anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

miercuri, 12.08.2020

Advertorial

Cabinet Psihologie clinică și Psihoterapie Spitalul Providenţa

GALERIE
Providenta spital site
  • Providenta spital site
- +

La Spitalul Providenţa puteţi beneficia de îndrumare, consiliere şi sprijin din partea unui psiholog clinician creştin, cu experienţă în consiliere şi psihoterapie.

Mirela Zetu este psiholog clinician şi psihoterapeut acreditat de Colegiul Psihologilor, format în Psihoterapie Integrativă. Este licenţiată în Litere şi Psihologie, mamă a doi copii. Are, în plus, experienţă în psihoterapia de grup și a beneficiat de diverse formări din partea Centrului de Consiliere și Formare condus de Maica Siluana Vlad. De asemenea, Mirela Zetu a fost co-terapeut al Maicii Rafaela în grupurile de terapia abuzului.

În cadrul Spitalului Providenţa puteţi beneficia de următoarele servicii:

1. Psihoterapie individuală  în cazuri de: Depresie. Anxietate. Fobii specifice. Atacuri de panică.  Doliu.  Probleme de stres și Stres posttraumatic. Abuzuri sexuale și emoționale.  Gestionarea furiei. Gestionarea emoțiilor disfuncționale. Psihoterapia tulburărilor alimentare.  Psihoterapia adicției (alcool, jocuri de noroc, droguri, pornografie, etc).
Preţ pentru şedinţe individuale: 70 lei/şedinţă. Pachet 10 şedinţe la 500 lei.

2. Psihoterapie de grup* (Dependență. Codependență. Traumă. Abuz. Psihoterapia adicției. Grup terapie pre și postpartum – proaspete şi viitoare mămici).
Observaţie: grupul se formează din minim 5 persoane și maxim 10 persoane.
Preţ: 15 lei/participant.

3. Psihoterapie de cuplu si familie (Gestionarea conflictelor. Îmbunătățirea abilităților de comunicare. Infidelitate. Divorț. Probleme emoționale cauzate de fertilitate sau de disfuncții sexuale).
Preţ: 100 lei/şedinţă.

4. Evaluare clinică. Psihodiagnostic (Evaluarea nivelului de dezvoltare al unor însușiri și procese psihice: QI, memorie, atenție, etc).
Preţ: 70 lei/şedinţă.

5. Dezvoltare personală individual/ grupuri* (aprofundarea cunoașterii propriei persoane, îmbunătățirea stimei de sine, învățarea autovalorizării, dificultăți în relaționare, inteligența emoțională)
Preţ pentru şedinţe individuale: 70 lei/şedinţă. Pachet 10 şedinţe la 500 lei.
Preţ pentru grupuri*: 15 lei/persoană.

* Şedinţele de grup (psihoterapie şi/sau dezvoltare personală) se formează din minim 5 persoane şi maxim 10 persoane. Întâlnirile vor începe în funcţie de solicitări (după formarea grupului minim) şi vor dura între 1,5 ore şi 2 ore. Înscrierile se fac la adresa: programari.spital@providentamedical.ro.

Accesarea serviciilor se face cu programare prealabilă la numerele de telefon 0232 241 271 / 0730 230 030, pe email la programari.spital@providentamedical.ro  sau la sediul Spitalului „Providența”, Șoseaua Nicolina, nr. 115, Nicolina 2, Cug, Iași.

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Otravă şi prostie veche (I)

Cătălin ONOFREI

Otravă şi prostie veche (I)

Recurgeţi la următorul experiment mental: închipuiţi-vă că, în mai 1990, Ion Iliescu şi FSN au luat decizia istorică de a nu mai intra în lupta electorală.

Filmuletul zilei

opinii

Într-o bună zi…

Briscan ZARA

Într-o bună zi…

Anii trec, corpul îmbătrâneşte, voinţa se diminuează şi mai mult, iar la un moment dat chiar spui fără să îţi dai seama că nu mai poţi fizic face lucrurile pe care le-ai tot amânat. Nu te mai ţin balamalele. Nu mai poţi urca pe munte, nu mai poţi alerga, nu mai poţi înota, nici măcar nu mai poţi sta treaz mai târziu de ora 23, nimic. Ai amânat până ce le-ai anulat.

Conflictualitatea elitelor şi consolidarea democraţiei

Ciprian IFTIMOAEI

Conflictualitatea elitelor şi consolidarea democraţiei

Consolidarea democraţiei reprezintă un proces eminamente focalizat pe îndeplinirea unor standarde politice: alegeri libere şi corecte, independenţa mass-media, guvernare democratică (stat de drept, eficienţă, transparenţă, corectitudine în alocarea şi cheltuierea fondurilor publice, echidistanţă, imparţialitate), societate civilă, justiţie independentă, combaterea eficientă a corupţiei. 

A doua pângărire a Hagiei Sophia (Sfânta Înţelepciune) (II)

Mihai DORIN

A doua pângărire a Hagiei Sophia (Sfânta Înţelepciune) (II)

Sau cum Turcia sfidează lumea creştină.

pulspulspuls

Vă mai amintiţi de ghinărarul Plaicuboi? Iacătă-l, biznisman!

Vă mai amintiţi de ghinărarul Plaicuboi? Iacătă-l, biznisman!

Informaţii interesante ne parvin recent din lumea biznisului ieşean, stimaţi telespectatori. 

Caricatura zilei

Cu Satelitu

Editia PDF

Bancul zilei

Îi datoram multe coronavirusului. A reusit sa-i aduca pe români înapoi în tara si a putut sa le înve (...)

Linkuri

Alte ziare locale

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.