Cadouri inedite la Unirea SPA
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

Advertorial

Cadouri inedite la Unirea SPA

GALERIE
black friday2
  • black friday2
- +

Unirea SPA, cel mai modern centru spa din Iaşi, aflat chiar în inima oraşului, vine cu veşti bune.


 Crăciunul şi vremea cadourilor se apropie. Şi, pentru că, de multe ori este greu să alegem un cadou special pentru o persoană dragă, ne-am gândit să vă dăm posibilitatea de a oferi un cadou diferit: un card la SPA, ca simbol al afecţiunii dumneavoastră.

Astăzi avem posibilitatea de a achiziţiona produse de oriunde în lume. Tocmai de aceea există acum tendinţa de a investi în experienţe, nu în produse. Mergând pe această idee, ne-am gândit că cel mai frumos cadou pentru cineva apropiat dumneavoastră nu ar fi un obiect, ci o experienţă de relaxare totală la spa, care să încarce bateriile şi să elimine stresul.

Cardurile cadou pot fi oferite persoanei iubite, membrilor familiei, unui prieten drag, cu ocazia aniversării, căsătoriei sau doar pentru a surprinde plăcut. Iată doar câteva dintre cardurile pe care le-am lansat:

-      Te iubesc! - masaj cu pietre calde şi ulei de lavandă; masaj facial cu miere; acces SPA
-    La mulţi ani! - servire cu şampanie şi ciocolată; masaj relaxant al capului, gâtului şi umerilor; ritual aromatic cu pietre calde pentru picioare; acces SPA
-    Casă de piatră! - servire cu şampanie şi ciocolată; masaj facial cu miere; masaj YLANG YLANG cu pietre calde pentru cuplu; acces SPA
-    Frumuseţe pentru tine! - tratament facial esenţial; exfoliere şi hidratare organică; servire cu sucuri naturale; acces SPA
-    Energie pentru tine! - ritual aromatic pentru picioare , masaj indian pentru faţă şi scalp, servire cu sucuri natural, acces SPA
-    Vitalitate pentru tine! - exfoliere organică; masaj holistic cu mentă şi rozmarin; acces SPA

Îndrăzniţi să faceţi un cadou diferit şi oferiţi-le celor dragi o experienţă relaxantă la spa, pentru a se destinde şi a uita de stresul cotidian.

Vă invităm să aflaţi mai multe detalii pe site-ul http://www.unireaspa.ro/, unde puteţi vedea şi ce conţine fiecare card cadou. Acestea pot fi achiziţionate de la recepţia SPA sau de pe site-ul http://www.unirea-shop.ro/

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Despre importanţa îndoielii în ştiinţă şi falimentul calităţii în educaţie

Alexandru LĂZESCU

Despre importanţa îndoielii în ştiinţă şi falimentul calităţii în educaţie

Îndoiala şi spiritul critic nu mai sunt la modă. Un curent dominant în mass media şi pe reţelele sociale cultivă intoleranţa faţă de punctele de vedere care se abat de la cele considerate acceptabile, „corecte”, adesea, în mod ironic, „în numele ştiinţei”.

Filmuletul zilei

Franta a construit în insula Reunion o autostrada-viaduct de 12,5 km (care a costat 1,7 miliarde euro), ce serpuieste prin O (...)

opinii

Liviu Suhar

Nichita DANILOV

Liviu Suhar

Senzaţia pe care o încearcă spectatorul privindu-i tablourile e una stranie. Cufundate într-o tăcere ce trece dincolo de cotidian, proiectându-şi umbra lăuntrică în spaţiul ancestral, obiectele par să comunice între ele într-un limbaj mut, prin intermediul ultrasunetelor transpuse într-o partitură muzicală. Tăcerea lor e înşelătoare.

Raportul dintre public şi privat, din perspectivă feministă

Dana ȚABREA

Raportul dintre public şi privat, din perspectivă feministă

Aparent, dacă e să-l avem în vedere pe Richard Rorty, distincţia dintre sferele publică şi privată sunt separate în măsura în care problemele care cad sub incidenţa fiecăreia dintre ele sunt diferite şi, desigur, întrebările adresate sunt altele. Cu privire la individul uman, cineva ar putea fi deopotrivă liberal şi ironist, ceea ce conduce la posibilitatea ca cele două sfere să nu prezinte o opoziţie ireconciliabilă. Dimpotrivă. Cele două sfere converg. Să luăm ca exemplu familia: prin definiţie familia presupune spaţiul privat şi discreţia, cu toate acestea familia este reglementată prin reguli şi norme care ţin de sfera publică.

O întâlnire nici măcar de gradul 7 şi o mică incursiune onomatologică

Michael ASTNER

O întâlnire nici măcar de gradul 7 şi o mică incursiune onomatologică

Acum trei ani, la început de martie - eram în drum spre Bucureşti (cu trenul) - m-am trezit cu un mesaj de la o persoană necunoscută, dar cu acelaşi nume de familie. Am avut o conversaţie ciudăţică pe messenger cu femeia în cauză, apoi am uitat de discuţie. 

pulspulspuls

Suferinţele discrete ale madamei

Suferinţele discrete ale madamei

Una mai molcuţă, de uichend, pe azi, dacă tot e sâmbătă şi e aşa frig afară. Şi ce ar putea fi mai moale şi mai pufos decât opera lirică, stimaţi telespectatori, şi mai ales graniţa penală a acesteia cu politichia mâloasă de Bahlui? 

Caricatura zilei

De 8 martie

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.