Campania ZDI: Noi donaţii în ghetuţele prichindeilor din Cioca Boca
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

miercuri, 27.01.2021

Campania ZDI: Noi donaţii în ghetuţele prichindeilor din Cioca Boca

GALERIE
foto Dan Luca 0324foto Dan Luca 0101
  • foto Dan Luca 0324
  • foto Dan Luca 0101
- +

Ziarul de Iaşi continuă Campania de Crăciun în cadrul căreia dorim să le aducem ghetuţe din piele, căciuliţe, mănuşi şi fulare copiilor de la şcoala din Cioca Boca, comuna Şcheia. În cadrul demersului nostru s-au alăturat şi alte persoane cu suflet mare, care îşi doresc să aducă un zâmbet de Crăciun acestor copii ce aproape au uitat să mai viseze. Astfel, Compania Focality donează pentru darurile copiilor din Cioca Boca suma de 3.000 de lei, iar preşedintele Organizaţiei Muncipale a PSD Iaşi, Marius Ostaficiuc, dăruieşte pentru cadourile micuţilor suma de 1.500 de lei. Totodată, o ieşeancă care a dorit să îşi păstreze anonimatul a donat 500 lei.

Copiii din localitatea Cioca Boca, comuna Şcheia, îl aşteaptă în acest an cu emoţii pe Moşul cel bun, şi speră ca în curând să nu mai înfrunte frigul în şlapi sau tenişi. Alături de iniţiativa Ziarului de Iaşi, care doreşte să le facă un Crăciun mai frumos acestor micuţi, s-au alăturat şi reprezentanţii companiei Focality, care au donat 3.000 de lei.

Compania este în fiecare an alături de demersurile umanitare ale redacţiei, contribuit consistent în cadrul campaniilor de Crăciun. De asemenea, preşedintele Organizaţiei Municipale a PSD Iaşi, Marius Ostaficiuc, a dorit să le ofere un zâmbet micuţilor din Cioca Boca, donând suma de 1.500 de lei.

„Am decis să sprijin şi anul acesta iniţiativele presei locale de a proba existenţa lui Moş Crăciun pentru copiii nevoiaşi din judeţ. M-au impresionat relatările Ziarului de Iaşi despre copiii din Cioca Boca. Sunt eu însumi tată, şi suferinţele celor mici îmi răscolesc sufletul. Nu aş vrea ca acest gest să fie asociat campaniei electorale în care ne aflăm. Generozitatea şi întrajutorarea sunt valori în care cred şi pe care le-am cultivat mereu. Sper din inimă ca ajutorul meu şi al altor ieşeni să aducă un zâmbet pe chipurile micuţilor. Mai cred, însă, că nu doar de Crăciun şi de Paşte ar trebui să îi ajutăm, ci să găsim soluţii în aşa fel încât satele Moldovei să iasă din zodia aceasta a sărăciei extreme”, a punctat Marius Ostaficiuc.

Alături de Campania Ziarului de Iaşi s-a alăturat şi o ieşeancă cu suflet mare, care a dorit însă să îşi păstreze anonimatul. Ieşeanca este în fiecare an alături de demersurile umanitare ale Ziarului de Iaşi.

Cum putem să ajutăm

Cei care doresc să sprijine această campanie, cu orice sumă de bani, fie ea mai mică sau mai mare, sunt aşteptaţi la sediul redacţiei, bd. Nicolae Iorga nr. 35 (vizavi de Gara Internaţională). Mai multe detalii, la telefon 0232/271 271.

La acelaşi număr, firmele pot obţine detalii despre eventualele contracte de sponsorizare, care sunt necesare în aceste situaţii şi care pot fi transmise, la cerere, şi prin fax sau email.

Totodată, şcoala coordonatoare, de la comună, a unităţii de învăţământ cu clase I-IV şi grădiniţă de la Cioca Boca, a pus la dispoziţia şcolii din acest sat, pentru donaţiile destinate micuţilor din Cioca Boca, un cont bancar creat special. Titularul este „Şcoala Profesională Nicolae Bălăuţă Şcheia”, iar numărul contului este: RO45BRDE240SV43856642400, deschis la BRD Iaşi.

Despre demersul jurnalistic al Ziarului de Iași, citiți: 

Campania de Crăciun. Să-i ajutăm pe copiii din Cioca-Boca. Merită o şansă!

Primii donatori pentru copiii săraci din Cioca-Boca. Cum îi puteţi ajuta şi dumneavoastră

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Summitul democraţiilor

Lucian DÎRDALA

Summitul democraţiilor

Mai ales dacă summitul democraţiilor va prefaţa forme durabile de cooperare, singura modalitate de evitare a cacofoniei va fi aceea ca Washingtonul să recurgă la metode mai vechi şi mai puţin ortodoxe de obţinere a consensului, cum ar fi plăţile colaterale şi exprimările mai răstite.

Filmuletul zilei

opinii

Moroii comunismului

Florin CÎNTIC

Moroii comunismului

Mai mulţi prieteni de dreapta mi-au reproşat discret textul tăios despre Donald Trump spunându-mi că, astfel, dau apă la moară neomarxismului agresiv al stângii americane şi europene. Deşi resping cocoloşirea fostului preşedinte sub acest motiv fals şi inadecvat, m-am gândit totuşi să reiau un text publicat aici în urmă cu şapte ani în care deconstruiam „nostalghia” după nazismul roşu.

Conferinţa

Radu PĂRPĂUȚĂ

Conferinţa

Conferinţa se poate intitula cam aşa: Protuberanţele adâncurilor la clasicii moderni sau De la parabolicul inteligenţei prezumţioase la trăirea abisalului echivoc (jur că titlul e autentic). Cred că nu ar fi de lepădat nici Influenţa stâlpilor de telegraf asupra ciclului menstrual la raţe sau, şi mai bine, Influenţa paralelismului şinelor de cale ferată asupra ciclului menstrual la ciorile de pe traverse.

Felicia Donceanu

Alex VASILIU

Felicia Donceanu

Prezenţa sporadică a muzicii academice româneşti în repertoriile filarmonicilor şi teatrelor lirice din ţară este, din 1990 până acum, o realitate. Câte o aniversare sau comemorare, o întâmplare, prezenţa rară a unui compozitor la pupitrul orchestrei simfonice din ţară pentru a oferi publicului o lucrare proprie (Sabin Păutza) mai aduc aminte publicului că în România există o cultură muzicală de excepţională valoare. Un nume care ar merita cu prisosinţă să fie mai bine cunoscut este al Feliciei Donceanu.

pulspulspuls

Hopa: iată cine a mai ratat la mustaţă tratamentul cu chişleac din piaţă!

Hopa: iată cine a mai ratat la mustaţă tratamentul cu chişleac din piaţă!

Gata, încă una şi mă duc, vorba reclamei: azi am zis să închidem în sfârşit subiectul spumos al banalului chişleac de pe augusta persoană e lui Peni Hill, vorba unui amic, dar nu înainte de a vă mai spune una mică, prin ricoşeu, despre acest tratament lactat în zi festivă. 

Caricatura zilei

Ivermectină

Editia PDF

Bancul zilei

In Antarctica s-a inregistrat cea mai scazuta temperatura de pe glob: -93,2 grade ...prin urmare va propunem sa ne reami (...)

Parteneri

Alte ziare locale

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.