Anunturi de Mica Publicitate
Abonament la editia electronica
Iasi Tv Life
TeleM
TVR Iasi Telejurnal
Abonament la editia tiparita

Campionatul Național de Off Road revine la Iași prin Cupa ”Tester Grup 25 de Ani”, organizată de ADVENTURE 4X4 IAȘI

GALERIE
tester-grup4x4 iasi  14x4 iasi 24x4 iasi  34x4 iasi
  • tester-grup
  • 4x4 iasi  1
  • 4x4 iasi 2
  • 4x4 iasi  3
  • 4x4 iasi
- +

Între 8-11 noiembrie, competiția sportivă va fi completată de un eveniment de aventură și off road deschis publicului larg, pe platoul Păun, comuna Bârnova.

Off Road-ul este un sport 4x4 de o spectaculozitate extraordinară, ce angrenează atât agilitatea șoferului, cunoștințele despre mașini, dar mai ales iubirea pentru natură și aventură. La Iași, un club de pasionați ai ”baletului pe 4 roți” – Clubul Adventure 4x4 Iași, a strâns întreaga comunitate în jurul acestui sport și a readus la Iași etapa de campionat ce se va numi în acest an ”Tester Grup 25 de Ani”.

Concursul cuprinde două zile de traseu TROPHY, ce acoperă cele mai abrupte pante și râpele pădurilor din jurul Iașului, în zilele de vineri și sâmbătă, 9-10 noiembrie. Punctul culminant al competiției va fi sâmbătă, începând cu ora 14:00, pe platoul Păun, comuna Bârnova, unde toate mașinile din competiție vor da un spectacol de cai putere și abilități extraordinare, la proba Superspecială de TRIAL.

Concurenții se pot înscrie la cele 5 clase de dificultate: Hobby, Standard A, Standard B, Open și Extrem, atât on-line, pe site-ul www.cnor-fras.ro, cât și la secretariatul competiției în incinta Hotel Motel Bucium în data de 8 noiembrie 2018 începând cu ora 14:00.

Competiția sportivă va fi completată de un eveniment deschis publicului larg, de sâmbătă până duminică, 10-11 noiembrie, în intervalul 10:00-18:00, pe platoul Păun, comuna Bârnova un eveniment ce promovează aventura și ieșirile în natură atât pentru iubitorii de motoare cât și pentru întreaga familie. 

Tester Grup, la aniversarea primilor 25 de ani de existență, se alătură competiției sportive cu o componentă antrenantă, oferind șansa tuturor pasionaților să testeze timp de două zile modele 4x4 de la 13 mărci auto, în condiții de off road și nu numai. 
Evenimentul va fi completat de o zonă de street food, muzică și activități în aer liber.

Programul Cupa ”Tester Grup 25 de Ani”:

ZIUA 1: Joi, 8 noiembrie 
▪ 14:00-22:30 – Înscrieri în competiția sportivă (Motel Bucium)

ZIUA 2: Vineri, 9 noiembrie 
▪ 09:00 - Start oficial & start stagiu de traseu TROPHY din parcul tehnic (parcare Motel Bucium)

ZIUA 3: Sâmbătă, 10 noiembrie 
▪ 09:00 - Start stagiu de traseu TROPHY (parcare Motel Bucium)
▪ 10:00-18:00 – Eveniment de Aventură și sesiuni de test drive în off road (sat Păun, com. Bârnova)
▪ 14:00 - Proba superspecială TRIAL (sat Păun, com. Bârnova)

ZIUA 4: Duminică, 11 noiembrie
▪ 09:00 – Premierea
▪ 10:00-18:00 – Eveniment de Aventură și sesiuni de test drive în off road (sat.Păun, com. Bârnova)

