Cabinet de Diabet zaharat în contract cu CJAS, la Arcadia
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi

vineri, 21.01.2022

Mai multe posibilităţi de tratament pentru o categorie tot mai numeroasă de bolnavi

Cabinet de Diabet zaharat în contract cu CJAS, la Arcadia

GALERIE
analize diabet
 • analize diabet
- +

Cei interesaţi îşi pot face deja programări.

În cadrul serviciilor medicale oferite de spitalul privat Arcadia a debutat activitatea unui nou cabinet, de Diabet zaharat, nutriţie şi boli metabolice. Ca o noutate este faptul că acest cabinet se află în contract cu Casa Judeţeană de Asigurări de Să­nătate Iaşi, şi va dispensariza nume­ro­şii pacienţi care se confruntă cu aceste afecţiuni. De asemenea, aceştia vor putea beneficia de facilităţile din Pro­gramul Na­ţional de Sănătate. „Activi­tatea me­dicală în sfera diabetului zaharat, cu posibilitatea de a dispensariza complet pacienţii şi de a le oferi acces la facilităţile din Pro­gramul Naţional de Sănătate în domeniu, este o mai veche dorinţă a noastră şi vine ca o completare necesară a serviciilor Arcadia, câtă vreme vorbim despre una dintre cele mai răspândite afecţiuni în rândul populaţiei generale“, spune directorul medical Arcadia, dr. Sorin Nistor. „Mai mult decât atât, ştim că pa­cienţii diabetici se confruntă cu nevoi de sănătate variate şi complexe, astfel că structura multidisciplinară a reţelei este perfectă pentru ca ei să îşi rezolve optim şi la timp, în condiţii de performanţă medicală şi de acces facilitat, toate problemele medicale. Avem specia­liştii, resursele şi grija necesare pentru a fi alături de ei, indiferent de stadiul bolii şi de complicaţiile pe care aceasta le produce. În plus, completăm serviciile me­dicale propriu-zise cu soluţii de informare şi educaţie pentru pacienţii cu diabet, acestea fiind unele dintre principalele lor cerinţe şi aşteptări, cărora ne grăbim să le dăm curs“, a completat dr. Nistor. Pacienţii cu diabet luaţi în evidenţă şi dispensarizaţi prin cabinetul de profil de la Arcadia beneficiază de mai multe facilităţi, printre care acces gratuit la un curs complet despre diabet şi impli­caţiile sale şi un card de discount Arcadia Plus primit gratuit, pentru ca accesul la serviciile de policlinică în toate specialităţile să se facă la preţuri semnificativ reduse. De asemenea, reţeaua Arcadia îşi propune să devină foarte activă în domeniul screeningului pentru diabet al populaţiei, un prim program în acest sens, cu analize şi consultaţii gratuite, fiind deja în derulare până la finele lunii mai. Reţeaua de sănătate Arcadia este cel mai mare furnizor privat de servicii medicale multidisciplinare în regiunea Mol­dovei şi oferă servicii integrate de policlinică şi spital în peste 35 de specialităţi. În prezent, reţeaua include un centru de prim ajutor, două policlinici, două centre de imagistică medicală şi două spitale. Pacienţii interesaţi de serviciile de diabet pot apela Call Center 0232 920 pentru informaţii şi programări.
În România, anual sunt diagnosticate numeroase cazuri de pacienţi cu diabet, ţara noastră ocupând locul nouă în Uniunea Europeană. Diabetul zaha­rat se diagnostichează pe baza determineării valorii glicemiei şi în prezenta simptomatologiei specifice de diabet: diureză excesivă, sete şi foame în exces.
 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Primarul Chirica şi limbajul de mahala

Toni HRIŢAC

Primarul Chirica şi limbajul de mahala

Duritatea de limbaj, libertatea indecentă în apreciere sunt arme politice, dar nu pot fi folosite împotriva unor persoane care nu fac politică. Chiar şi în retorica electorală o asemenea exprimare este de obicei apanajul unor extremişti. Faptul că primarul Iaşului le foloseşte este un derapaj care trebuie sancţionat.

Filmuletul zilei

opinii

Pericolul extremismului

Alexandru CĂLINESCU

Pericolul extremismului

Am întâlnit în ultima vreme mai multe luări de poziţie care atribuiau „intelectualilor” vina pentru ascensiunea extremei drepte. Care intelectuali?

Spaţiile pentru artă din Iaşi. O nouă galerie

George PLEȘU

Spaţiile pentru artă din Iaşi. O nouă galerie

Orice deschidere a unei noi galerii este un act de curaj care trebuie salutat şi sprijinit. O scenă cât mai efervescentă, care va căuta să scape de conservatorism şi provincialismul care au dominat mult prea multă vreme cultura ieşeană, şi care va dori să fie conectată la trendurile globale, va atrage atenţia şi asupra potenţialului creativ local şi va genera mai multe puncte de diseminare a artei contemporane şi educare a publicului.

Critica „de întâmpinare”?

Nicolae CREŢU

Critica „de întâmpinare”?

Nu se mai vorbeşte prea mult, de deja destul de multă vreme, despre o critică de întâmpinare. Ceea ce nu înseamnă, totuşi, că ea ar fi dispărut cu totul, poate, mult mai curând şi de înţeles într-o măsură, doar că a suferit, în noi „contexte”, nu puţine mutaţii, deformări, probabil şi pervertiri. Faţă de ce era ea cel mai adesea, deşi nu lipseau nici atunci simulacrele de „critică”, doar fardate cu aşa o etichetă indulgentă, sub regimul comunist şi controlul lui (nu numai cenzura) asupra activităţii editoriale.

pulspulspuls

Ce Harvard, ce Princeton, ce universităţi de top: uitaţi aicea diplomă, băbăeţ!

Ce Harvard, ce Princeton, ce universităţi de top: uitaţi aicea diplomă, băbăeţ!

Mişcare magistrală, de maestru emerit (nu spunem în ce anume) a rectorul de la „Cuza”, dom’ Tudorel, în aceste zile de plin scandal al pagiatului lucrării de doctorat a premierului Ciucă: a scos şi el la bătaie una din diplomele din sertar, şi nu una oarecare. 

Caricatura zilei

Din cauza Omicron, se lasă cu penalizări

Editia PDF

Bancul zilei

Doi tipi, amândoi casatoriti, stau de vorba: – Nu stiu ce sa ma mai fac! De câte ori vin acasa, dupa ce am ba (...)

Parteneri

Alte publicatii

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.

  X