Advertorial

Candy Bar-ul sau “colțul dulce” din cadrul evenimentelor este din ce în ce mai cerut. Un element de nelipsit din cadrul momentelor festive (P)

vineri, 03 februarie 2023, 02:50
2 MIN

Cofetăria Frișcot a înregistrat un record propriu în anul 2022, în ce privește participarea la evenimente cu Candy Bar-uri spectaculoase. Până în prezent au realizat peste 1010 dintre acestea.

Fie că vorbim de nunți, botezuri, petreceri aniversare sau cele corporate, Candy Bar-urile sunt o surpriză dulce pentru invitați și aduce un plus cadrului festiv. Iar dacă te întrebi ce ar conține mai exact acest “colţ dulce”, sunt cele mai apreciate delicii: torturi, prăjiturele clasice, dar și cele premium, care au un aspect elegant, rafinat, mousse-urile cu fel și fel de arome, fructele învelite în ciocolată belgiană, tartele şi lista nu se oprește aici. 

Echipa Frișcot este recunoscătoare pentru colegii plini de interes și imaginație pentru că aceste lucruri, consideră ei, îi diferențiază pe piața ieșeană. Adaptabilitatea la cerințele care se ivesc pe parcursul unei colaborări, varietatea sortimentelor de deserturi, dar nu în ultimul rând, calitatea produselor este un mare plus.

Fiecare Candy Bar este o provocare, iar cerințele diferă de fiecare dată. Ceea ce este cu adevărat spectaculos sunt petrecerile tematice la care au participat, cum ar fi “Alice în țara minunilor”, “Pasiune pentru muzică și arte”, “Anii ‘90”, “Minimalism”, “Safari” și alte tematici la care au făcut față cu brio și și-au lăsat frumos amprenta asupra evenimentelor.

În ce privește anul curent, au început deja activitatea, propunându-şi să se autodepășească, să vină cu idei inedite. 

Cea mai adresată întrebare, pe lângă preț, este estimarea kilogramelor de prăjiturele care ar fi recomandate pentru o petrecere?

Aici cantitatea diferă, în general se recomandă 100g/invitat, rezultă că la un eveniment de 100 de persoane este potrivit un Candy Bar de 10kg. Însă cantitatea se poate reduce sau crește, depinde de tortul ales, celelalte gustări și de alte preferințe.

Pentru orice eveniment se oferă consultanță din partea specialiștilor cofetari.

Pentru mai multe informații referitoare la petrecerea perfectă cu un Candy Bar de poveste, te așteaptă pe paginile lor de social media:

Facebook: https://www.facebook.com/Friscotiasi/

Instagram: https://www.instagram.com/friscot.ro/

Locațiile Frișcot:

Copou, Str. Codrescu nr. 6

Nicolina, Șos. Nicolina nr. 1

Păcurari, Era Shopping Park

Tătărași, Kaufland

Alexandru cel Bun, Piața Voievozilor

Comentarii