Campionii din afaceri vor fi premiaţi mâine la Iași
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

Campionii din afaceri vor fi premiaţi mâine la Iași

GALERIE
campioni-in-business-2015-iasi-1
  • campioni-in-business-2015-iasi-1
- +

Cele mai dinamice companii din regiunea Moldovei vor fi premiate, alături de antreprenorii care le conduc, mâine, 9 noiembrie, la Iaşi, în cadrul unei conferinţe care va avea loc la Hotel Internaţional.  

Conferinţa „Campioni în Business” reuneşte în fiecare an, în cadrul unor conferinţe regionale organizate la Iaşi, Cluj-Napoca şi Bucureşti, performeri ai mediului de afaceri din România, dar şi investitori şi consultanţi financiari de top care dezbat teme de actualitate ale comunităţii. Premiile din acest an vor fi acordate tot în funcţie de evoluţia cifrei de afaceri, a profitului net, a numărului de angajaţi şi a solidităţii afacerii. În realizarea topurilor vor fi selectate doar companiile profitabile deţinute de întreprinzători locali, cu peste 10 angajaţi, au precizat organizatorii.

„În cadrul evenimentului din acest an, participanţii la eveniment vor dezbate tema «Strategii de dezvoltare a României. Perspective macroeconomice» alături de Cristian Nacu (Senior Adviser, Enterprise Investors), Ionuţ Simion (Country Managing Partner, PwC România) şi Radu Crăciun (Preşedinte-Director General, BCR Pensii)”, se arată într-un document transmis de organizatori.

La manifestarea de anul trecut, din judeţul Iaşi, au fost premiate la diverse secţiuni, pentru activitatea desfăşurată în 2014, societăţile Focality, Cotnari SA, Eurotex Company şi Te-Rox Prod Paşcani. „Dezvoltat pe un proiect lansat în 2005 de Enterprise Investors, unul dintre cei mai mari manageri de fonduri de private equity din regiune, şi de Ziarul Financiar, publicaţia economică de top a României, «Campioni în Business» îşi propune să descopere şi să promoveze antreprenorii din spatele celor mai dinamice companii româneşti”, se arată pe pagina de internet a evenimentului.

Începând cu anul 2011, proiectului i s-au alăturat Banca Comercială Română, Triple Helix, organizaţie non-guvernamentală dedicată antreprenoriatului, iar, în 2012, PwC România, una dintre cele mai puternice companii de consultanţă în business.   

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Riscuri şi costuri pandemice

Alexandru LĂZESCU

Riscuri şi costuri pandemice

Dacă nu se iese din cercul vicios în care mediatizarea sufocantă împinge guvernele către o continuare a măsurilor restrictive severe de o manieră unidimensională care ignoră riscurile economice şi societale, pandemia va provoca sechele cu urmări potenţial catastrofale.

Filmuletul zilei

opinii

Un chip pururi adorat

Nichita DANILOV

Un chip pururi adorat

A luminat ea, femeia, vreodată, inima lui bântuită de disperare şi dorinţă de moarte? În întunecatele clipe ale existenţei sale, şi-a adus oare aminte Eminescu de trecerea Veronicăi prin viaţa sa? Sau a fost şi ea o dezamăgire pustiitoare, cum deseori e existenţa oricăruia dintre noi pentru un altul? A fost ea picătura de neant ce a umplut paharul suferinţei sale sau stropul de lumină ce i-a împrăştiat, fie şi pentru o clipă, întunericul?

Un spectacol de Ziua Culturii Naţionale

Dana ȚABREA

Un spectacol de Ziua Culturii Naţionale

De Ziua Culturii Naţionale, 15 ianuarie 2021, Teatrul din Iaşi a oferit publicului un spectacol dezgheţat, plin de miez şi lipsit de emfază. Carmen Dominte a câştigat cu „Sindromul Quijote” prima ediţie a proiectului Lecturi3, un parteneriat între Teatrul Naţional „Vasile Alecsandri”, Muzeul Naţional al Literaturii Române Iaşi şi revista ALECART, având ca scop promovarea dramaturgiei contemporane din ţară şi Republica Moldova prin spectacole-lectură.

Regele „cârpaci” şi virtuţile secundare

Michael ASTNER

Regele „cârpaci” şi virtuţile secundare

Eram încă la ţară, la Amnaş, când am auzit, nu mai ştiu la ce emisiune de pe Radio România Actualităţi, cum că în epocă un caricaturist de la nu ştiu ce revistă de umor l-a prezentat pe regele Carol I drept cârpaci. Adică, vezi Doamne, ditamai regele umbla cu lucruri cârpite. Nu ţin minte, din păcate, de ce anume era vorba, de ciorapi sau altceva, dar asta n-are importanţă: ideea e că s-a făcut mişto de Carol I pe tema asta aşa, de parcă Regatul României era o ţară nu săracă, nu recent născută undeva la periferia Europei, ci vreuna cu vechime într-ale civilizaţiei şi-a bunăstării!

pulspulspuls

De ce se pregăteşte oare nea Măricel?

De ce se pregăteşte oare nea Măricel?

După ce l-a acuzat lumea că a plecat din Casa Pătrată cu gentoiul burduşit de like-uri şi urmaritori ai paginii oficiale de Facebook a instituţiei, îndensând totul apoi pe pagina lui de polkitician, iacătă că nea Măricel, fostul şef de judeţ, mai vbine cu o surpriză, şi tot în spaţiul virtual. 

Caricatura zilei

N-a pățit-o numai Trump

Editia PDF

Bancul zilei

In Antarctica s-a inregistrat cea mai scazuta temperatura de pe glob: -93,2 grade ...prin urmare va propunem sa ne reami (...)

Parteneri

Alte ziare locale

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.