Cărămida Brikston - soluţii pentru zidăria clasică
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

Vrei să-ţi construieşti o casă rezistentă?

Cărămida Brikston - soluţii pentru zidăria clasică

GALERIE
caramida-aparenta-Brikston-caramida-Brikston-unuseismic-unuplacaj ceramic Brikstonplacaj-ceramic-antichizat-B
 • caramida-aparenta-Brikston-
 • caramida-Brikston-unu
 • seismic-unu
 • placaj ceramic Brikston
 • placaj-ceramic-antichizat-B
- +

Vrei să-ţi construieşti  o casă rezistentă la acţiuni mecanice şi seismice, care să-ţi asigure confort termic şi fonic? Brikston are soluţia! Casele construite utilizând cărămizile Brikston sunt sigure în caz de cutremur, întrunind cele mai exigente norme de proiectare seismică româneşti. Acestea sunt concepute să reziste la cutremurele din România.

Astfel, conform rezultatelor de laborator, o singură cărămidă Brikston GVP 290/188 Seismic poate susţine până la 140 tone.
 


De asemenea, cărămida Brikston este un material de construcţie care asigură sănătatea beneficiarilor în exploatare, întrucât materialul are o permeabilitate ridicată, ceea ce ajută la crearea unui microclimat sănătos la interior.
 

Totodată, blocurile ceramice Brikston sunt excelente din punct de vedere al izolării termice, asigurând confortul locuitorilor în toate anotimpurile. Acestea îmbină cu succes trei proprietăţi necesare pentru a maximiza izolarea termică a pereţilor: rezistenţă termică ridicată (crearea unei bariere termice între interiorul şi exteriorul casei), inerţie termică ridicată ( capacitatea de a acumula căldura şi de a o restitui ulterior ) şi o difuzivitate termică redusă ( viteza cu care se transmite căldura).


 
Daca îţi construieşti casa din cărămidă Brikston, vei avea atât o rezistenţă la cutremure ridicată şi un climat confortabil în locuinţă, cât şi o izolaţie fonică deosebită. Întrucât blocurile ceramice cu goluri verticale sunt cu 15% mai bune izolatoare fonice decât alte materiale din beton celular, la aceeaşi grosime de zid, ai siguranţa faptului că în căminul tău va fi linişte, iar bruiajele urbane nu te vor afecta.


 
Totodată, e bine de ştiut faptul că o construcţie din cărămidă împiedică propagarea focului şi nu îşi pierde capacitatea portantă la temperaturi înalte. Cărămizile Brikston se încadrează în cea mai înaltă clasă privind reacţia la foc, Euroclasa A1, ceea ce le face, practic, incombustibile.
Daca mai era nevoie de alte argumente, e bine de ştiut faptul că o casă din cărămidă va rezista un timp îndelungat, astfel încât, cel mai probabil, şi generaţiile viitoare se vor bucura de ea.  Stau mărturie cele mai importante edificii ale omenirii, construite de-a lungul timpului din cărămida ( Colosseumul, Marele Zid Chinezesc şi multe altele ).
 

Cărămizile şi blocurile ceramice produse de compania de ceramică ieşeană sunt împărţite în 6 game, care acoperă toate nevoile tale constructive: termică, spornică, seismică, interior, aplicaţii speciale şi tradiţionala. Astfel, indiferent de ce îţi doreşti să construieşti, la Brikston găseţti soluţiile potrivite!

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Urâţii învinşi

Cătălin ONOFREI

Urâţii învinşi

USR-PLUS a început deja să-şi piardă termenul de valabilitate şi poate că o perioadă de opoziţie, în care să demareze un amplu proces de deratizare a partidului, ar fi cel mai util lucru pentru viitor.  

Filmuletul zilei

opinii

Fanatici

Briscan ZARA

Fanatici

Nu este ieşire din această situaţie. Iubirea şi ura se hrănesc una din alta ca un şarpe care îşi înghite coada. Am intrat într-o carusel care ne ţine pe toţi ameţiţi şi care deja funcţionează din inerţie. Cine este, printr-un noroc, o întâmplare fericită, aruncat afară şi se trezeşte ca după o beţie are o singură regulă: fără iubire, fără ură şi fiecare pentru el!

10 lecţii despre lumea postpandemică, de Fareed Zakaria

Ciprian IFTIMOAEI

10 lecţii despre lumea postpandemică, de Fareed Zakaria

Pentru cei care trec pragul librăriilor, Fareed Zakaria este cunoscut publicului cititor din România prin lucrările „Viitorul Libertăţii. Democraţia neliberală în Statele Unite ale Americii şi în lume”, „Lumea postamericană”, „10 lecţii pentru o lume postpandemică”, apărute în traducere la Editura Polirom. Pentru această săptămână am ales să scriu despre „lumea postpandemică” a lui Zakaria deoarece este o carte emblematică pentru un curent de gândire care a căpătat o consistenţă redutabilă în relaţiile internaţionale, cu o opţiune fermă pentru abordarea globalistă şi regândirea suveranităţii naţionale în confruntarea cu probleme ca terorismul, migraţia, pandemiile, privilegierea instituţiilor internaţionale în rezolvarea problemelor globale, degajarea unei simpatii faţă de birocraţia europeană şi faţă de experţii/ consilierii ştiinţifici şi, pe alocuri, chiar pentru autoritarismul şi centralismul practicat de China în soluţionarea efectelor pandemiei de COVID-19.

La ceasul adevărului

Mihai DORIN

La ceasul adevărului

La debutul competiţiei interne i-am suspectat pe liderii PNL de existenţa unui pact secret de promovare a imaginii unui partid democrat, promotor neinhibat al competiţiei şi demn de încredere. Reformele pomise nu mai veneau (şi nici nu vor veni), guvernarea era în impas, iar coaliţia tot mai clar boicotată de liderii liberali şi de lupii tineri, care nu puteau admite cedarea unor ministere bănoase de către fostul premier Orban, în favoarea USR PLUS. 

pulspulspuls

Răzgândacul zice că s-a sucit la sugestia unui participant la trafic

Răzgândacul zice că s-a sucit la sugestia unui participant la trafic

Iată, stimaţi telespectatori, userişti au ba, că am aflat în sfârşit care să fie motivul răzgândirii privind demisia în cazul conţilierului local Iulian Huşanu, cel prins de colegii noştri cu “raţa-n gură”, la contracte cu statul! 

Caricatura zilei

Iohannis și Golful

Editia PDF

Bancul zilei

- Ioane, ce tot strâmbi din nas la sarmalele mele? Nu sunt bune? - Ba da, Marie, sunt bune, dar toti ceilalti din sala de (...)

Parteneri

Alte publicatii

  Intrebarea zilei

  Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.