă ediţie a Fondului de Burse coordonat de Fundaţia Comunitară Iaşi. 

Bursele vor fi acordate elevilor din clasele V-XII, care învaţă la unităţi şcolare din municipiul Iaşi, cu media cel puţin 8.50 în anul şcolar anterior şi la care venitul mediu pe membru de familie nu depăşeşte 1.000 de lei.

„Ieşenii care îşi doresc să ajute la dezvoltarea armonioasă a unui copil sau a unui tânăr se pot implica singuri sau împreună cu prietenii, alegând să contribuie cu o bursă, în valoare anuală de 2.200 de lei. Singuri sau împreună cu familia, colegii, prietenii, donatorii deschid noi posibilităţi copilului sau tânărului pe care l-a ales. Timp de un an, donatorii îşi călăuzesc bursierii şi le oferă resursele financiare necesare pentru a le facilita educaţia, pentru a le nutri pasiunile şi a închega noi cunoştinţe”, au transmis reprezentanţii Fundaţiei Comunitare Iaşi.

Elevii care se încadrează în criteriile de eligibilitate pot candida pentru a fi incluşi în programul de burse accesând siteul https://www.fundatiacomunitaraiasi.ro, până pe data de 19 noiembrie 2021, iar începând cu luna decembrie aceştia pot face parte din grupul bursierilor ai Fundaţiei Comunitare Iaşi.

Donatorii interesaţi de programul de burse pot obţine mai multe informaţii de pe site-ul oficial al Fundaţiei Comunitare Iaşi sau luând legătura cu coordonatorul fondului, Corina Farcaş – telefon: 0720.039.054.

„Fondul de burse susţine o reţea de susţinători şi mentori care aleg să se implice în mod direct în dezvoltarea durabilă a oraşului, investeşte în oamenii care vor da forma Iaşului de mâine. Susţinătorii şi mentorii adolescenţilor promiţători îi ajută să-şi descopere resursele şi să nu se piardă din pricina problemelor financiare şi sociale cu care se confruntă”, au mai spus reprezentanţii fundaţiei. 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Ar fi prea frumos

Nicolae GRECU

Ar fi prea frumos

În noul format al Cupei Davis, extrem de ofertant, echipa României are o mică şansă de a participa la masa bogaţilor.

Filmuletul zilei

opinii

Conservarea textelor vechi între diortosire şi editare ştiinţifică* (IV)

Eugen MUNTEANU

Conservarea textelor vechi între diortosire şi editare ştiinţifică* (IV)

Autorul continuă seria distincţiilor între editarea ştiinţifică a textelor vechi şi diortosirea periodică a cărţilor întrebuinţate în serviciul liturgic.

O zi cu Părintele Florescu

pr. Constantin STURZU

O zi cu Părintele Florescu

Un eveniment editorial: publicarea volumului "Lumea ca o zi de vineri. Din jurnalul unui preot misionar" (Editura Doxologia, Iaşi, 2021). Nu e puţin lucru să publici azi o carte cu binecuvântarea Părintelui Mitropolit Teofan al Moldovei şi Bucovinei şi cu un cuvânt înainte entuziast al lui Andrei Pleşu, care constată că în paginile lucrării se împleteşte "cu atâta naturaleţe cateheza cu libertatea spirituală, cu surpriza (nearogantă) a interpretării, cu experienţa de viaţă şi, când e cazul, cu umorul" (p. 10). Dar, când este vorba de Părintele Ioan-Florin Florescu, pe mine - din 1997, de când l-am cunoscut - nu mă mai miră nimic. În sensul bun, curat. Precum sunt "uimirea şi cutremurul" (p. 55), cele care ne ţin vii în Biserică.

Altfel

arh. Ionel OANCEA

Altfel

Am reiterat în acest spaţiu povestea proiectelor publice de amploare pentru a releva complexitatea lor. Marele proiect de reabilitare a centrului istoric din Oradea a durat peste cincisprezece ani. Pentru ca un asemenea proiect public să aibă sorţi de izbândă este necesară punerea la punct în detaliu a mecanismelor economice, juridice şi tehnice. Ele înseamnă, între multe altele, negocieri dificile între partenerii implicaţi direct în proiect, dar şi acceptarea lui de comunitate.

pulspulspuls

Scenarii cu privire la desemnarea noului viceprimar din partea partidoiului la noi în târg

Scenarii cu privire la desemnarea noului viceprimar din partea partidoiului la noi în târg

Aventurile consilierului Balalaicu de la partidoiul ieşean, care caută un post bun pe la vreun minister, dar, desigur, s-ar mulţumi şi cu ceva pe plan local, dar care musai să producă caşcaval, aventuri pe care le-am povestit aici la gazetă exclusiv din dorinţa de a arăta cum merg lucrurile în politichia ieşeană, au stârnit un interes neaşteptat în rândul cititorilor noştri şi nu numai. 

Caricatura zilei

Cântecel de sezon

Editia PDF

Bancul zilei

- "Pentru o digestie buna beau bere. Daca nu am pofta de mâncare, beau vin alb. Daca am tensiunea scazuta, beau vin ros (...)

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.