Anunturi de Mica Publicitate
Abonament la editia electronica
Iasi Tv Life
TeleM
TVR Iasi Telejurnal
Abonament la editia tiparita

vineri, 29.03.2024

Călătorii virtuale acasă la Moș Crăciun, reni vorbitori și plimbări cu trenulețul, atracțiile de la Palas pentru copii

GALERIE
01030204
  • 01
  • 03
  • 02
  • 04
- +

Se anunţă un weekend plin de distracţie la Palas, în special pentru copii. În Atriumul Palas Mall, cei mici se pot plimba cu trenuleţul, pot cânta colinde împreună cu trei reni vorbăreţi sau pot merge virtual cu sania acasă la Moş Crăciun. În plus, clienţii ansamblului Palas vor avea parte de spectacole de dans şi muzică.  

Toată luna decembrie, cei care vor veni la Palas vor avea parte de o atmosferă de poveste, dar şi de evenimente în ton cu sărbătorile de iarnă. Cei mai fericiţi vor fi copiii, care îl pot întâlni pe Moş Crăciun, zilnic, la căsuţa sa din Atrium. Anul acesta, cei mici au parte de o surpriză în plus: pot călători cu săniuţa, la casa Moşului, cu ajutorul unor ochelari 3D pentru realitate virtuală. Intrarea este liberă, căsuţa fiind deschisă zilnic, până pe 23 decembrie 2016, în intervalul orar 12.00 – 21.00, cu o pauză de la 16.00 la 17.00.
 
O altă surpriză inedită îi aşteaptă pe cei mici şi pe cei mari deopotrivă: 3 reni animatronici îi întâmpină în Atrium, în apropierea impozantului brad de Crăciun. Simpaticii reni mişcă din ochi şi urechi, vorbesc între ei şi chiar cântă colinde. 
 
Bucuria celor mici va fi şi mai mare, pentru că și în acest an îi așteaptă trenulețul Moșului, gata să îi poarte în plimbare prin Atrium. Călătoriile princhindeilor cu trenuleţul prin Palas Mall sunt gratuite şi au loc zilnic, în intervalul orar 10.00 – 15.00 şi 16.00 – 22.00. Distracția pentru copii este întregită de trambulinele Palas Jump, de la etajul Atriumului, dar și de Palas Ice Junior, patinoar dedicat exclusiv celor mici, din parc.

Sâmbătă, 10 decembrie, de la ora 18.00, în Atrium va avea loc spectacolul „Poveste de Crăciun”, cu cele mai îndrăgite personaje din desene. O oră mai târziu, tot în Atrium, publicul este invitat la concertul de jazz - „Swinging Christmas”, suținut de New Vegas Show şi oferit de Ateneul din Iaşi. New Vegas este un two-man show proaspăt intrat pe scena jazz/swing din România. Este format din doi soliști profesioniști, Petru Călinescu şi Maximilian Muntean, care vor aduce pe scenă un concept exclusiv, cu accent pe eleganță şi bun gust, un omagiu care transpune publicul direct în anii ’40 şi ’50.
 
Ziua de duminică este dedicată Campionatului de dans Winter Festival Music & Dance, care va avea loc în Atrium, de la ora 10.00, şi va reuni zeci de copii şi tineri de la şcolile de profil din regiune. 
 
În plus, cei care doresc să vadă proiecţille de video mapping pe Palatul Culturii din cadrul LightUp Festival o pot face zilnic, în intervalul orar 17.00 – 19.00.
 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Cine profită de madam Şoşoacă

Pavel LUCESCU

Cine profită de madam Şoşoacă

Campania care urmează la Iaşi nu trebuie să devină un circ de tip Şoşoacă, decât dacă vrem să ne batem joc de viitorul acestui oraş. Nu vreau să spun că madam SOS România ar trebui ignorată, ci că n-ar fi rău dacă am încerca să înţelegem mai mult ce are în cap când vine vorba de viitorul oraşului şi mai puţin ce vrea ea să ne vândă, adică scandal.

opinii

Distrugerea statuilor

Alexandru CĂLINESCU

Distrugerea statuilor

Frenezia negatoare woke e urmarea obscurantismului, a fanatismului şi a inculturii. Ideologii woke au cale liberă în mass-media, au pătruns în universităţi şi în şcoli. Acţiunile lor n-au nimic comun cu adevărul istoric. Ei pretind că fac dreptate celor ai căror strămoşi au fost umiliţi şi exploataţi, în realitate manipulează istoria şi adâncesc fracturile sociale.

De ce este atât de aspru Postul Mare?

pr. Constantin STURZU

De ce este atât de aspru Postul Mare?

Faţă de celelalte posturi de peste an, Postul Mare (care precede Sfintele Paşti) este considerat unul aspru, atât din punct de vedere alimentar, cât şi din alte puncte de vedere. De ce este – sau ni se pare a fi – Postul Mare atât de aspru? De ce, în genere, ne este atât de greu să postim? Din mulţimea de posibile răspunsuri, să reflectăm azi la trei dintre ele.

Roboţi

Codrin Liviu CUȚITARU

Roboţi

Robotul a trecut, treptat, de la „plimbarea” convulsivă pe coridoarele Universităţii, la alergarea „profesionistă”. Se arăta capabil să sară şi peste obstacole, plăcerea sa supremă fiind „să evite” deliberat, în viteză, femeile de serviciu îngenuncheate pe ciment şi prinse în efortul răzuirii gumelor de mestecat aruncate iresponsabil. Îngrijitoarele se speriau îngrozitor şi ţipau injurios după Robogică (foarte des îl numeau „pocitania dracului”!).

pulspulspuls

Un mare mister la liberalii ieşeni: cine va primi de la Bucale pâinea şi cuţitul listelor din toamnă?

Un mare mister la liberalii ieşeni: cine va primi de la Bucale pâinea şi cuţitul listelor din toamnă?

Un mare mister tace şi face pe piaţa politichiei locale în această perioadă, stimaţi electori: cine va face listele de candidaturi de la parlamentarele din toamnă la liberalii ieşeni? 

Caricatura zilei

La reciclat pet-uri și doze

Când Sistemul Garantie Colectare te pune pe gânduri

Cumpara editia digitala

Vremea in Iasi

Curs valutar

Parteneri

Intrebarea zilei

Vladimir Putin, presedintele Federatiei Ruse, a declarant intr-un interviu dat jurnalistului american Tucker Carlson ca nu va ataca niciun stat NATO. Credeti ca isi va respecta cuvantul dat?

vezi raspunsuri