anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

Camera de Comerţ va organiza dezbateri între politicieni şi oameni de afaceri

GALERIE
camera de comert1
  • camera de comert1
- +

Camera de Comerţ şi Industrie Iaşi vrea să medieze în acest an electoral cât mai multe mese rotunde cu reprezentanţii partidelor politice şi a mediului de business. „Camera de Comerţ şi Industrie Iaşi se constituie într-un forum pentru dezbateri şi dialog atât în interiorul mediului de afaceri, dar şi ca interfaţăîntre acesta şi mediul politic şi administrativ.

După cum ştim cu toţii, 2016 va fi un an electoral care, cu siguranţă, va fi marcat de lansarea în spaţiul public a diverse platforme şi programe economice din partea oamenilor politici care vor candida. Aplicând principiul unei atitudini apolitice şnon-partizane, ne propunem săinvităm la dialog reprezentanţii partidelor din întreg spectrul politic cu mediul de afaceri ieşean, precum şi găzduirea de conferinţe de presă, dând astfel posibilitatea mediului politic, în mod echidistant, să-şi exprime ideile şi propunerile cu privire la programele economice pe termen mediu şi lung, la nivel local, regional şi naţional”, a declarat Paul Butnariu, preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie Iaşi.

În acest context, un prim demers îl constituie conferinţa de presă ce va fi susţinută mâine, de la ora 11, de omul de afaceri Maricel Popa, la final de mandat ca secretar de stat în Ministerul Economiei. Popa va prezenta un raport asupra activităţii sale ministeriale şi iniţiativele legislative cu impact economic pe care le propune pentru perioada următoare.  

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Transferul de primari, o dovadă de slăbiciune

Cosmin PAȘCA

Transferul de primari, o dovadă de slăbiciune

Campania de racolări declanşată de liberali înseamnă în primul rând o umilinţă pentru propriul electorat şi activul de partid. E o palmă pe obrazul acelor liberali (mulţi, puţini?) care s-au luptat în ultimii patru ani cu „ciuma roşie” pe uliţa satului, care şi-au pierdut patru ani din viaţă crezănd că PNL trebuie să facă opoziţie.

Filmuletul zilei

opinii

Savanţii zilelor din urmă

Codrin Liviu CUȚITARU

Savanţii zilelor din urmă

„Dragul meu, adevărul este chiar cel comunicat de hârţogarii academici: mi-am mistificat activitatea de cercetare, aşa-zisele informaţii epocale, savantlâcul, biografia, tot! Existenţa mea e o farsă de la A la Z. Nu puteam să mor cu minciuna în spate! Mă bucur că accidentul deconspirării s-a petrecut înainte de ieşirea din sistem. Nu vor fi consecinţe punitive, iar eu, în sfârşit, voi savura câţiva ani de sinceritate....”

Iaşul vrea tren urban! (II)

George ŢURCĂNAŞU

Iaşul vrea tren urban! (II)

În ciuda dorinţei autorităţilor locale ale aglomeraţiilor urbane importante ale României, fără o descentralizare reală punerea în practică a proiectelor de trenuri urbane e extrem de dificilă. Atâta vreme cât tot ce ţine de infrastructura de transport feroviar se decide la Ministerul Transporturilor şi autorităţile locale sau judeţene nu pot contacta după nevoile lor transportul feroviar, lucrurile se vor mişca foarte greu. 

De la moară la războiul de ţesut

Bogdan ILIESCU

De la moară la războiul de ţesut

„Obstacolele sunt acele lucruri groaznice pe care le vezi când îţi iei ochii de la ţelul tău.” Henry Ford

pulspulspuls

Alexe a mutat, se pregăteşte Chirica: Şandru, un pas în faţă

Alexe a mutat, se pregăteşte Chirica: Şandru, un pas în faţă

Caricatura zilei

3 AM

Editia PDF

Bancul zilei

Îi datoram multe coronavirusului. A reusit sa-i aduca pe români înapoi în tara si a putut sa le înve (...)

Linkuri

Alte ziare locale

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.