anunturi
grandchef
mineralia
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

Campanie de strângere de fonduri pentru susţinerea Festivalului Naţional de teatru de păpuşi şi pantomimă “PRICHINDEII VESELI”

GALERIE
prichindeii veseli
 • prichindeii veseli
- +

Şi anul acesta Liceul Tehnologic Special “Vasile Pavelcu” Iaşi în parteneriat cu Asociaţia Naţională a Profesorilor pentru Elevi cu Deficienţe de Auz “Virgil Florea” Iaşi a dat startul Campaniei de strângere de fonduri “DIFERIŢI DAR ÎMPREUNA” şi a organizat,  marţi 6 martie 2018, începând cu ora 9,00 două spectacole caritabile.

Profesorii şi elevii Liceului Tehnologic Special “Vasile Pavelcu” Iaşi organizează, din 2009, spectacole caritabile în vederea strângerii de fonduri pentru a susţine Festivalul Naţional de teatru de păpuşi şi pantomimă “PRICHINDEII VESELI”. Acest festival este o ocazie pentru copiii cu deficienţă de auz  din toată ţara de a se întâlni, de a se împrieteni şi de a învăţa lucruri noi.   Anul acesta cea  de a Xa ediţie a  Festivalului Naţional de Teatru de păpuşi şi pantomimă “PRICHINDEII VESELI”, va avea loc în perioada 8 – 11 iunie 2018. Cele două spectacole caritabile s-au ţinut în Sala “Radu Beligan”  a ATENEULUI din Iaşi.

Între orele 9,00 şi 10,30 a avut loc spectacolul “RAZĂ DE SOARE” , în care vor au evoluat elevi din cele 6 şcoli speciale din judeţul Iaşi - Şcoala Gimnazială Specială “Constantin Păunescu” Iaşi, Colegiul Tehnic “Ion Holban” Iaşi, Şcoala Gimnazială  Specială Paşcani, Liceul Special “Moldova” Tg. Frumos, Scoala Profesionala Speciala “Trinitas” Tg. Frumos şi Liceul Tehnologic Special “Vasile Pavelcu” Iaşi.

În aceeaşi zi între orele 11,00 şi 14,00 s-a desfăşurat spectacolul “ZÂMBET DE COPIL” organizat cu sprijinul Centrului Logopedic Interşcolar Iaşi, ocazie cu care preşcolari şi elevi din şcolile de masă, prin momentele artistice prezentate, au susţinut campania. Persoană de contact: prof. Coca  Marlena Vasiliu. Director Liceul Tehnologic Special “Vasile Pavelcu” Iaşi.

 

 

 

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

De ţinut minte

Cătălin ONOFREI

De ţinut minte

Cele cinci mari trădări ale liberalilor.

opinii

Cine mai vrea să fie liber

Briscan ZARA

Cine mai vrea să fie liber

Nu mai există compatibilitate de idei şi credinţe nicăieri. E doar un curent general oficial, impus şi încurajat permanent de stat, la nivel de politică naţională, iar pe acela se merge într-un sens prin propagandă continuă. Se numeşte corectitudine politică. Nu poate fi definit de nimeni prin nimic, de aceea oricine poate face teoretic orice, dar poate fi şi tras la răspundere pentru orice, dacă situaţia o cere.

Curcubeul deasupra unei lumi intolerante

Cristina DANILOV

Curcubeul deasupra unei lumi intolerante

Fiecare dintre noi a avut o experienţă în care s-a simţit deplasat, o situaţie în care s-a simţit ruşinat sau inconfortabil doar pentru că a fost sau a făcut ceva diferit faţă de ceilalţi. Oamenii sunt experţi în a identifica aceste situaţii şi a face glume pe seama lor, uneori, din nefericire, excesiv.

Uzul raţiunii

Nichita DANILOV

Uzul raţiunii

Un popor fără un lider care să-i apere demnitatea şi interesele tinde să devină o mulţime nulă. Oare mai e nevoie să mai spun că spre asta alunecă zi de zi, ceas de ceas, România zilelor noastre?! Căci azi, noi, cei care am trăit în comunism, vedem cum idealurile în care am crezut sunt călcate unul după altul în picioare.

pulspulspuls

Pregătiri de puci la partidoiul ieşean: cine e organizatorul şi cine, vizatul?

Pregătiri de puci la partidoiul ieşean: cine e organizatorul şi cine, vizatul?

Un uichend agitat tare s-a încheiat ieri la partidoiul ieşean, stimaţi telespectatori. Ceva ce nu s-a prea văzut din stradă, că la discreţie lumea de la partidoi e campioană zonală, dar care cică a lăsat urme grele prin multe berouri, dacă nu cumva chiar şi cicatrici pe unele obrazuri mai puţin tăbăcite. 

Caricatura zilei

La umplut piscina

Editia PDF

Bancul zilei

Doctorul, panicat de o spargere de teava, suna repede instalatorul: -Hai, te rog, urgent, toata pivnita e inundata din cauza un (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.