anunturi
grandchef
Bolta rece
anunturi
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional
TVR Iasi Telejurnal
anunturi

duminica, 02.04.2023

Advertorial

Candy Bar-ul sau “colțul dulce” din cadrul evenimentelor este din ce în ce mai cerut. Un element de nelipsit din cadrul momentelor festive (P)

GALERIE
candy_bar_friscot_iasi (3)candy_bar_friscot_iasi (2)candy_bar_friscot_iasi (4)candy_bar_friscot_iasi (5)candy_bar_friscot_iasi (6)candy_bar_friscot_iasi (7)candy_bar_friscot_iasi (8)
 • candy_bar_friscot_iasi (3)
 • candy_bar_friscot_iasi (2)
 • candy_bar_friscot_iasi (4)
 • candy_bar_friscot_iasi (5)
 • candy_bar_friscot_iasi (6)
 • candy_bar_friscot_iasi (7)
 • candy_bar_friscot_iasi (8)
- +

Cofetăria Frișcot a înregistrat un record propriu în anul 2022, în ce privește participarea la evenimente cu Candy Bar-uri spectaculoase. Până în prezent au realizat peste 1010 dintre acestea.

Fie că vorbim de nunți, botezuri, petreceri aniversare sau cele corporate, Candy Bar-urile sunt o surpriză dulce pentru invitați și aduce un plus cadrului festiv. Iar dacă te întrebi ce ar conține mai exact acest “colţ dulce”, sunt cele mai apreciate delicii: torturi, prăjiturele clasice, dar și cele premium, care au un aspect elegant, rafinat, mousse-urile cu fel și fel de arome, fructele învelite în ciocolată belgiană, tartele şi lista nu se oprește aici. 

Echipa Frișcot este recunoscătoare pentru colegii plini de interes și imaginație pentru că aceste lucruri, consideră ei, îi diferențiază pe piața ieșeană. Adaptabilitatea la cerințele care se ivesc pe parcursul unei colaborări, varietatea sortimentelor de deserturi, dar nu în ultimul rând, calitatea produselor este un mare plus.

Fiecare Candy Bar este o provocare, iar cerințele diferă de fiecare dată. Ceea ce este cu adevărat spectaculos sunt petrecerile tematice la care au participat, cum ar fi “Alice în țara minunilor”, “Pasiune pentru muzică și arte”, “Anii ‘90”, “Minimalism”, “Safari” și alte tematici la care au făcut față cu brio și și-au lăsat frumos amprenta asupra evenimentelor.

În ce privește anul curent, au început deja activitatea, propunându-şi să se autodepășească, să vină cu idei inedite. 

Cea mai adresată întrebare, pe lângă preț, este estimarea kilogramelor de prăjiturele care ar fi recomandate pentru o petrecere?

Aici cantitatea diferă, în general se recomandă 100g/invitat, rezultă că la un eveniment de 100 de persoane este potrivit un Candy Bar de 10kg. Însă cantitatea se poate reduce sau crește, depinde de tortul ales, celelalte gustări și de alte preferințe.

Pentru orice eveniment se oferă consultanță din partea specialiștilor cofetari.

Pentru mai multe informații referitoare la petrecerea perfectă cu un Candy Bar de poveste, te așteaptă pe paginile lor de social media:

Facebook: https://www.facebook.com/Friscotiasi/

Instagram: https://www.instagram.com/friscot.ro/

Locațiile Frișcot:

Copou, Str. Codrescu nr. 6

Nicolina, Șos. Nicolina nr. 1

Păcurari, Era Shopping Park

Tătărași, Kaufland

Alexandru cel Bun, Piața Voievozilor

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Greierii din capul „furnicuţei”

Nicolae GRECU

Greierii din capul „furnicuţei”

Cazul Dorinel Munteanu nu este izolat: climatul de scandal care domină fotbalul românesc, iniţiat de oameni de fotbal cu calităţi îndoielnice, este girat chiar de către zeii care au scos acum 30 de ani lumea în stradă.

opinii

Eufemismele (V)

Eugen MUNTEANU

Eufemismele (V)

Comentarea metamorfozelor mereu surprinzătoare ale fenomenului discursiv pe care îl numim eufemizare continuă pe marginea unor exemple din aria terminologiilor profesionale.

Unionismul ca perdea de fum pentru goarnele Moscovei

Dorin DOBRINCU

Unionismul ca perdea de fum pentru goarnele Moscovei

Tema unionismului – în mod explicit unirea României cu Republica Moldova (sau invers) – a fost destul de populară în ultimul deceniu, în mai mare măsură la vest de Prut, în creştere la est de râu. Nu este de mirare că mulţi politicieni de la Bucureşti sau Chişinău, activişti de diverse orientări, cetăţeni în căutare de notorietate s-au agăţat de subiect şi l-au rostogolit în media, pe reţelele sociale, la manifestaţii felurite, la adunări electorale, conferinţe, l-au inscripţionat pe clădiri publice sau pe marginea căilor de comunicaţii.

Constituţia de la 1923 şi posteritatea ei

Ioan STANOMIR

Constituţia de la 1923 şi posteritatea ei

La centenar, constituţia de la 1923 întruchipează paradoxurile epocii interbelice: mai mult decât oricare alt text, ea ilustrează reuşitele şi imperfecţiunile sistemului de guvernare al României Mari. Lichidată în 1938 de lovitura de stat carlistă, repusă în vigoare parţial la 1944, înlocuită cu ordinea totalitară comunistă, spre a fi invocată mai apoi în anii de după 1989, constituţia de la 1923 devine, o dată cu trecerea timpului, imaginea libertăţii pe care noile tiranii o înlătură. În posteritate, constituţia de la 1923 este mai elocventă şi memorabilă decât în intervalul ei de aplicare concretă. În lupta cu dictaturile secolului XX, legea fundamentală de la 1923 este mobilizată ca un semn al moderaţiei şi al domniei legii.

pulspulspuls

O fi ea mare, dar nici la pensie nu-i tihneşte lui dom’colonel. Cine i-a stricat tihna şi de ce?

PULS

O fi ea mare, dar nici la pensie nu-i tihneşte lui dom’colonel. Cine i-a stricat tihna şi de ce?

Dacă e uichend, haideţi pe astăzi să fie una fără politicieni, că aşa ne-am şoptit în barbă acuma ceva vreme: măcar sâmbăta să nu-i mai vedem prin faţa ochilor pe aici pe la rubricuţă! Aşadar, să fie una cu „Bă, tu iar n-ai şapcă?”. Adicătelea cu ţaigheri şefi, foşti sau actuali. Iar pe astăzi avem veşti noi despre unul fost, actualmente pensionar baban. 

Caricatura zilei

România - Belarus

Editia PDF

Bancul zilei

Doi prieteni se întâlnesc dupa multa vreme: - Ei, prietene, cum e viata de barbat însurat? - Excelenta! Am reu (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Credeti ca blocurile ridicate dupa anii 2000 in Iasi si in tara sunt sigure in cazul unui cutremur major?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.