Candidat la şefia unui spital, respins pentru o adeverinţă medicală
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

Candidat la şefia unui spital, respins pentru o adeverinţă medicală

GALERIE
spital Grajduri
  • spital Grajduri
- +

Postul de manager al Spitalului de Psihiatrie şi pentru Măsuri de Siguranţă Pădureni-Grajduri este din nou râvnit de mai multe persoane. După ce, la concursul precedent din anul 2017, Victor Idricianu a mai avut o contracandidată care s-a înscris, şi de această dată şi-a mai depus dosarul de înscriere încă o persoană.

Este vorba despre Gabriela Ciolpan, asistent medical la Spitalul de Copii "Sf. Maria", care este şi evaluator în cadrul Autorităţii Naţionale de Management al Calităţii în Sănătate. Ieri au fost afişate rezultatele selecţiei de dosare, însă candidata fiind declarată respinsă din cauza lipsei unor documente necesare. "Dosarul este respins pe motiv că nu sunt îndeplinite condiţiile obligatorii aşa cum au fost publicate prin anunţul de concurs – lipsă document medical care să ateste condiţia de apt medical, fizic şi neuropsihic.

Din adeverinţa medicală eliberată de către medicul de familie rezultă că «nu este în evidenţă cu afecţiuni cronice» ceea ce înseamnă că nu poate substitui un document medical care să ateste starea de apt medical, fizic şi neuropsihic, aşa cum a fost solicitat în anunţul de concurs", se precizează în răspunsul comisiei de concurs. Rezultatul poate fi contestat până astăzi, ora 14.00. Pe 7 mai, urmează să fie publicate proiectele de management, susţinerea publică a proiectului fiind programată pentru data de 17 mai. Rezultatele finale vor fi afişate pe 19 mai, ora 15.00, iar concursul va avea loc la sediul spitalului. În momentul de faţă, postul de manager este ocupat de juristul Victor Idricianu.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Italia sau Finlanda?

Nicolae GRECU

Italia sau Finlanda?

Ce cale se va alege pentru naţionala României în urma Euro2020?

Filmuletul zilei

opinii

Seimeni (XIII). Ucenicia în meşteşugul pescuitului cu undiţa (2)

Eugen MUNTEANU

Seimeni (XIII). Ucenicia în meşteşugul pescuitului cu undiţa (2)

Autorul serialului rememorează în continuare cu emoţie şi descrie amănunţit primele lecţii de pe parcursul iniţierii sale în umila sectă a pescuitorilor cu undiţa de la Dunăre.

Îndemnuri de la Maica Siluana

pr. Constantin STURZU

Îndemnuri de la Maica Siluana

Tot cu gândul la Maica Siluana (1944-2021). Şi la ceea ce ne-a învăţat. Nu atât din cărţi, cât din cele trăite, experiate. Deschid un volum al său care-mi este foarte aproape de inimă: "Uimiri, rostiri, pecetluiri". Cuprinde o sută de "capete de învăţătură", de folos celui ce caută ieşirea din starea de păcat şi intrarea în bucuria lui Dumnezeu. Împărtăşesc cu voi câteva sclipiri din îndemnurile şi încredinţările sale.

Perspectivă inversă

arh. Ionel OANCEA

Perspectivă inversă

O dată cu realizarea primului plan urbanistic general al Iaşului în anii 1996-1998, managerul de atunci al proiectului a propus informatizarea regulamentelor de urbanism aferente zonelor funcţionale şi situaţiei juridice ale terenurilor astfel încât acestea să poată fi extrase automat la întocmirea certificatelor de urbanism. 

pulspulspuls

Ce are firma de lactate a soacrei cu relaţiile de biznis ale lui dom’ premare? Ehe: are, şi încă foarte multe...

Ce are firma de lactate a soacrei cu relaţiile de biznis ale lui dom’ premare? Ehe: are, şi încă foarte multe...

Dacă tot auzim că unii cetitori se plictisesc în casă de la atâta ploaie pe afară, am zic că numai bine pe azi să vă servim la lectură ceva fain, uşurel, fără colesterol şi, evident, cu multă coenzima Q10, ca să meargă şi chircit la birou, dar şi lăfăit în fotoliu. 

Caricatura zilei

Asta zebră!

Editia PDF

Bancul zilei

De acum, la internarea în spital pacientii sunt obligati sa aiba: extinctor, trusa de prim ajutor si lanterna (...)

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.