anunturi
grandchef
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

Capgemini s-a mutat la Palas

GALERIE
foto DAN LUCA - capgeminifoto DAN LUCA - capgemini-100foto DAN LUCA - capgemini-53foto DAN LUCA - capgemini-54foto DAN LUCA - capgemini-55foto DAN LUCA - capgemini-58foto DAN LUCA - capgemini-65foto DAN LUCA - capgemini-66foto DAN LUCA - capgemini-75
 • foto DAN LUCA - capgemini
 • foto DAN LUCA - capgemini-100
 • foto DAN LUCA - capgemini-53
 • foto DAN LUCA - capgemini-54
 • foto DAN LUCA - capgemini-55
 • foto DAN LUCA - capgemini-58
 • foto DAN LUCA - capgemini-65
 • foto DAN LUCA - capgemini-66
 • foto DAN LUCA - capgemini-75
- +

Capgemini s-a mutat oficial în “casă nouă”. De la finele anului trecut, firma şi-a mutat sediul din capăt Păcurari în clădirea de birouri United Business Center 3, aparţinând ansamblului Palas.

La inaugurarea noului sediu au participat oficiali Capgemini din Franţa, Marea Britanie şi Polonia, preşedintele Consiliului Judeţean, Cristian Adomniţei, respectiv viceprimarul Marius Dangă, din partea Primăriei Iaşi. La eveniment, Universitatea "Alexandru Ioan Cuza" a fost reprezentată de prorectorul Carmen Creţu. „Acum patru ani, când am deschis prima reprezentanţă Capgemini în Iaşi era foarte dificil să ajungi aici din cauza infrastructurii. Multe s-au schimbat în bine de atunci. Acum poţi aduce în Iaşi cu mare uşurinţă orice mare partener al companiei. Suntem extrem de mulţumiţi de calitatea sistemului educaţional din universităţile ieşene”, au declarat la unison oficialii firmei. “Într-un oraş unde se vorbeşte mult la timpul trecut, mă bucur că există şi firme care pun viitorul şi dezvoltarea pe primul plan”, a spus celor prezenţi preşedintele CJ Iaşi. Capgemini, una dintre cele mai importante companii furnizoare de consultanţă, tehnologii şi externalizare de servicii la nivel mondial, a închiriat o suprafaţă de aproximativ 2.400 mp în clădirea de birouri din ansamblul urbanistic de lângă Palatul Culturii. Noile birouri, unde lucrează aproximativ 300 de persoane, au devenit funcţionale din luna decembrie a anului trecut. „Motivele principale pentru care am ales ansamblul Palas au fost calitatea birourilor, conformă cu standardele internaţionale, şi amplasarea centrală a proiectului. Din punctul de vedere al planurilor de dezvoltare, intenţionăm să ajungem la 500 de angajaţi până la finalul anului viitor”, declara în comunicat Gabriel Jurj, Head of Delivery Centre la Capgemini România, la finele anului trecut. Printre companiile care au deschise sedii la Palas se mai numără Amazon România, Endava, Danieli Engineering, TeamNet International, Synygy, EBS, Centric IT Solutions, Ness Techologies, Raiffeisen Bank şi Volksbank.

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Admitere nouă, obiceiuri vechi

Ioan Alexandru TOFAN

Admitere nouă, obiceiuri vechi

În lipsa unor criterii ferme cu privire la viaţa academică şi a unor planuri solide de viaţă, absolvenţii de liceu nici nu au la îndemână prea multe temeiuri pentru a decide ce vor studia ca studenţi. Astfel, argumentul îmbulzelii devine oarecum convingător.

opinii

Modernitatea şi postmodernitatea alienării

Codrin Liviu CUȚITARU

Modernitatea şi postmodernitatea alienării

Fugi, Rabbit (şi toată seria pe care o deschide) reprezintă o parabolă a alienării în universul postindustrial, publicarea sa în română căpătând, încă din 2008, cu un an înaintea morţii scriitorului, o neaşteptată legitimitate culturală în contextul prezentului.

Perpetuum praedictionem

Bogdan ILIESCU

Perpetuum praedictionem

The best way to predict the future is to create it. (Cel mai bun mod să prezici viitorul este să îl creezi.) Peter Drucker

Provincialismul trufaş al capitalei

Florin CÎNTIC

Provincialismul trufaş al capitalei

Într-una dintre postările sale educative de pe FB, Dan Alexe sublinia că toţi avem accent şi că cel valah, „dă Bucureshti”, e unul dintre cele mai caraghioase, graiul obişnuit al respectivilor aborigeni fiind şi plin de greşeli de acord. Căci a fi provincial nu e o chestiune de plasare geografică, ci de educaţie, nu?

pulspulspuls

Concediu la secret pentru famiglia premarelui? Unul pe două direcții

Concediu la secret pentru famiglia premarelui? Unul pe două direcții

’Neaţa bună, dragi cetitori! Am vrut pe astăzi să vă spunem una faină cu premarele Mihăiţă al nostru, dar n-o mai spunem căci, din ce am auzit, omul și-a trimis famiglia în concediu. 

Caricatura zilei

Ambulanța

Editia PDF

Bancul zilei

Un sofer de TIR opreste la un popas, comanda un sandwich, o cafea si o placinta. Intra trei motociclisti rai, unul îi man&ac (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.