Campania de rebranşare a Veolia, premiată la „Romanian Energy Awards“
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

Campania de rebranşare a Veolia, premiată la „Romanian Energy Awards“

GALERIE
rebransare
  • rebransare
- +

În finala competiţiei distribuitorul ieşean de agent termic a învins companii precum CEZ România, Elsaco sau Luxten Lighting Company.

Veolia Energie Iaşi s-a numărat printre companiile premiate în cadrul celei de-a cincea ediţii a „Romanian Energy Awards“. Operatorul a primit premiul pentru cea mai bună companie pe piaţa serviciilor de energie în 2015 („The Energy Services Company of the Year“). Proiectul Veoliei, „Renaşterea termoficării centralizate la Iaşi“, a fost ales în detrimentul celor depuse de jucători puternici din piaţă, precum CEZ România, Elsaco sau Luxten Lighting Company. Potrivit reprezentanţilor companiei, Veolia a fost singurul operator de termoficare din România nominalizat şi ajuns în finală, în contextul în care celelalte firme activează în domenii precum energia electrică, gaze naturale şi industria petrolieră.

„Câştigătorul este o companie care a reuşit un lucru foarte rar, şi anume reabilitarea ideii de alimentare centralizată cu energie termică într-un mare oraş al României, cu realizări atât în creşterea randamentului întregului sistem şi scăderea pierderilor pe reţele, dar şi cu rebranşarea unora dintre vechii consumatori şi atragerea de noi clienţi, lucru foarte rar în România“, a declarat unul dintre membrii juriului, Virgil Muşatescu, profesor la Universitatea Tehnică din Bucureşti. Oficialii Veolia Energie au susţinut că sistemul centralizat de termoficare de la Iaşi este gestionat în mod profesionist şi eficient, în strâns parteneriat cu autorităţile locale şi centrale.

„Termoficarea ieşeană a devenit un exemplu la nivel naţional, aşa cum s-a văzut la conferinţa organizată la Iaşi pe 24 şi 25 martie, la care au participat peste 150 de persoane din 15 oraşe din România şi Republica Moldova: operatori de termoficare, municipalităţi, asociaţii de proprietari“, a spus directorul general al Veolia Energie Iaşi, Alexandru Teleru. La rândul ei, Ana-Maria Icătoiu, director de comercial şi de comunicare, a precizat, că, anul trecut, printre altele, Veolia a rebranşat apartamente prin soluţia contorizării individuale şi a racordat clădiri mari (echivalentul a 80 de blocuri cu 4 etaje).

„Am reuşit să arătăm ce poate deveni un sistem centralizat de termoficare gestionat în mod profesionist şi eficient, în strâns parteneriat cu autorităţile locale şi centrale, şi în special cu clienţii săi. Termoficarea centralizată începe să demonstreze că reprezintă soluţia cea mai bună pentru noi şi familiile noastre, acum şi în viitor“, a menţionat Icătoiu. Din juriu au făcut parte secretari de stat, reprezentanţi ai Camerei Deputaţilor, şefi de autorităţi centrale şi profesori universitari.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Experţi, foşti şi actuali oficiali, se întrec în a-i da sfaturi lui Joe Biden

Alexandru LĂZESCU

Experţi, foşti şi actuali oficiali, se întrec în a-i da sfaturi lui Joe Biden

Multe dintre opiniile experţilor despre ceea ce ar trebui să facă noua administraţie de la Washington în materie de politică externă ignoră complet noua realitate geopolitică şi sunt impregnate de o doză masivă de idealism utopic.

Filmuletul zilei

Franta a construit în insula Reunion o autostrada-viaduct de 12,5 km (care a costat 1,7 miliarde euro), ce serpuieste prin O (...)

opinii

Pictorul Ion Neagoe, un simbol peste timp

Nichita DANILOV

Pictorul Ion Neagoe, un simbol peste timp

Pictorul Ion Neagoe a fost un nonconformist, un revoltat. Picta cu pasiune, dar refuza să se manifeste în afara atelierului. Oare exigenţa legată de propria sa creaţie n-a fost o barieră în calea afirmării sale?

Collingwood, glumind despre Ruskin

Dana ȚABREA

Collingwood, glumind despre Ruskin

Dacă glumele au la bază un gând serios, nu există glume nevinovate. Nici măcar în plan filosofic nu scăpăm de glumele serioase. De pildă, pamfletul intitulat în mod ironic „Ruskin’s Philosophy” pe care R.G. Collingwood l-a susţinut public la o conferinţă despre John Ruskin. Sesizarea poantei trebuie să se producă instantaneu şi fără apel la raţiune, discursivitate, ceea ce nu e tocmai cazul glumelor serioase. Pentru acestea din urmă îţi poţi propune să arăţi în ce constă seriozitatea lor.

Între progres şi progresism regresiv

Michael ASTNER

Între progres şi progresism regresiv

- (în)semnele timpului -

pulspulspuls

Aventurile lui Peni Hill la un ziar din capitală

Aventurile lui Peni Hill la un ziar din capitală

S-a dus Peni Hill deunăzi şi a dat interviu la un ziar din capitală, ca să mai scoată capul în lume după problemele cu justiţia. 

Caricatura zilei

1 martie

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.