anunturi
grandchef
mineralia
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

Advertorial

Campania umanitară „Ochii tăi sunt sănătoşi?” s-a încheiat cu succes

GALERIE
Ochii tai
 • Ochii tai
- +

Campania umanitară „Ochii tăi sunt sănătoşi?” desfăşurată de Spitalul Providenţa în perioada mai – iulie a ajuns la final.

Menită să prevină afecţiunile oculare, campania a venit în sprijinul a peste 400 de persoane, oferindu-le posibilitatea efectuării unei consultaţii oftalmologice.

În decursul lunii mai toate persoanele care s-au adresat Spitalului Providenţa pentru a lua parte la campanie au beneficiat în mod gratuit de consultaţie. În lunile iunie şi iulie consultaţiile s-au acordat atât fără plată pentru persoanele asigurate, în baza biletului de trimitere, cât şi la un preţ redus la jumătate, de doar 25 de lei, pentru persoanele cu vârste sub 65 de ani şi care nu au prezentat un bilet de trimitere.

De asemenea, pacienţii care au fost diagnosticaţi cu afecţiuni grave, în urma consultaţiei, şi au urmat recomandarea medicului de a fi operaţi, au plătit pentru tratamentul chirurgical al cataractei cel mai mic preţ din Iaşi: 1650 de lei. Tariful valabil pentru perioada campaniei, mai-iulie, a inclus toate serviciile necesare pe perioada internării.

Prin această campanie am reuşit să oferim ajutor şi unor persoane care, din varii motive, nu reuşiseră să ajungă în cabinetul medicului oftalmolog de ani de zile. Au fost multe situaţii în care am reuşit să prevenim complicaţiile, recomandând pacienţilor să poarte ochelari sau să urmeze anumite tratamente, iar acolo unde exista deja o afecţiune într-un stadiu avansat am intervenit chirurgical, pentru a stopa evoluţia şi a îmbunătăţi vederea. Este, aşadar, foarte important de reţinut faptul că fiecare dintre noi ar trebui să fie consultat oftalmologic anual”, a declarat dr. Fotios Gardikiotis, medic oftalmolog în cadrul Spitalului Providenţa.

Secţia de Oftalmologie a Spitalului Providenţa este dotată cu aparatură modernă, oferind posibilitatea investigării atât în regim ambulatoriu, cât şi prin spitalizări de zi şi continue. Pacienţii pot opta, la recomandarea medicului, pentru diverse examinări, intervenţii chirurgicale şi terapie laser. Pentru informaţii şi programări, pacienţii sunt rugaţi să sune la numerele de telefon 0232/241.271 şi 0730.230.030 sau să prezinte la sediul din Şoseaua Nicolina nr. 115, capăt CUG.

Vă mulţumim!

  

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Un vis de vară după Bacalaureat

Ioan Alexandru TOFAN

Un vis de vară după Bacalaureat

Nimeni nu s-a gândit, probabil, că elevul nu se stresează decât atunci când se întâlneşte cu absurdul unui sistem de învăţământ centrat pe el şi nu când i se cere să fie creativ, să gândească şi să ia în piept marile probleme ale culturii.

opinii

O lume a celorlalţi

Codrin Liviu CUȚITARU

O lume a celorlalţi

Personajele lui Ondaatje stau, prin urmare, sub semnul „dublei critici”, adică, în limbajul postcolonial, sub semnul „dublei identităţi”. De aici rezultă tipologii maleabile, dar şi, paradoxal, neconcesive.

Cinşpe regiuni de inspiraţie sovietică… (III)

George ŢURCĂNAŞU

Cinşpe regiuni de inspiraţie sovietică… (III)

În orice societate, sistemul administrativ este conceput în scopul eficientizării gestiunii resurselor umane şi naturale ale unui teritoriu. E necesar ca acest sistem să fie flexibil şi să articuleze într-o manieră echilibrată şi funcţională necesităţile fiecărui nivel de organizare (local, judeţean, regional etc.), conform principiului subsidiarităţii.

Conu’ Leonida faţă cu o lume a ielelor

Bogdan ILIESCU

Conu’ Leonida faţă cu o lume a ielelor

„My advice to other disabled people would be, concentrate on things your disability doesn't prevent you doing well, and don't regret the things it interferes with. Don't be disabled in spirit as well as physically.” (Sfatul meu pentru alte persoane cu dizabilităţi ar fi să vă concentraţi asupra lucrurilor pe care dizabilitatea dvs. nu vă împiedică să le faceţi bine şi să nu regretaţi lucrurile cu care interferează. Nu fiţi dezabilitaţi spiritual, aşa cum sunteti fizic.) Stephen Hawking

pulspulspuls

Întâlnire secretă a aurarului Georgică cu baza de la Iaşi, în toiul nopţii: se caută oameni noi

Întâlnire secretă a aurarului Georgică cu baza de la Iaşi, în toiul nopţii: se caută oameni noi

Rămaşi orfani la capitolul vizibilitate după ce mamaia Omida Şoşo a fost dată afară din partid şi, implicit, şi din filiala de Iaşi, în care a fost aleasă senatoare, cică ieşenii din acest partid au o mare problemă în ultima vreme: nu prea există în spaţiul public. 

Caricatura zilei

Rusia și-a amintit de Alaska

Editia PDF

Bancul zilei

Doctorul, panicat de o spargere de teava, suna repede instalatorul: -Hai, te rog, urgent, toata pivnita e inundata din cauza un (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.