Campania „Scrisori pentru Moş Crăciun“. Ajutoare pentru familiile cu peste 7 copii

luni, 23 noiembrie 2020, 02:56
1 MIN
 Campania „Scrisori pentru Moş Crăciun“. Ajutoare pentru familiile cu peste 7 copii

Departamentul Pro Vita din cadrul Sectorului de Misiune al Arhiepiscopiei Iaşilor demarează în această perioadă un proiect prin intermediul căruia îşi doresc să sprijine 115 copii din 20 de familii numeroase înscrise în programul de solidaritate pentru familiile cu mulţi copii Sfântul Stelian. Campania „Scrisori pentru Moş Crăciun“, aflată la cea de-a VII-a ediţie, se desfăşoară în perioada 15 noiembrie – 22 decembrie.

„Organizam o nouă ediţie a acestei campanii cu gândul la aceşti copii care merită să primească ce îşi doresc de la Moş Crăciun, mai ales în contextul pe care îl trăim acum. Ne-am făcut curaj să organizăm şi anul acesta pentru că avem sprijinul a doi parteneri din Iaşi: Continental şi Fundaţia Antibiotice «Ştiinţă şi Suflet». Ei vor fi ajutoarele Moşului şi vor îndeplini dorinţele şi nevoile trecute în scrisori. Aceste familii au nevoie de noi, mai ales în preajma sărbătorii Naşterii Domnului, când trebuie să fim mai apropiaţi sufleteşte unii de alţii“, a declarat pentru doxologia.ro Sorina Topliceanu, referent în cadrul Departamentului Pro Vita Iaşi.

Programul de solidaritate pentru familia cu mulţi copii – Sfântul Stelian are în grijă peste 200 de familii cu peste 7 copii.

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii