anunturi
grandchef
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM

sambata, 21.05.2022

Campania ZDI: Ieri, zi bună pentru sacul Moşului în drum spre Cioca Boca

GALERIE
foto Dan Luca 0342foto Dan Luca 0237
 • foto Dan Luca 0342
 • foto Dan Luca 0237
- +

Copiii din Cioca Boca îl aşteaptă în acest an pe Moş Crăciun, iar ghetuţele din piele, căciuliţele, mănuşile şi fularele sunt mai aproape de a ajunge sub brad datorită noilor donaţii pe care le-au făcut oameni cu suflet mare, persoane care au fost alături de campaniile Ziarului de Iaşi şi în trecut. Astfel, Maricel Popa, fostul preşedinte al Consiliului Judeţean, a donat ieri 1.500 de lei, FEG Iaşi, reprezentată de omul de afaceri Cristian Stanciu, a dorit să contribuie la visele copilaşilor din Cioca Boca tot cu 1.500 de lei, iar preşedintele Federaţiei Române de Şah, Sorin Iacoban, a donat 500 de lei. Alături de aceştia, în cadrul campaniei a donat 500 de lei şi ieşeanul Mihai Cohut.

În localitatea Cioca Boca, comuna Şcheia, Moş Crăciun a trecut rar. Anul acesta, împreună cu cititorii săi şi cu alţi oamenii cu suflet mare, Ziarul de Iaşi doreşte să vină la copiii de la şcoala din sat cu tolba plină, darurile pe care le vor primi urmând să mai alunge din frigul iernii.

Astfel, de sărbători, toţi cei 83 de copii de la Şcoala Primară Cioca Boca şi de la grădiniţă vor primi ghetuţe din piele, dar şi obiecte de vestimentaţie sau dulciuri. Fostul preşedinte al Consiliului Judeţean, Maricel Popa, a dorit, ca şi în anii anteriori, să susţină demersul umanitar al Ziarului de Iaşi, şi a donat ieri pentru darurile micuţilor suma de 1.500 de lei.

„Vreau să felicit colectivul Ziarului de Iaşi, care în fiecare an organizează o campanie umanitară foarte frumoasă, o campanie transparentă, care se concretizează în proiecte aplicate. Sunt mereu alături de cei care fac asemenea proiecte, şi mă bucur că şi în acest an v-aţi gândit la copiii dintr-o localitate izolată, Cioca Boca, copii care au nevoie de o alinare deoarece părinţii acestora, fiind săraci, nu reuşesc să le ofere ce şi-ar dori”, a precizat Maricel Popa.

Totodată, FEG Iaşi, reprezentată de omul de afaceri Cristian Stanciu, a venit în sprijinul micuţilor cu suma de 1.500 de lei.

„FEG se alătură campaniei Ziarului de Iaşi, ca în fiecare an, încercând ca prin contribuţia sa să aducă un zâmbet pe buzele celor mici. Iniţiativa este lăudabilă, mai ales în contextul social actual. Le dorim tuturor sărbători cu bine, cu sănătate, şi sperăm ca anul ce vine să se poată întoarce la grădiniţă şi la şcoală”, a precizat Cristian Stanciu.

Şi preşedintele Federaţiei Române de Şah, politicianul ieşean Sorin Iacoban, a dorit, de asemenea, să fie alături de copiii sărmani din Cioca Boca, donând 500 de lei, îndemnând totodată şi pe alţi ieşeni să se alăture campaniei.

„Solidaritatea şi ajutorul reciproc sunt valori de bază ale umanităţii, şi ele trebuie să ne caracterizeze mereu, să aducă speranţă şi un zâmbet celor cărora soarta le-a oferit prea puţin. Putem contribui fiecare ca prichindeii de la Cioca Boca să aibă o mare bucurie de aceste sfântă şi luminată Sărbătoare a Naşterii Mântuitorului Hristos!”, a precizat Sorin Iacoban.

Alături de donatorii menţionaţ, şi ieşeanul Mihai Cohut a donat 500 de lei, fiind unul dintre ieşenii care au fost alături de campaniile Ziarului de Iaşi şi în anii anteriori.

Cum putem să ajutăm

Cei care doresc să sprijine această campanie, cu orice sumă de bani, fie ea mai mică sau mai mare, sunt aşteptaţi la sediul redacţiei, bd. Nicolae Iorga nr. 35 (vizavi de Gara Internaţională). Mai multe detalii, la telefon 0232/271 271.

La acelaşi număr, firmele pot obţine detalii despre eventualele contracte de sponsorizare, care sunt necesare în aceste situaţii şi care pot fi transmise, la cerere, şi prin fax sau email.

Totodată, şcoala coordonatoare, de la comună, a unităţii de învăţământ cu clase I-IV şi grădiniţă de la Cioca Boca, a pus la dispoziţia şcolii din acest sat, pentru donaţiile destinate micuţilor din Cioca Boca, un cont bancar creat special.

Titularul este „Şcoala Profesională Nicolae Bălăuţă Şcheia”, iar numărul contului este RO45BRDE240SV43856642400, deschis la BRD Iaşi.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Nimic de salvat

Pavel LUCESCU

Nimic de salvat

Încăput pe mâna lui Barna, Ghinea, Drulă, Năsui şi prietenii, USR a devenit un soi de anexă libertariană a PNL, unde ar fi logic să şi sfârşească, alături de gaşca Câţu-Gorghiu.

opinii

Simple notaţii

Alexandru CĂLINESCU

Simple notaţii

Sorin Oprescu mi-a fost dintotdeauna profund antipatic, şi asta înainte să aflu despre matrapazlâcurile lui. Îmi părea un şmecher de „capitală”, un ins cu apucături golăneşti, vulgar şi agresiv. Îl situam cam pe aceeaşi treaptă cu Becali, deşi la acesta din urmă mai puteam detecta nişte urme de umanitate. Am aflat, în urma condamnării lui Oprescu, ceea ce, probabil, ştia destulă lume: doctorul lucra în stil mare, cerea şpăgi colosale, avea - precum mafioţii - oameni de încredere care îl protejau şi îşi asumau treburile riscante. 

Tencuiala antiseismică

Neculai SEGHEDIN

Tencuiala antiseismică

Desigur, o legendă urbană, unul din miturile care însoţesc toate amintirile, povestirile, convingerile legate de cutremur, care au dus la dezvoltarea unei adevărate culturi a seismului în România.

Love story la “om la lună”

George PLEȘU

Love story la “om la lună”

Se face curând un an de zile de când nu am mai scos din player-ul maşinii cd-ul cu albumul În caz de om la lună, strigaţi „om la lună, stânga/ dreapta” după caz.

pulspulspuls

Unde a dispărut de-o vreme şi de ce madam Şoşo, cea mai cu greutate sinatoare de Iaşi

PULS

Unde a dispărut de-o vreme şi de ce madam Şoşo, cea mai cu greutate sinatoare de Iaşi

Multă lumea ne-a tot întrebat în ultima vreme unde o fi dispărut din peisaj sinatoarea de Iaşi cu cea mai mare greutate (la quintale ne referim, nu la influenţă, evident), dar şi cu gura cea mai mare. Ei bine, stimaţi telespectatori, am apelat pentru un răspuns la această spinoasă problemă a politichiei locale, naţionale şi, de ce nu, chiar evropeneşti am putea spune, la aceeaşi sursă a noastră care ne-a spus câte una sau alta la momentul candidaturii ei la Iaşi pe listele auriste, când mai nimeni nu ştia de un’ s-o ia pe madam: adicătelea amicul Archibald Tănase, stimaţi telespectatori, că sigur vă era olecuţă dor de el, nu-i aşa?

Caricatura zilei

Cireșe, nu ruble

Editia PDF

Bancul zilei

Doi rechini : - Ce faci, ma? - Am fost bolnav... - Pai, ce-ai avut?  - Am mâncat un general rus si o saptamân (...)

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.