anunturi
grandchef
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

Campanie inedită: zece mari companii de succes vor promova cât de bine e să fii absolvent de Politehnică

GALERIE
Politehnica Iasi
 • Politehnica Iasi
- +

Universitatea Tehnică „Gheorghe Asa­chi“ a încheiat un acord de colaborare prin care se încearcă realizarea unei punţi între mediul universitar şi cel de business, cu scopul de a încuraja elevii să se speci­lizeze în domeniul tehnic şi de a-i ajuta să se familiarizeze cu oportunităţile de carieră pe care le oferă companiile din oraş.

 „Fiecare dintre noi învaţă pentru a se bucura de reuşite profesionale ca angajat la o companie de succes. Ca elev, poţi afla cum să devii angajatul unei asemenea companii, absolvind una dintre facultăţile Universităţii Tehnice. Prin parteneriatul TUIASI - IULIUS, campania de notorietate TUIASI oferă în egală măsură atât mărturiile studenţilor noştri, cât şi ale absolvenţilor, acum angajaţi la companii în plină dezvoltare şi colaboratoare permanente ale universităţii. Astfel, viaţa poate deveni aşa cum îţi doreşti“, a declarat prof.dr.ing. Dan Caşcaval, rectorul Universităţii Tehnice „Gh. Asachi“. Campania susţinută de compania Iulius se desfăşoară în două etape, pe parcursul sesiunilor de admitere la TUIASI, din iulie şi septembrie.

Viitorii studenţi vor cunoaşte o parte dintre angajatorii care le pot oferi o carieră după absolvire. Mai exact, 12 profesionişti din zece companii le vor transmite, prin intermediul unor materiale de promovare, cât de interesantă şi inovativă este activitatea lor. Continental, E.ON, Delphi Tech­nologies, Atexis, Gemini CAD Systems, Arcadis, Conest, Rancon, ApaVital şi Chimcomplex sunt companiile care s-au alăturat campaniei şi ale căror profiluri corespund celor 11 facultăţi din cadrul TUIASI. În cea de-a doua etapă a campaniei, promovarea va fi extinsă la nivel regional, mesajele ajungând şi la tinerii din judeţele învecinate, prin intermediul unor expoziţii organizate în liceele din regiunea de nord-est. 

 

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Liga a doua, la restart

Nicolae GRECU

Liga a doua, la restart

Va fi Politehnica Iaşi una dintre protagonistele luptei pentru promovarea pe prima scenă?

opinii

(Re)denumiri anapoda ale unor instituții de învățământ (V)

Eugen MUNTEANU

(Re)denumiri anapoda ale unor instituții de învățământ (V)

Nu este exclus ca timpul și uzul să valideze și să impună aceste formule denominative noi, dar, deocamdată, cel puțin pentru persoanele cu o educație umanistă solidă, impresia de improvizație și oportunism persistă.

Uimitorul concurs de arhitectură (3)

arh. Ionel OANCEA

Uimitorul concurs de arhitectură (3)

Nu a trecut multă vreme de la stabilirea echipei câştigătoare a concursului internaţional de arhitectură din proximitatea pieţei Palatului Culturii. Interesul pentru soluţiile realizate s-a stins. Probabil, echipa câştigătoare UNStudio lucrează deja la proiect, la documentaţiile pentru avizare, aprobare, autorizare. Discuţii mai mult sau mai puţin constructive vor mai fi, mai ales în momentele de consultare publică a planului urbanistic zonal ce va fi realizat cu această ocazie.

Călătorie în centrul oraşului

Alexandru CĂLINESCU

Călătorie în centrul oraşului

Dacă iau ca punct de reper locuinţa din Şefan cel Mare şi trasez un arc de cerc ce are drept limite Anastasie Panu şi Pojărnicie, casa din Păcurari e cumva pandantul celei din Ştefan cel Mare. Iar această legătură e, poate, şi o chestiune de destin.

pulspulspuls

Cum au fost arvunite locurile AUR de la Iaşi pentru viitoarea legislatură a Parlamentului

Cum au fost arvunite locurile AUR de la Iaşi pentru viitoarea legislatură a Parlamentului

Discuţiile de la Şcoala politică de vară de pe Bahlui, care s-a ţinut în aceste zile pe terasa unei berării boeme din târg, ar fi continuat la nesfârşit pe tema imposibilei şi, totuşi, foarte probabilei, coaliţii dintre liberali şi userişti, dacă cineva nu ar fi adus în discuţie, nu se ştie cu ce intenţii, problema vizitei în oraşul nostru a lui George Simion, liderul partidului AUR. 

Caricatura zilei

Vreme de neplajă

Editia PDF

Bancul zilei

Un sofer de TIR opreste la un popas, comanda un sandwich, o cafea si o placinta. Intra trei motociclisti rai, unul îi man&ac (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.