anunturi
grandchef
Bolta rece
anunturi
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional
TVR Iasi Telejurnal
anunturi

Advertorial

Caravana lui Moş Crăciun (P)

GALERIE
PANIFCOM---CARAVANA-LUI-MOSpatrudoitrei
  • PANIFCOM---CARAVANA-LUI-MOS
  • patru
  • doi
  • trei
- +

Urmărește Caravana  lui Moș Crăciun  și bucură-te de magia  întâlnirii cu Moșul, Spiridușa Veselă și Olaf!

Până pe 20 decembrie, Moș Crăciun va călători cu tramvaiul în principalele cartiere ale orașului, salutând copiii aflați la ferestre, iar din tramvai vor răsuna cele mai cunoscute colinde de Crăciun!

               

Pentru că nu puteam să-i privăm pe copii de bucuria revederii Moșului, am inițiat această caravană prin care Moșul să mențină magia sărbătorilor de iarnă, adaptându-ne contextului global, actual. Astfel că, timp de 8 zile, Moșul călătorește în principalele cartiere ale Iașului, salutând copiii  de la geamul tramvaiului și transmițând mesaje pozitive și urări menite să aducă zâmbete și speranță în inimile ieșenilor.”  a declarat Cătălina Florea, marketing manager Panifcom.


Tramvaiul lui Moș Crăciun  va călători pe trasee prestabilite, conform următorului program:

   - Vineri, 18 decembrie

14:30-15:30, Întâlnire cu Moș Crăciun, în Rond Tg. Cucu
15:30-17:30, Moș Crăciun colindă Iașul - Traseu: Rond Tg. Cucu – Piața Unirii – Rond Copou Agronomie – Depou Gară

   - Sâmbătă, 19 decembrie

14:30-15:30, Întâlnire cu Moș Crăciun, Rond Tg. Cucu
15:30-17:30, Moș Crăciun colindă Iașul - Traseu: Rond Tg. Cucu – Baza 3 – Podul de Piatră – Depou Gară

   - Duminică, 20 decembrie

14:30 - Moș Crăciun și spiridușii se vor întâlni cu copiii în rond Tg. Cucu, vor asculta colinde și vor oferi covrigei Panifcom.
15:30 - Moș Crăciun îi salută pe copii din tramvai, pe traseul Tg. Cucu – Palatul Culturii – Podu Roș – Baza 3 – Piața Nicolina – Podul de Piatră – Depou Gară.

Eveniment realizat de: Grupul de firme Panifcom, Compania de Transport Public Iasi, Impact FM Romania, Casa Lui Mos Craciun, Asociaţia Pasionaţilor de Transport Public Tramclub Iaşi, BOO Party și Primăria Municipiului Iași.

Mai multe detalii: www.panifcom.ro

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Românii nu (prea) susţin greva profesorilor, profesorii (încă) susţin guvernul

Cosmin PAȘCA

Românii nu (prea) susţin greva profesorilor, profesorii (încă) susţin guvernul

Profesorii au pus mâna pe „arătător”, dar li-s încă dragi guvernanţii şi nu sunt dispuşi să-i bată la palmă.

opinii

Ochiul dracului

Briscan ZARA

Ochiul dracului

Dacă la început banii stăteau cuminţi în puşculiţă şi erau scoşi doar la zile negre sau la mare nevoie, azi zboară neîncetat şi ne conduc viaţa, fiecare aspect al vieţii, dintre cele mai intime. (...) Şi pentru că se mişcă atât de repede, că sunt volatili, banii acaparează tot ce mişcă. În curând probabil şi aerul pe care îl vom respira va veni cu un preţ, dacă nu cumva deja vine…

Regină pe un tron din paie

Cristina DANILOV

Regină pe un tron din paie

În rolurile de conducere, spune o vorbă, adeseori, femeile îşi tratează subordonaţii de sex feminin mult mai aspru decât bărbaţii sau decât îi tratează pe subordonaţii-bărbaţi. Instrumentele lor, de cele mai multe ori, spune aceeaşi vorbă, includ lovituri sub centură, remarci răutăcioase, alteori nepăsare, ignoranţă, marginalizare ce conduc la demisii sau transferuri din partea salariatelor. Cât adevăr cuprind aceste afirmaţii?

Artişti în dialog

Mihai DORIN

Artişti în dialog

Doi importaţi pictori ieşeni – Ofelia Huţul şi Gheorghe Lungu – şi-au reunit creaţiile recente sub genericul Între alb şi negru, la Memorialul Eminescu de la Ipoteşti. Instituţia de cultură ce îşi datorează existenţa iniţiativei regretatului actor şi om de cultură Ion Caramitru, gândită să reunească artişti de pretutindeni sub semnul geniului şi moştenirii eminesciene, a devenit în ultimele decenii o rampă de lansare pentru tinerele talente, pe de o parte, şi de consacrare, pe de altă parte. 

pulspulspuls

Iacătă cum se sudează mai bine echipa PNL Iaşi: la miuţă

Iacătă cum se sudează mai bine echipa PNL Iaşi: la miuţă

Unu la mână: s-o spunem din prima, ca să nu ne iasă vorbe că nu susţinem mişcarea, arsul caloriilor, cardio, salvarea planetei, alea, alea... 

Caricatura zilei

Grupul de Comunicare Strategică

Cumpara editia digitala

Vremea in Iasi

Curs valutar

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Intrebarea zilei

Credeti ca daca salariile profesorilor vor fi dublate in urma grevei calitatea actului educational va creste

vezi raspunsuri