Campanie de strângere de fonduri pentru susţinerea Festivalului Naţional de teatru de păpuşi şi pantomimă “PRICHINDEII VESELI”
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

duminica, 07.03.2021

Campanie de strângere de fonduri pentru susţinerea Festivalului Naţional de teatru de păpuşi şi pantomimă “PRICHINDEII VESELI”

GALERIE
prichindeii veseli
  • prichindeii veseli
- +

Şi anul acesta Liceul Tehnologic Special “Vasile Pavelcu” Iaşi în parteneriat cu Asociaţia Naţională a Profesorilor pentru Elevi cu Deficienţe de Auz “Virgil Florea” Iaşi a dat startul Campaniei de strângere de fonduri “DIFERIŢI DAR ÎMPREUNA” şi a organizat,  marţi 6 martie 2018, începând cu ora 9,00 două spectacole caritabile.

Profesorii şi elevii Liceului Tehnologic Special “Vasile Pavelcu” Iaşi organizează, din 2009, spectacole caritabile în vederea strângerii de fonduri pentru a susţine Festivalul Naţional de teatru de păpuşi şi pantomimă “PRICHINDEII VESELI”. Acest festival este o ocazie pentru copiii cu deficienţă de auz  din toată ţara de a se întâlni, de a se împrieteni şi de a învăţa lucruri noi.   Anul acesta cea  de a Xa ediţie a  Festivalului Naţional de Teatru de păpuşi şi pantomimă “PRICHINDEII VESELI”, va avea loc în perioada 8 – 11 iunie 2018. Cele două spectacole caritabile s-au ţinut în Sala “Radu Beligan”  a ATENEULUI din Iaşi.

Între orele 9,00 şi 10,30 a avut loc spectacolul “RAZĂ DE SOARE” , în care vor au evoluat elevi din cele 6 şcoli speciale din judeţul Iaşi - Şcoala Gimnazială Specială “Constantin Păunescu” Iaşi, Colegiul Tehnic “Ion Holban” Iaşi, Şcoala Gimnazială  Specială Paşcani, Liceul Special “Moldova” Tg. Frumos, Scoala Profesionala Speciala “Trinitas” Tg. Frumos şi Liceul Tehnologic Special “Vasile Pavelcu” Iaşi.

În aceeaşi zi între orele 11,00 şi 14,00 s-a desfăşurat spectacolul “ZÂMBET DE COPIL” organizat cu sprijinul Centrului Logopedic Interşcolar Iaşi, ocazie cu care preşcolari şi elevi din şcolile de masă, prin momentele artistice prezentate, au susţinut campania. Persoană de contact: prof. Coca  Marlena Vasiliu. Director Liceul Tehnologic Special “Vasile Pavelcu” Iaşi.

 

 

 

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Proiectele, iluzii în fotbalul ieşean

Nicolae GRECU

Proiectele, iluzii în fotbalul ieşean

Atunci, când Politehnica va fi un club puternic, când Copoul va fi un punct de atracţie pentru fotbaliştii din toată Moldova, atunci ne putem gândim şi la antrenorul necesar pentru a râvni la performanţă

Filmuletul zilei

Franta a construit în insula Reunion o autostrada-viaduct de 12,5 km (care a costat 1,7 miliarde euro), ce serpuieste prin O (...)

opinii

Monumenta linguae Dacoromanorum. Scurt istoric al unui proiect filologic major (IV)

Eugen MUNTEANU

Monumenta linguae Dacoromanorum. Scurt istoric al unui proiect filologic major (IV)

În foiletonul de faţă autorul evidenţiază rolul pe care l‑a jucat proiectul MLD la trezirea printre tinerii cercetători a interesului pentru studiile biblico-filologice.

Hirotonie de Episcop: Preasfinţitul Nichifor Botoşăneanul

pr. Constantin STURZU

Hirotonie de Episcop: Preasfinţitul Nichifor Botoşăneanul

Mâine va fi hirotonit noul Episcop-vicar al Arhiepiscopiei Iaşilor, Nichifor Botoşăneanul, ales de Sfântul Sinod al Bisericii Ortodoxe Române în şedinţa sa din 25 februarie 2021. Acest post de Episcop-vicar era vacant după ce, anul trecut, Preasfinţitul Părinte Calinic Botoşăneanul a fost ales şi întronizat Arhiepiscop al Sucevei şi Rădăuţilor. Vorbim, aşadar, despre un eveniment rar, un moment istoric. În Catedrala Mitropolitană din Iaşi, precedenta hirotonie de episcop săvârşită a fost tocmai cea a Preasfinţitului Calinic Botoşăneanul, în urmă cu 30 de ani, pe 25 martie 1991.

Ce înseamnă să ai de-a face cu o lume mult prea complexă ca să o poţi înţelege pe deplin? (I)

Aurelian-Petruș PLOPEANU

Ce înseamnă să ai de-a face cu o lume mult prea complexă ca să o poţi înţelege pe deplin? (I)

Azi vă voi familiariza cu câteva dintre ideile şi teoriile unui om de ştiinţă, eseist, filozof şi fost trader, unul dintre cei mai cunoscuţi şi urmăriţi specialişti în înţelegerea probabilităţii, incertitudinii şi riscului. Fie că vorbim de lebădă neagră, (anti)fragilitate, sisteme complexe, stresor, şoc, criză, instabilitate, volatilitate sau predictibilitate, aceste noţiuni sunt extrem de criticate de către multe gulere scrobite ale orgolioşilor scientişti.

pulspulspuls

Suferinţele discrete ale madamei

Suferinţele discrete ale madamei

Una mai molcuţă, de uichend, pe azi, dacă tot e sâmbătă şi e aşa frig afară. Şi ce ar putea fi mai moale şi mai pufos decât opera lirică, stimaţi telespectatori, şi mai ales graniţa penală a acesteia cu politichia mâloasă de Bahlui? 

Caricatura zilei

De citit

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.