Camelia Gavrilă, candidatul social-democrat la Primăria Iași: Traficul infernal și blocajul în intersecții - teme grave ce așteaptă soluții! (P)
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

miercuri, 02.12.2020

Comunicat de presă

Camelia Gavrilă, candidatul social-democrat la Primăria Iași: Traficul infernal și blocajul în intersecții - teme grave ce așteaptă soluții! (P)

GALERIE
camelia gavrila
  • camelia gavrila
- +

Din întâlniri și discuții cu cetățenii Iașului, o mare problemă este infrastructura rutieră depășită.

Dincolo de cele peste 100 milioane de euro investite din 2008 până în prezent pentru reabilitarea infrastructurilor rutiere sau pentru semaforizarea „inteligentă”, problema traficului infernal sa agravat. Dintr-un motiv firesc: traficul ieșean este dirijat din birou. Măsurile de fluidizare sunt luate superficial, fără analiză. La fel se decid și marile investigații.
 
Voi rezolva această problemă definitiv, apelând la analiza științificului, pertinent, realizat de profesioniști.
 

Construirea a două pasaje rutiere subterane în Podu Roș va avea un rol important în fluidizarea traficului din cea mai aglomerată intersecție a Iașului.
 
Concretizarea proiectului va avea ca principale beneficii:
 
     - Reducerea timpului de călătorie în zonă cu peste 25%;
   
   - Creșterea cu peste 10% a numărului de persoane care vor utiliza mijloacele de transport în comun ca urmare a eliminării blocajelor și a timpului rezonabil pentru deplasare;
   
  - Ameliorarea aspectelor de mediu prin reducerea emisiilor de noxe ca urmare a descongestionării traficului;
 
     - Creșterea confortului și a siguranței rezidenților și participanților la trafic prin fluidizarea traficului.
 
Comandat de Partidul Social Democrat - Organizația Județeană Iași, executat de SC Grupul de Presă Medianet SRL, site: www.ziaruldeiasi.ro , cod mandatar financiar 21200019
 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Vot de Sf. Nicolae

Lucian DÎRDALA

Vot de Sf. Nicolae

Chiar dacă parlamentarii şi Parlamentul, ca instituţie, nu se bucură de încredere în rândul opiniei publice, cetăţenii României sunt singurii care pot remedia această situaţie, prin voturile lor. Singura condiţie ar fi ca ele să fie rezultatul unui proces de reflecţie atentă şi, poate, de deliberare sinceră cu cei apropiaţi.

Filmuletul zilei

opinii

Votul ca dar

Florin CÎNTIC

Votul ca dar

Deşi nu sunt superstiţios, m-am gândit să reiau acest text scris înainte de europarlamentarele de anul trecut, cu speranţa că poate nu şi-a pierdut din caracterul său profetic şi duminică va fi dusă la bun sfârşit o acţiune începută atunci.

O lume ce gândea în basme şi vorbea în poezii

Radu PĂRPĂUȚĂ

O lume ce gândea în basme şi vorbea în poezii

Această lume nu judeca sau, vai! nu condamna lumea de ieri cu mintea de azi, stângistă, de un neomarxism avântat şi prostesc. Măcar de-ar fi numai prefăcut, dar e prostesc. Nu cunoştea „progresismul” actual şi nici nu-l practica. Pentru ea lumea veche era şi lumea de azi, nu era una „mai înaintată”. 

Boala locvacităţii deşănţate

Ioan MILICĂ

Boala locvacităţii deşănţate

Să ne imaginăm, urmând firul consideraţiilor lui Huxley, că apocalipsa discursivă declanşată pe durata pandemiei actuale se traduce nu numai într-un puhoi de bâlbe, aberaţii, confuzii şi nehotărâri de tot soiul, ci şi într-un lanţ de constrângeri, privaţiuni şi pedepse, impuse printr-un discurs public ofensiv şi cinic, care amplifică încordarea şi istovirea psihică a indivizilor. 

pulspulspuls

Mesaj pentru nea Orban: iacătă de ce tac mâlc băieţii matale!

Mesaj pentru nea Orban: iacătă de ce tac mâlc băieţii matale!

Fiindc-am auzit că tot a anunţat nea Şică Orban că vine azi la Iaşi, am zis că merită să-i transmitem pe această cale şi o anume informare despre care suntem siguri că nu ştiu să i-o spună conţilierii lui de la Bucureşti, în legătură cu Iaşul. 

Caricatura zilei

Defilare cu distanțare

www.haidalacafeasiceai.ro

Editia PDF

Bancul zilei

O ambulanta goneste pe strazi si, la o intersectie rastoarna si accidenteaza un pieton. Soferul coboara imediat, ridica victima (...)

Linkuri

Alte ziare locale

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.