Organizarea unei competiții 4x4 este posibilă prin autoritatea unui club sportiv afiliat la Federația Română de Automobilism Sportiv, dar și prin disponibilitatea membrilor de a-și aloca energia, timpul și resursele materiale într-un astfel de proiect. Aceste competiții nu se pot ține fără sprijinul autorităților: naționale (F.R.A.S., M.T.S., C.N.O.R.) și locale (Romsilva, Mediu, I.S.U., Jandarmerie, U.P.U., primării, poliție rutieră) și contribuția financiară și logistică a partenerilor și a sponsorilor.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Moştenirea toxică ce o vor lăsa rectorii ajunşi la al treilea sau al patrulea mandat

Dan CONSTANTIN

Moştenirea toxică ce o vor lăsa rectorii ajunşi la al treilea sau al patrulea mandat

Dacă distinsul profesor „X” sau remarcabilul „Z” au putut să treacă peste lege, eu de ce nu aş putea?

opinii

Roboţi

Codrin Liviu CUȚITARU

Roboţi

Robotul a trecut, treptat, de la „plimbarea” convulsivă pe coridoarele Universităţii, la alergarea „profesionistă”. Se arăta capabil să sară şi peste obstacole, plăcerea sa supremă fiind „să evite” deliberat, în viteză, femeile de serviciu îngenuncheate pe ciment şi prinse în efortul răzuirii gumelor de mestecat aruncate iresponsabil. Îngrijitoarele se speriau îngrozitor şi ţipau injurios după Robogică (foarte des îl numeau „pocitania dracului”!).

Despre discursul regionalist din Moldova (II)

George ŢURCĂNAŞU

Despre discursul regionalist din Moldova (II)

Delestaţi de centru şi captivi între statalismul teritoriului post-sovietic de la est de Prut şi desconsiderarea de la nivelul Bucureştiului, moldovenii din România aleg soluţia cea mai simplă: ştergerea sau renunţarea la identitate. Exemplele sunt multiple şi deseori invocate în scrieri mai vechi, de la divergenţele teritoriale bucovineană (în plin nucleu statal al Moldovei), vrânceană şi gălăţeană, la tendinţele actuale ale tinerilor de a migra pentru studii spre centrele universitare externe Moldovei, deseori mai prost cotate decât Iaşul în sistemul universitar. În aceste condiţii, să nu înţelegi necesitatea unor mişcări care militează pentru scoaterea Moldovei din izolarea impusă de către centru e cam prea mult!

Spărgătoarea de coduri

Bogdan ILIESCU

Spărgătoarea de coduri

Viaţa unui copil de acum 40 de ani (şi aproape sigur şi înainte) era absolut fascinantă pentru că era înmuiată din plin în toată istoria omenirii şi în tot ce avea mai valoros, adunat până atunci, în cărţi. Da, lucrurile alea cu un aer prozaic, mărturia perpetuă a unei invenţii seculare, care, prin natura lor de a păstra scris orice gând pe care i-l încredinţai, obligau la multă atenţie, şi mare responsabilitate şi scriitorul, şi cititorul.

pulspulspuls

Calcule matematice: am putea avea o premieră la locale la Iaşi de ne va durea mintea

Calcule matematice: am putea avea o premieră la locale la Iaşi de ne va durea mintea

Dacă tot v-am servit ieri aicea niscai aritmetică electorală de Bahlui, haideţi să continuăm şi azi cu olecuţă de analiză matematică plus geometrie diferenţială tot pe tema asta incitantă! Nu de alta, dar acuşi încep iar simulările de alegeri, şi măcar să fim pregătiţi.

Caricatura zilei

La reciclat pet-uri și doze

Când Sistemul Garantie Colectare te pune pe gânduri

Cumpara editia digitala

Vremea in Iasi

Curs valutar

Parteneri

Intrebarea zilei

Vladimir Putin, presedintele Federatiei Ruse, a declarant intr-un interviu dat jurnalistului american Tucker Carlson ca nu va ataca niciun stat NATO. Credeti ca isi va respecta cuvantul dat?

vezi raspunsuri