Campania „Scrisori pentru Moş Crăciun“. Ajutoare pentru familiile cu peste 7 copii
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

duminica, 24.01.2021

Campania „Scrisori pentru Moş Crăciun“. Ajutoare pentru familiile cu peste 7 copii

GALERIE
pro vita
  • pro vita
- +

Departamentul Pro Vita din cadrul Sectorului de Misiune al Arhiepiscopiei Iaşilor demarează în această perioadă un proiect prin intermediul căruia îşi doresc să sprijine 115 copii din 20 de familii numeroase înscrise în programul de solidaritate pentru familiile cu mulţi copii Sfântul Stelian. Campania „Scrisori pentru Moş Crăciun“, aflată la cea de-a VII-a ediţie, se desfăşoară în perioada 15 noiembrie - 22 decembrie.

„Organizam o nouă ediţie a acestei campanii cu gândul la aceşti copii care merită să primească ce îşi doresc de la Moş Crăciun, mai ales în contextul pe care îl trăim acum. Ne-am făcut curaj să organizăm şi anul acesta pentru că avem sprijinul a doi parteneri din Iaşi: Continental şi Fundaţia Antibiotice «Ştiinţă şi Suflet». Ei vor fi ajutoarele Moşului şi vor îndeplini dorinţele şi nevoile trecute în scrisori. Aceste familii au nevoie de noi, mai ales în preajma sărbătorii Naşterii Domnului, când trebuie să fim mai apropiaţi sufleteşte unii de alţii“, a declarat pentru doxologia.ro Sorina Topliceanu, referent în cadrul Departamentului Pro Vita Iaşi.

Programul de solidaritate pentru familia cu mulţi copii - Sfântul Stelian are în grijă peste 200 de familii cu peste 7 copii.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Ce model alegem?

Nicolae GRECU

Ce model alegem?

În speranţa că sportul românesc va redeveni el însuşi un model în Europa, înclinăm spre Slovenia.

Filmuletul zilei

opinii

Un corifeu al „gândirii politice corecte”- Noam Chomsky (II)

Eugen MUNTEANU

Un corifeu al „gândirii politice corecte”- Noam Chomsky (II)

Sunt evidenţiate în continuare accentele antiamericane şi antioccidentale din discursul public al reputatului om de ştiinţă.

Prudenţi, nu fricoşi; blânzi, nu naivi

pr. Constantin STURZU

Prudenţi, nu fricoşi; blânzi, nu naivi

În contextul primei trimiteri a ucenicilor la propovăduire, Domnul le spune, între altele: "Iată, Eu vă trimit pe voi ca pe nişte oi în mijlocul lupilor; fiţi, dar, înţelepţi ca şerpii şi nevinovaţi ca porumbeii" (Matei 10, 16). Imaginea unei oi aflate în mijlocul lupilor stârneşte frisoane, mai ales printre credincioşii îngrijoraţi de mersul actual al lumii. Însă mesajul e mai degrabă sursa unei mari nădejdi. Căci nu ne cere Mântuitorul să acţionăm precum "lupii" - grupaţi în haite, agresivi, sălbatici -, ci să cultivăm ascultarea şi blândeţea specifice "turmei celei cuvântătoare".

O poveste sordidă

Alexandru CĂLINESCU

O poveste sordidă

Dezvăluirea a fost făcută prin intermediul unor cărţi, literatura, substituindu-se actului de justiţie, având aşadar - teoretic cel puţin - şi o funcţie terapeutică. Ceea ce nu-i absolvă pe cei care, din inconştienţă, din spirit de castă ori din dorinţa de a provoca au tolerat sau chiar au încurajat tot felul de aberaţii.

pulspulspuls

Pe senatoarea Baubau de la Iaşi ştim bine că o ştiţi. Dar pe mama ei?

Pe senatoarea Baubau de la Iaşi ştim bine că o ştiţi. Dar pe mama ei?

Câteva informaţii pe azi şi despre noii aleşi ai ieşenilor mai puţin cunoscuţi publicului în ce priveşte viaţa lor privată. 

Caricatura zilei

Cerere

Editia PDF

Bancul zilei

In Antarctica s-a inregistrat cea mai scazuta temperatura de pe glob: -93,2 grade ...prin urmare va propunem sa ne reami (...)

Parteneri

Alte ziare locale

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.