anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

vineri, 07.08.2020

Campania de Crăciun a „Ziarului de Iaşi“. Noi donatori pentru prichindeii din Bojila

GALERIE
Donatori ZiaruldeIasi Zapodeanu Branza Panescu Blajut Movila
  • Donatori ZiaruldeIasi Zapodeanu Branza Panescu Blajut Movila
- +

Două donaţii importante, de câte 2.000 de lei fiecare, au fost făcute ieri de omul de afaceri Ioan Zapodeanu, dar şi de conducerea TED Costruct Iaşi. O altă donaţie notabilă, de 1.000 de lei, vine de la preşedintele Senatului Universităţii Tehnice, Adrian Pănescu. 100 de lei, dar şi pachete pentru familii numeroase din Bojila, au fost daţi de o ieşeancă anonimă. „Ziarul de Iaşi“ invită ieşenii să participe cu orice sumă de bani în cadrul acestei campanii, pentru a face o bucurie pe care „prichindeii din Bojila“ nu o vor uita toată viaţa.

Campania de Crăciun a „Ziarului de Iaşi“, prin care vrem să facem o bucurie nesperată copiilor din satul Bojila, continuă, iar tolba Moşului devine tot mai plină. Alături de campania „Ziarului de Iaşi“ s-au mai alăturat ieri şi Compania TED Construct, cu o sumă de bani remarcabilă, - 2.000 de lei -, firma participând şi în anii trecuţi cu donaţii în demersurile iniţiate pentru spriinirea diferitelor cauze umanitare. De asemenea, omul de afaceri Ioan Zapodeanu a donat sumă la fel de notabilă - 2.000 de lei, pentru ghetuţele, căciuliţele, mănuşile şi fularele micuţilor din Bojila, dorind să le ofere astfel un Crăciun un pic mai fericit. Acesta a dorit să puncteze doar faptul că „nu am uitat de unde am plecat, fiind şi eu copil de la ţară, aşa că am dorit să întind o mână de ajutor acestor copii“.

De asemenea, prof.dr.ing. Doru Adrian Pănescu, preşedintele Senatului Universităţii Tehnice „Gh. Asachi“, a donat onoranta sumă de 1.000 de lei, acesta menţionând că un astel de gest trebuie să fie unul natural. „Am vrut să fac acest gest pentru că, pe de o parte, în România accesul la educaţie încă nu este egal şi echitabil, şi aceasta este un mijloc prin care încercăm să mai diminuăm acest lucru. Pe de altă parte, este vorba şi de nişte copii care îşi doresc să înveţe, iar atunci cu atât mai mult îndemn pe oricine să ajute nişte copii care îşi doresc să înveţe. Acesta mi se pare un gest cu totul deosebit şi nobil“ a punctat profesorul Universităţii Tehnice, care intenţiona să îşi păstreze donaţia anonimă, dar a acceptat, la insistenţele „Ziarului de Iaşi“, să îşi divulge numele. De asemenea, pe lista donatorilor s-a înscris şi o ieşeană, care a insistat să rămână anonimă, şi care a donat suma de 100 de lei, şi care s-a angajat că va reveni cu pachete pentru familiile sărace şi cu mulţi copii din Bojila.

„Ziarul de Iaşi“ intenţionează să le achiziţioneze copilaşilor din Bojila, comuna Mădârjac, ghetuţe, căciuli, mănuşi şi fulare. De asemenea, dacă suma colectată ne va permite, vom putea achiziţiona şi alte lucruri pentru micuţi, sau materiale didactice pentru şcoala din Bojila.

Cum putem ajuta copiii din Bojila

În cadrul campaniei, vom cumpăra ghetuţe de piele, mănuşi, fulare şi căciuli pentru toţi copii şcolii din Bojila. Avem însă nevoie de sprijinul vostru, al cititorilor, nicio sumă nefiind prea mică. Cei care doresc să ajute în această campanie sunt aşteptaţi la sediul redacţiei, bd. Nicolae Iorga nr. 35, vizavi de Gara Internaţională. Mai multe detalii, la telefon: 0232/271271. De asemenea, se poate dona şi în contul IBAN deschis la Banca Comercială Română Podu Iloaiei, cont special pentru sponsorizări, deschis pe numele „Şcoala Gimnazială Mădârjac“: RO38RNCB0177153359490003. Eventualele contracte de sponsorizare tip, în dublu exemplar, care pot fi necesare în aceste situaţii, pot fi transmise, la cerere, chiar şi prin fax.

Lista onorabilă a donatorilor: Omul de afaceri Ioan Zapodeanu - 2.000 lei; Prof.dr.ing. Adrian Pănescu - 1.000 lei; Anonim (ieşeancă) - 100 lei plus pachete; TED Construct - 2.000 lei; Viorel Blăjuţ - 5.000 de lei; Petru Movilă - 1.000 de lei; Grădiniţa PP 14 - pacheţele

VEDEȚI ȘI:

(FOTO) Campania umanitară de Crăciun a „Ziarului de Iaşi“: Ghetuţe pentru piticii din Bojila

(FOTO) Bojila - Ajutaţi să intre în iarnă cinci frățiori crescuți de o mamă singură și necăjită

Campania de craciun a ziarului de iasi. Primul lot de donatori pentru prichindeii din Bojila

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Dar la Primărie când se ajunge?

Ionuț BENEA

Dar la Primărie când se ajunge?

Arestarea lui Cristin Zămosteanu este doar vârful unui aisberg pe care procurorii trebuie să-l arate la adevărata sa dimensiune.

Filmuletul zilei

opinii

O călătorie ratată

Alexandru CĂLINESCU

O călătorie ratată

Frumoase sunt, în schimb, ilustraţiile, cărţi poştale aflate în colecţia autorului. Altfel, încercarea lui Radu Mârza de a ne fi ghid într-o călătorie care se anunţa promiţătoare este un eşec. Am dus-o până la capăt din obligaţie profesională: mărturisesc însă că am fost tentat să cobor la prima staţie.

Inventica

Neculai SEGHEDIN

Inventica

În anul 1983 eram în Munţii Orăştiei, la Sarmisegetuza Ulpia Traiana. Am intrat în magazinul sătesc, care era „cu de toate”, unde am găsit o carte care m-a fascinat de cum am deschis-o: „Inventica” de Pierre Verone, Editura Albatros, Colecţia Lyceum. Să cumperi cărţi atunci când urci pe munte cu rucsacul în spate, recunosc, nu atestă o inteligenţă prea grozavă, ba dimpotrivă, mai ales atunci când nu eşti chiar o forţă a naturii...

Geopolitrucuri

Nicolae CREŢU

Geopolitrucuri

Aproape că nu e zi care să treacă fără vreo ştire, comentarii şi dezbateri (o vocabulă, aceasta din urmă, mai puţin compromisă decât mulţimea de „talk-show”-uri în care nu numai că nu se dezbate nimic, dar domneşte o „armonie” adormitoare, între eternii lor „abonaţi”, mereu aceiaşi şi tare temători de polemos) gata să citeze ierarhii, rating-uri pe scala cărora România (deci noi, românii) se situează foarte jos. 

pulspulspuls

Cum i-a păcălit sforarul combinator Piramidon pe tăţi din breaslă

Cum i-a păcălit sforarul combinator Piramidon pe tăţi din breaslă

Caricatura zilei

Degustare

Editia PDF

Bancul zilei

Îi datoram multe coronavirusului. A reusit sa-i aduca pe români înapoi în tara si a putut sa le înve (...)

Linkuri

Alte ziare locale

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.