anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

vineri, 25.09.2020

Candidaţii la fotoliul de director la Institutul „Socola” îşi prezintă azi planurile

GALERIE
Socola Iasi
  • Socola Iasi
- +

Astăzi are loc susţinerea publică a proiectului de management pentru ocuparea postului de manager al Institutului de Psihiatrie „Socola” din Iaşi. Susţinerea va avea loc de la ora 10.00 în Biblioteca spitalului, urmând să participe 30 de persoane care au trebuit să se înscrie din timp pentru a putea participa. 

Aceştia trebuie să se prezinte cu o oră înainte de începerea susţinerii, având asupra lor actele de identitate şi purtând mască de protecţie. Având în vedere că susţinerea se va face în ordine alfabetică, primul candidat care îşi va prezenta proiectul va fi Liliana Chelaru, cadru didactic care predă disciplina Histologie în cadrul Departamentului de Ştiinţe Morfo-Funcţionale I de la Universitatea de Medicină şi Farmacie „Grigore T. Popa” din Iaşi, tema aleasă fiind „Performanţa clinică şi financiară a activităţii spitalului”.

Aceasta va fi urmată de Bogdan Şaramet, actualul manager interimar al unităţii medicale, cu tema „Planificarea şi organizarea serviciilor de sănătate la nivelul spitalului”. Rezultatele în urma susţinerii proiectului vor fi afişate miercuri, 29 iulie, ora 10.00, iar depunerile contastaţiilor se vor putea face până pe 30 iulie, ora 10.00. Rezultatele finale vor fi afişate pe 31 iulie la ora 13.00. Faptul că s-au înscris doi candidaţi a fost o surpriză, la majoritatea concursurilor de acest gen fiind un singur candidat. 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Se mai câştigă voturi în România cu majorări fictive de pensii?

Cosmin PAȘCA

Se mai câştigă voturi în România cu majorări fictive de pensii?

Din 2012 încoace, neîntrerupt (inclusiv în timpul Guvernului Cioloş) PSD- PRO România, UDMR şi ALDE au controlat jocul legislativ. Se apropie sfârşitul, iar această majorităte toxică a ales să-şi facă ieşirea din scenă cu un foc de artificii de povestit nepoţilor. Lăsat nesupravegheat, „focul” va părjoli o ţară, dar asta a fost ultima lor grijă.

Filmuletul zilei

opinii

Folcloristică

Codrin Liviu CUȚITARU

Folcloristică

„Tremurând, un băietan s-a ridicat şi a spus, în încuviinţarea îngrozită a întregului amfiteatru, că nu făcuseră altceva decât să scrie ce învăţaseră din notiţele Pravoslavinei, ea fiind singura care le avea integral... În aritmie cardiacă, privind-o feroce pe Ţăcănel, am reuşit să îngaim o singură întrebare - Şi cu calul, cu calul cum e? Cu ochi de căprioară rănită, studenta a sărit în picioare şi a nechezat solemn - Mihahaha!”

Despre Iaşi (II)

George ŢURCĂNAŞU

Despre Iaşi (II)

În ciuda faptului că Iaşul a recuperat mult din deficitul de modernitate în raport cu oraşele Timişoara şi Cluj, au existat în aceste evoluţii şi numeroase sincope. 

Incremenirea în ignoranţă

Bogdan ILIESCU

Incremenirea în ignoranţă

sau Eşecul revoluţiei ştiinţifice

pulspulspuls

Peni Hill l-a adus iar la notar pe unchiul Vasile. De data asta nu cu case, ci cu mălai

PULS

Peni Hill l-a adus iar la notar pe unchiul Vasile. De data asta nu cu case, ci cu mălai

Noi veşti de pe vechiul front electoral, stimaţi telespectatori, acum la spartul târgului, cu trei zile înainte de alegeri. O păsărică ce îşi are cuibuleţul chiar sub streaşina unui vestit notar din târg ne-a ciripit zilele trecute că, într-o zi de dimineaţă, aşa mai pe răcoare, cine credeţi că a călcat pragul stabilimentului?

Caricatura zilei

Teleportare

Editia PDF

Bancul zilei

Îi datoram multe coronavirusului. A reusit sa-i aduca pe români înapoi în tara si a putut sa le înve (...)

Linkuri

Alte ziare locale

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.