anunturi
grandchef
mineralia
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

Comunicat de presa

Caravana Educației, proiect inițiat de tinerii social-democrați, a poposit la Iași! (P)

GALERIE
caravana educatie psd (10)caravana educatie psd (5)caravana educatie psd (4)caravana educatie psd (2)caravana educatie psd (9)caravana educatie psd (3)caravana educatie psd (6)caravana educatie psd (7)caravana educatie psd (11)caravana educatie psd (1)caravana educatie psd (8)
 • caravana educatie psd (10)
 • caravana educatie psd (5)
 • caravana educatie psd (4)
 • caravana educatie psd (2)
 • caravana educatie psd (9)
 • caravana educatie psd (3)
 • caravana educatie psd (6)
 • caravana educatie psd (7)
 • caravana educatie psd (11)
 • caravana educatie psd (1)
 • caravana educatie psd (8)
- +

S-a dat startul meditațiilor gratuite la limba română și matematică, în Caravana Educației! Odată ajunsă la Iași, CaravanaEducației a devenit locul de întâlnire al elevilor de clasa a VIII-a care urmează să susțină Evaluarea Națională și au nevoie de meditații la limba română și matematică

Au beneficiat de cursurile oferite de voluntarii TSD elevi din municipiul Iași dar și din comunele Ciurea, Ruginoasa și Moțca, toți fiind extrem de încântați că pot să se pregătească mai bine pentru susținerea primului examen important din parcursul lor educațional!

„Susțin orice demers care vizează educația copiilor noștri și m-am alăturat imediat ideii, ca și la Iași, elevii să aibă posibilitatea de a fi instruiți și pregătiți la un nivel optim pentru susținerea examenului de capacitate.

Astfel, elevi de clasa a VIII-a din municipiul Iași, Ciurea, Ruginoasa și Moțca au avut ocazia să primească mai multe informații despre pregătirea examenului de capacitate și să înceapă un program gratuit de meditații la matematică și limba română în vederea promovării cu succes a Evaluării Naționale. Alese mulțumiri pentru sprijinul oferit primarilor celor trei comunități din mediul rural: Cătălin Lupu, Dănuț Nechifor și Constantin Serioja Hobincă. 

Proiectul este inițiat de tinerii social-democrați și are ca scop oferirea unui ajutor suplimentar elevilor care urmează să susțină primul test de maturitate după finalizarea gimnaziului.” a spus senatorul Maricel Popa, președintele PSD Iași.

Participant la această acțiune, alături de Bogdan Cojocaru, secretarul executiv al PSD Iași și Bogdan Balanișcu, președintele interimar al PSD Municipiul Iași, Bogdan Crucianu, liderul tinerilor social-democrați ieșeni a punctat faptul că acest demers la nivel național este o reușită iar ajutorul oferit elevilor este cu adevărat necesar.

„Bucuria, entuziasmul și determinarea celor care au intrat în caravană ne-a dovedit că acest proiect este binevenit și ne-a dat o energie fantastică de a merge mai departe, fiind încrezători că acești puști chiar vor obține rezultate bune la Evaluare!” a declarat Bogdan Crucianu, liderul TSD Iași. 

Proiectul Caravana Educației continuă, tinerii social-democrați dorind ca de acest program să beneficieze un număr cât mai mare de elevi din toată țara, mai ales din mediul rural și urbanul mic. 

Departamentul de comunicare al PSD Iași

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Vremurile, ambiţiile neo-imperiale ale Rusiei, guvernele şi noi

Alexandru LĂZESCU

Vremurile, ambiţiile neo-imperiale ale Rusiei, guvernele şi noi

Războiul din Ucraina nu a făcut decât să amplifice crize globale deja existente; în condiţiile unui nou Război Rece, iluziile că mai este posibil modul de viaţă din trecut şi mai pot fi menţinute politicile sociale generoase, deja nesustenabile, trebuie abandonate.

opinii

Oglinda fisurată a lui Nicolae Stan

Nichita DANILOV

Oglinda fisurată a lui Nicolae Stan

Lumea lui Nicolae Stan se configurează rotindu-se melancolic în jurul pipei din lemn de cireş pe care o fumează agale stând în cerdacul casei parohiale tânărul preot al satului Crăsani, Radu Plămadă, pătruns până dincolo de adâncul sufletului său de ceea ce crede că ar fi menirea sa.

Un top al problemelor sociale din judeţul Iaşi şi din împrejurimile sale

Ciprian IFTIMOAEI

Un top al problemelor sociale din judeţul Iaşi şi din împrejurimile sale

Orice demers ştiinţific, implicit sociologic, începe cu definirea conceptelor, cu o definiţie, pentru ca toată lumea să ştie despre ce vorbim. În cazul ne faţă, trebuie să lămurim ce este o „problemă” şi ce anume o face să fie „socială”. De pildă, consumul de alcool sau droguri poate să fie o problemă individuală sau poate să devină socială la un moment dat. În genere, problema socială este un dezechilibru, o disfuncţie la nivelul societăţii, sau un eveniment care afectează oamenii negativ, despre care există percepţia că poate fi rezolvată prin anumite măsuri din partea statului (strategii, politici, metode, tehnici şi proceduri de intervenţie) şi/sau din partea mediului neguvernamental.

Sportul alb şi Războiul negru

Michael ASTNER

Sportul alb şi Războiul negru

A iscat ceva vâlvă decizia organizatorilor turneului de mare şlem de la Wimbledon, atunci când au decis să nu permită participarea jucătorilor şi jucătoarelor din Rusia şi din Belarus. 

pulspulspuls

Acţiunea Autobuzul la filiala unui partid din Iaşi: crosul poştaşilor la votarea de azi

Acţiunea Autobuzul la filiala unui partid din Iaşi: crosul poştaşilor la votarea de azi

Foială mare de câteva zile la poştalionul ieşean, stimaţi telespectatori. Motivul: nu vreo chestiune profesională sau vreun eveniment legat de instituţiune, ci cu totul altceva: faptul că şeful de la Iaşi, un locotenent de-al menajerului de oraş Grămadă, va candida la alegerile pemepiste din filiala judeţeană, alegeri care au loc chiar astăzi. 

Caricatura zilei

Tik Tok Yoga

Editia PDF

Bancul zilei

Doctorul, panicat de o spargere de teava, suna repede instalatorul: -Hai, te rog, urgent, toata pivnita e inundata din cauza un (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.