anunturi
grandchef
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

vineri, 30.09.2022

Vrei să-ţi construieşti o casă rezistentă?

Cărămida Brikston - soluţii pentru zidăria clasică

GALERIE
caramida-aparenta-Brikston-caramida-Brikston-unuseismic-unuplacaj ceramic Brikstonplacaj-ceramic-antichizat-B
 • caramida-aparenta-Brikston-
 • caramida-Brikston-unu
 • seismic-unu
 • placaj ceramic Brikston
 • placaj-ceramic-antichizat-B
- +

Vrei să-ţi construieşti  o casă rezistentă la acţiuni mecanice şi seismice, care să-ţi asigure confort termic şi fonic? Brikston are soluţia! Casele construite utilizând cărămizile Brikston sunt sigure în caz de cutremur, întrunind cele mai exigente norme de proiectare seismică româneşti. Acestea sunt concepute să reziste la cutremurele din România.

Astfel, conform rezultatelor de laborator, o singură cărămidă Brikston GVP 290/188 Seismic poate susţine până la 140 tone.
 


De asemenea, cărămida Brikston este un material de construcţie care asigură sănătatea beneficiarilor în exploatare, întrucât materialul are o permeabilitate ridicată, ceea ce ajută la crearea unui microclimat sănătos la interior.
 

Totodată, blocurile ceramice Brikston sunt excelente din punct de vedere al izolării termice, asigurând confortul locuitorilor în toate anotimpurile. Acestea îmbină cu succes trei proprietăţi necesare pentru a maximiza izolarea termică a pereţilor: rezistenţă termică ridicată (crearea unei bariere termice între interiorul şi exteriorul casei), inerţie termică ridicată ( capacitatea de a acumula căldura şi de a o restitui ulterior ) şi o difuzivitate termică redusă ( viteza cu care se transmite căldura).


 
Daca îţi construieşti casa din cărămidă Brikston, vei avea atât o rezistenţă la cutremure ridicată şi un climat confortabil în locuinţă, cât şi o izolaţie fonică deosebită. Întrucât blocurile ceramice cu goluri verticale sunt cu 15% mai bune izolatoare fonice decât alte materiale din beton celular, la aceeaşi grosime de zid, ai siguranţa faptului că în căminul tău va fi linişte, iar bruiajele urbane nu te vor afecta.


 
Totodată, e bine de ştiut faptul că o construcţie din cărămidă împiedică propagarea focului şi nu îşi pierde capacitatea portantă la temperaturi înalte. Cărămizile Brikston se încadrează în cea mai înaltă clasă privind reacţia la foc, Euroclasa A1, ceea ce le face, practic, incombustibile.
Daca mai era nevoie de alte argumente, e bine de ştiut faptul că o casă din cărămidă va rezista un timp îndelungat, astfel încât, cel mai probabil, şi generaţiile viitoare se vor bucura de ea.  Stau mărturie cele mai importante edificii ale omenirii, construite de-a lungul timpului din cărămida ( Colosseumul, Marele Zid Chinezesc şi multe altele ).
 

Cărămizile şi blocurile ceramice produse de compania de ceramică ieşeană sunt împărţite în 6 game, care acoperă toate nevoile tale constructive: termică, spornică, seismică, interior, aplicaţii speciale şi tradiţionala. Astfel, indiferent de ce îţi doreşti să construieşti, la Brikston găseţti soluţiile potrivite!

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

De ce câştigă extrema dreaptă

Pavel LUCESCU

De ce câştigă extrema dreaptă

Tot mai mulţi din aşa-zisa lume civilizată strigă tot mai strident că vor o schimbare. Deocamdată nici ei nu ştiu cum şi către ce. Dar, ca de atâtea ori în istorie, se vor găsi mereu politicieni care vor ştii să călărească valul şi să ne vândă cu succes o nouă rundă de iluzii.

opinii

Cu ochii larg închişi

Alexandru CĂLINESCU

Cu ochii larg închişi

Unele evenimente din ultima vreme, mai ales aşa-zisele „referendumuri” organizate de ruşi în terioriile ocupate, m-au făcut să-mi reamintesc de un text pe care l-am publicat în urmă cu nouăsprezece ani. Îl reiau aici, în ideea că el va arăta, o dată în plus, că liderul de la Kremlin este, în tot ce face, de o nesmintită şi sinistră consecvenţă.

De la oraşul creativ, la cel al creatorilor (I)

George PLEȘU

De la oraşul creativ, la cel al creatorilor (I)

Săptămâna trecută a fost lansată, fără prea mare tam-tam mediatic, dar cu reacţii bune în online, platforma orasulcreatorilor.com. În spatele ei sunt oameni din echipa care a realizat logo-ul Iaşului, care de data aceasta au invitat pentru consultări mai largi o serie de tineri implicaţi în industriile creative locale, în timp ce site-ul era încă în perioada de teste.

Ego-grafii. Emil Brumaru (I)

Codrin Liviu CUȚITARU

Ego-grafii. Emil Brumaru (I)

Emil Brumaru era, în subsidiar, aidoma tuturor scriitorilor adevăraţi, fiinţa cea mai delicată cu putinţă - aproape fragilă, aş îndrăzni să observ - care-şi disimula, în identitatea (construită) de rebel al culturii, propriile temeri şi inhibiţii în faţa „infernului” din celălalt.

pulspulspuls

Aripa fără scrupule a partidoiului local tocmai dă atacul la un proiect de milioane de iepuroi!!

Aripa fără scrupule a partidoiului local tocmai dă atacul la un proiect de milioane de iepuroi!!

Iată, dacă mai era nevoie, stimaţi telespectatori, dovada că şi în politichie este valabilă vorba aia că aşchia nu sare departe de trunchi şi unde altundeva puteam vedea mai bine o asemenea confirmare decât în familia fostului deputat Rachetă Patriot, hahalera universitară care a făcut de râs oraşul în ţară şi nu numai cu iniţiativa legii privind pensiile speciale, dar mai ales prin nenumăratele declaraţii şovine, patriotarde şi pompoase de tip vadimist. 

Caricatura zilei

Zbor anulat

Editia PDF

Bancul zilei

Un sofer de TIR opreste la un popas, comanda un sandwich, o cafea si o placinta. Intra trei motociclisti rai, unul îi man&ac (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.