Campania umanitară „Ochii tăi sunt sănătoşi?” s-a încheiat cu succes
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

miercuri, 16.06.2021

Advertorial

Campania umanitară „Ochii tăi sunt sănătoşi?” s-a încheiat cu succes

GALERIE
Ochii tai
  • Ochii tai
- +

Campania umanitară „Ochii tăi sunt sănătoşi?” desfăşurată de Spitalul Providenţa în perioada mai – iulie a ajuns la final.

Menită să prevină afecţiunile oculare, campania a venit în sprijinul a peste 400 de persoane, oferindu-le posibilitatea efectuării unei consultaţii oftalmologice.

În decursul lunii mai toate persoanele care s-au adresat Spitalului Providenţa pentru a lua parte la campanie au beneficiat în mod gratuit de consultaţie. În lunile iunie şi iulie consultaţiile s-au acordat atât fără plată pentru persoanele asigurate, în baza biletului de trimitere, cât şi la un preţ redus la jumătate, de doar 25 de lei, pentru persoanele cu vârste sub 65 de ani şi care nu au prezentat un bilet de trimitere.

De asemenea, pacienţii care au fost diagnosticaţi cu afecţiuni grave, în urma consultaţiei, şi au urmat recomandarea medicului de a fi operaţi, au plătit pentru tratamentul chirurgical al cataractei cel mai mic preţ din Iaşi: 1650 de lei. Tariful valabil pentru perioada campaniei, mai-iulie, a inclus toate serviciile necesare pe perioada internării.

Prin această campanie am reuşit să oferim ajutor şi unor persoane care, din varii motive, nu reuşiseră să ajungă în cabinetul medicului oftalmolog de ani de zile. Au fost multe situaţii în care am reuşit să prevenim complicaţiile, recomandând pacienţilor să poarte ochelari sau să urmeze anumite tratamente, iar acolo unde exista deja o afecţiune într-un stadiu avansat am intervenit chirurgical, pentru a stopa evoluţia şi a îmbunătăţi vederea. Este, aşadar, foarte important de reţinut faptul că fiecare dintre noi ar trebui să fie consultat oftalmologic anual”, a declarat dr. Fotios Gardikiotis, medic oftalmolog în cadrul Spitalului Providenţa.

Secţia de Oftalmologie a Spitalului Providenţa este dotată cu aparatură modernă, oferind posibilitatea investigării atât în regim ambulatoriu, cât şi prin spitalizări de zi şi continue. Pacienţii pot opta, la recomandarea medicului, pentru diverse examinări, intervenţii chirurgicale şi terapie laser. Pentru informaţii şi programări, pacienţii sunt rugaţi să sune la numerele de telefon 0232/241.271 şi 0730.230.030 sau să prezinte la sediul din Şoseaua Nicolina nr. 115, capăt CUG.

Vă mulţumim!

  

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Joe Biden întâlneşte lumea

Lucian DÎRDALA

Joe Biden întâlneşte lumea

Lipseşte, deocamdată, o întâlnire la vârf cu liderul chinez, dar probabil că în viitor se va discuta despre un moment şi un cadru adecvat de desfăşurare. În orice caz, patru din cinci înseamnă destul de mult.

Filmuletul zilei

opinii

Metastazele democraţiei

Florin CÎNTIC

Metastazele democraţiei

Una dintre marile enigme ale corpului uman e mecanismul prin care celulele vii se dau peste cap şi în loc să genereze în continuare viaţă încep să se adune în tumori maligne care duc la distrugerea completă a organismului. Acest proces ciudat poartă numele de cancer.

Generaţii... generaţii...

Radu PĂRPĂUȚĂ

Generaţii... generaţii...

Fac parte din generaţia care simţea fiori când în liceu, din întâmplare, puneam mâna pe clanţă odată cu o colegă de clasă; o generaţie care era scoasă la tablă şi nu se simţea umilită - dimpotrivă, scria cu mândrie în faţa clasei; generaţia care nu mergea cu maşina la şcoală (nu că ar fi un defect mersul cu maşina la şcoală), ci îngrămădit în autobuzul de navetişti; o generaţie care scria jurnale în secret pe care le împărtăşea numai celor mai buni prieteni şi prietene, căci se cultivau prieteniile pe atunci, prietenii care aveau să ţină o viaţă, transformate în ceva aşa frumos şi greu de descris; o generaţie care se ruşina să stea pe scaun în autobuz când un adult era în picioare; o generaţie care învăţa singură, părinţii nu se pricepeau la chimie şi fizică, iar bani pentru meditaţii nu prea erau; o generaţie crescută cu frica de părinţi, care frică cu anii s-a transformat în respect şi iubire - la fel şi cu profesorii (nu că acum tinerii nu şi-ar iubi părinţii, poate şi profesorii).

Orchestratorul

Alex VASILIU

Orchestratorul

Astăzi mă voi referi doar la orchestrator pentru că el a fost, a rămas, în multe cazuri, al doilea autor al unei piese, ori lucrări muzicale mai ample. Uneori, chiar cel mai important. Dacă este să ne gândim mai întâi la genul muzicii aşa-zis uşoare, orchestratorul a făcut minuni. Sigur, depinde şi de cine ascultă. Dacă melodia solistului vocal este frumoasă, uşor de reţinut, lirică sau în tempo (ritm) mişcat, unii dau puţină atenţie comentariului orchestral, aproape că nici nu-l observă.

pulspulspuls

Iaca de ce a intrat dihonia între Mihăiţă şi cel mai bun amic de şpriţuri al acestuia!

Iaca de ce a intrat dihonia între Mihăiţă şi cel mai bun amic de şpriţuri al acestuia!

Iote că vrem să fugim unde om vedea cu ochii după alt subiecţel în afară de ăsta cu dosare penale pentru aleşii locali, dar numai nu reuşim, of, of, căci iar apare ceva nou, neştiut până acuma. 

Caricatura zilei

Bloc la cimitir

Editia PDF

Bancul zilei

De acum, la internarea în spital pacientii sunt obligati sa aiba: extinctor, trusa de prim ajutor si lanterna (...)

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.