anunturi
grandchef
Bolta rece
anunturi
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional
TVR Iasi Telejurnal
anunturi

vineri, 24.03.2023

Campionii din afaceri vor fi premiaţi mâine la Iași

GALERIE
campioni-in-business-2015-iasi-1
 • campioni-in-business-2015-iasi-1
- +

Cele mai dinamice companii din regiunea Moldovei vor fi premiate, alături de antreprenorii care le conduc, mâine, 9 noiembrie, la Iaşi, în cadrul unei conferinţe care va avea loc la Hotel Internaţional.  

Conferinţa „Campioni în Business” reuneşte în fiecare an, în cadrul unor conferinţe regionale organizate la Iaşi, Cluj-Napoca şi Bucureşti, performeri ai mediului de afaceri din România, dar şi investitori şi consultanţi financiari de top care dezbat teme de actualitate ale comunităţii. Premiile din acest an vor fi acordate tot în funcţie de evoluţia cifrei de afaceri, a profitului net, a numărului de angajaţi şi a solidităţii afacerii. În realizarea topurilor vor fi selectate doar companiile profitabile deţinute de întreprinzători locali, cu peste 10 angajaţi, au precizat organizatorii.

„În cadrul evenimentului din acest an, participanţii la eveniment vor dezbate tema «Strategii de dezvoltare a României. Perspective macroeconomice» alături de Cristian Nacu (Senior Adviser, Enterprise Investors), Ionuţ Simion (Country Managing Partner, PwC România) şi Radu Crăciun (Preşedinte-Director General, BCR Pensii)”, se arată într-un document transmis de organizatori.

La manifestarea de anul trecut, din judeţul Iaşi, au fost premiate la diverse secţiuni, pentru activitatea desfăşurată în 2014, societăţile Focality, Cotnari SA, Eurotex Company şi Te-Rox Prod Paşcani. „Dezvoltat pe un proiect lansat în 2005 de Enterprise Investors, unul dintre cei mai mari manageri de fonduri de private equity din regiune, şi de Ziarul Financiar, publicaţia economică de top a României, «Campioni în Business» îşi propune să descopere şi să promoveze antreprenorii din spatele celor mai dinamice companii româneşti”, se arată pe pagina de internet a evenimentului.

Începând cu anul 2011, proiectului i s-au alăturat Banca Comercială Română, Triple Helix, organizaţie non-guvernamentală dedicată antreprenoriatului, iar, în 2012, PwC România, una dintre cele mai puternice companii de consultanţă în business.   

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Duşmanii democraţiei

Alexandru CĂLINESCU

Duşmanii democraţiei

„China e altceva”? Nu: e un regim comunist dur, o ţară a partidului unic şi în care mişcările fiecărui cetăţean sunt strict supravegheate. O victorie a „modelului” chinez ne-ar readuce în punctul din care am sperat că ne-am desprins.

opinii

Sateliţi

Neculai SEGHEDIN

Sateliţi

Cuvântul satelit a intrat, de multă vreme, în limbajul şi în cultura de masă. Se vorbeşte de oraşe satelit, personaje satelit, partide satelit etc., oricum, entităţi care au o libertate limitată, fiind legate puternic de o autoritate supremă. În prezent există câteva mii de sateliţi, nu toţi activi şi foarte puţini vizibili.

Jonathan Coe, un prieten al Iaşului (III)

Codrin Liviu CUȚITARU

Jonathan Coe, un prieten al Iaşului (III)

The Closed Circle e romanul dezamăgirilor maturizării, urmărind, cu asiduitatea victorienilor Charles Dickens şi George Eliot (daca ar fi să fac două filiaţii culturale, tot în spaţiul anglofon), modul în care marile speranţe se transformă, ultimativ, în marile depresii. Dincolo de destinele protagoniştilor, The Closed Circle (...) studiază şi destinul comunitar.

Bucureştiul şi non-strategiile de dezvoltare regională

George ŢURCĂNAŞU

Bucureştiul şi non-strategiile de dezvoltare regională

Înaintea acestei serii de texte scurte pe care v-o propun astăzi, doresc să fac o precizare. Când critic Bucureştiul, nici pe departe nu îmi îndrept privirea către bucureştenii oneşti, ci doar către autorităţile centrale, ce asigură guvernanţa naţională. Dacă ar fi fost bună, nu aş fi avut decât cuvinte de laudă. Dar e rea, iar impactul negativ al politicilor regionale duc la descompunerea din ce în ce mai accelerată a teritorialităţii noastre regionale. 

pulspulspuls

Academicienii second-hand. Figuri mai vechi ale politichiei ieşene de acum 20 de ani, la interval

Academicienii second-hand. Figuri mai vechi ale politichiei ieşene de acum 20 de ani, la interval

Pe astăzi, stimaţi telespectatori, dacă tot pare în sfârşit că vine primăvara, haideţi să vă spunem câteva şi despre unii seniori din târg care au multe primăveri, multe din ele prin politichie sau, oricum, pe banii noştri. 

Caricatura zilei

Xi Jinping si Putin

Editia PDF

Bancul zilei

Doi prieteni se întâlnesc dupa multa vreme: - Ei, prietene, cum e viata de barbat însurat? - Excelenta! Am reu (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Credeti ca blocurile ridicate dupa anii 2000 in Iasi si in tara sunt sigure in cazul unui cutremur major?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.