Capgemini s-a mutat la Palas
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

Capgemini s-a mutat la Palas

GALERIE
foto DAN LUCA - capgeminifoto DAN LUCA - capgemini-100foto DAN LUCA - capgemini-53foto DAN LUCA - capgemini-54foto DAN LUCA - capgemini-55foto DAN LUCA - capgemini-58foto DAN LUCA - capgemini-65foto DAN LUCA - capgemini-66foto DAN LUCA - capgemini-75
 • foto DAN LUCA - capgemini
 • foto DAN LUCA - capgemini-100
 • foto DAN LUCA - capgemini-53
 • foto DAN LUCA - capgemini-54
 • foto DAN LUCA - capgemini-55
 • foto DAN LUCA - capgemini-58
 • foto DAN LUCA - capgemini-65
 • foto DAN LUCA - capgemini-66
 • foto DAN LUCA - capgemini-75
- +

Capgemini s-a mutat oficial în “casă nouă”. De la finele anului trecut, firma şi-a mutat sediul din capăt Păcurari în clădirea de birouri United Business Center 3, aparţinând ansamblului Palas.

La inaugurarea noului sediu au participat oficiali Capgemini din Franţa, Marea Britanie şi Polonia, preşedintele Consiliului Judeţean, Cristian Adomniţei, respectiv viceprimarul Marius Dangă, din partea Primăriei Iaşi. La eveniment, Universitatea "Alexandru Ioan Cuza" a fost reprezentată de prorectorul Carmen Creţu. „Acum patru ani, când am deschis prima reprezentanţă Capgemini în Iaşi era foarte dificil să ajungi aici din cauza infrastructurii. Multe s-au schimbat în bine de atunci. Acum poţi aduce în Iaşi cu mare uşurinţă orice mare partener al companiei. Suntem extrem de mulţumiţi de calitatea sistemului educaţional din universităţile ieşene”, au declarat la unison oficialii firmei. “Într-un oraş unde se vorbeşte mult la timpul trecut, mă bucur că există şi firme care pun viitorul şi dezvoltarea pe primul plan”, a spus celor prezenţi preşedintele CJ Iaşi. Capgemini, una dintre cele mai importante companii furnizoare de consultanţă, tehnologii şi externalizare de servicii la nivel mondial, a închiriat o suprafaţă de aproximativ 2.400 mp în clădirea de birouri din ansamblul urbanistic de lângă Palatul Culturii. Noile birouri, unde lucrează aproximativ 300 de persoane, au devenit funcţionale din luna decembrie a anului trecut. „Motivele principale pentru care am ales ansamblul Palas au fost calitatea birourilor, conformă cu standardele internaţionale, şi amplasarea centrală a proiectului. Din punctul de vedere al planurilor de dezvoltare, intenţionăm să ajungem la 500 de angajaţi până la finalul anului viitor”, declara în comunicat Gabriel Jurj, Head of Delivery Centre la Capgemini România, la finele anului trecut. Printre companiile care au deschise sedii la Palas se mai numără Amazon România, Endava, Danieli Engineering, TeamNet International, Synygy, EBS, Centric IT Solutions, Ness Techologies, Raiffeisen Bank şi Volksbank.

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Spre un partid al ardelenilor

Cătălin ONOFREI

Spre un partid al ardelenilor

Nu v-aţi săturat de dictatura „miticilor”?

Filmuletul zilei

Franta a construit în insula Reunion o autostrada-viaduct de 12,5 km (care a costat 1,7 miliarde euro), ce serpuieste prin O (...)

opinii

Extremişti

Briscan ZARA

Extremişti

Ignoranţa de azi nu este una impusă de sistem aşa cum era să spunem pe timpul regimului comunist, ci una exercitată de fiecare individ ori grup în parte asupra lui însuşi. Civilizaţie înseamnă în primul rând diversitate, acceptarea ideii că nu există o singură viziune asupra lumii, iar toate celelalte sunt nocive ori malefice şi că ar trebui eliminate. 

Rolul societăţii civile în consolidarea democraţiei

Ciprian IFTIMOAEI

Rolul societăţii civile în consolidarea democraţiei

Prezenţa unei societăţi civile cu forme de manifestare diverse şi active constituie un factor de consolidare democratică. Există diferite definiţii ale conceptului de „societate civilă”. În limbajul comun, sensul atribuit este adesea unul reducţionist, mulţi dintre noi reducând societatea civilă la activitatea organizaţiilor nonguvernamentale. Cristian Pîrvulescu, politolog şi activist civic, consideră societatea civilă un „concept cu geografie variabilă” care propune o invitaţie la regândirea raportului dintre, pe de o parte, individ/ cetăţean, iar pe de altă parte, stat/ societate.

Moştenirea lui Trump

Mihai DORIN

Moştenirea lui Trump

Noul preşedinte Joe Biden şi-a inaugurat mandatul - probabil ultimul - în termeni paradoxal rasişti: „Trebuie să încheiem cu supremaţia albilor!”. Afirmaţia este stupefiantă, având în vedere că această supremaţie s-a restrâns treptat, după perioada colonială şi a fost delegitimată masiv de către Abraham Lincoln şi războiul de secesiune, pentru a se destrăma efectiv, odată cu Martin Luther King. 

pulspulspuls

O coincidenţă politică de zile mari pe linia strategică Iaşi - Suceava - Neamţ şi retur

O coincidenţă politică de zile mari pe linia strategică Iaşi - Suceava - Neamţ şi retur

Şi pentru că tot am încheiat săptămâna trecută cu dosarul liberalului ieşean cu origini sucevene dar şef peste filiala de la Neamţ, mister Mugurel Cozmanciuc, haideţi să vă mai spunem una azi despre chestiune, ca să nu rămână nespusă.

Caricatura zilei

Pe scena Operei din Iași

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

  Intrebarea zilei

  Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.