anunturi
grandchef
mineralia
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

duminica, 03.07.2022

Care din neveste a scăpat de stres, odată cu schimbarea de domiţil a lui dom’ premare?

GALERIE
puls
 • puls
- +

Nu ştim deocamdată motivul, dacă e pe considerente domestice sau juridice, dar auzim că domn premare şi-ar fi schimbat recent domiţilul din buletin, nemaifiind acolo unde este viluţa dinspre Galata, pe Platoul Însorit, în care stă bebeluşul cel bogat şi soţia. 

Noul său domiţil, în acte, este cică mai spre centru, la bulivar, adicătelea pe Independenţei, unde edilul deţine încă din vremurile mai vitrege un apartament.

Gurile rele zic că în realitate nu locuieşte acolo, dar, în fine, nu asta e problema acuma (deşi ar putea fi, strict în litera legii). Altceva voiam să vă spunem astăzi, în legătură cu chestiunea domiciliului: ceva mai vesel, evident, dacă tot suntem în uichend, şi în plus este şi aşa de cald afară.

Cică de când au apărut la interval multele dosare ale premarelui, prima lui soţie, cea care locuieşte într-o viluţă din Nicolina, prin spatele Bisericii Catolice, una lăsată de premare celor două fetiţe ale lor, ei bine, această madamă avea multe motive de îngrijorare.

De ce? Pentru că premarele şi-ar fi păstrat în acea casă drept de habitaţie multă vreme, având inclusiv buletinul pe acea adresă, iar madama fostă avea motive să se gândească ce se va face ea în caz că în unul din multele dosare apărute ca ciupercile după ploaie premarele nu va fi înhăţat şi dus după gratii, ci va primi arest la domiciliu, acolo între ea şi noua ei iubire? Aşa că, iată, pe această cale îi transmitem şi madamei să stea liniştită la locul ei, căci în varianta asta de arest domn premare va fi şi mai în centru decât ea! Deh, ca pentru un şef de promoţie ce a fost, nu-i aşa?

Una amicală tot despre domiţiluri

Şi apropo de domiţiluri şi de case noi, haideţi să vă mai spunem una despre care nu s-a prea vorbit la vremea ei, na, ştim şi noi: poate din jenă, poate din alte calcule, nu contează... Ştiţi că acuma câteva zile s-au cam întristat unii de pe la amicii pro-A8 pe motiv că am dat înainte de semnarea patalamalei că un coleg de-al lor militant a devenit conţilier personal pe probleme de autostrazi în Moldova al menistrului Grindeanu.

Sinceri să fim, departe de noi gândul să acuzăm gestul: ştim că treaba e serioasă, ştim că poate fi o strategie interesantă de a fi acolo lângă beroul în care se iau deciziile, chiar dacă momentan e beroul unora neafiliaţi politic cu ideologia ta, şi în fine, mai ştim că nu e treaba noastră strategia asta. deci, noi doar consemnam.

Cum la fel musai să mai consemnăm un aspect de care nu am auzit până acum, dar despre care, iarăşi, nu e cazul să se facă prea mare caz, ci doar să fie luat ca atare, strict utilizat. Adicătelea, ca să vezi şi grindenii ăştia ce perverşi pot fi când vor să te tragă înspre ei: în oferta aia a fost inclus un apartament de serviciu cu cinci camere, aproape de jobul din capitală, plus o maşină cu şofer, la dispoziţie. O fi bine, o fi rău? Păi, mai degrabă noi am zice că tot răul spre bine...

**** PONT ****

Materialele de mai sus sunt o parodiere umoristică a realităţilor ieşene şi naţionale, realităţi care sunt tratate la modul cel mai serios în articolele de news ale ediţiei noastre. Orice asemănare cu oameni şi fapte din viaţa reală poate fi, aşadar, pur întâmplătoare.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Efectul mediatic David Popovici

Nicolae GRECU

Efectul mediatic David Popovici

Banii, decoraţiile şi capra vecinilor sunt subiectele la modă după performanţa tânărului înotător.

opinii

Curentul latinist şi configurarea conştiinţei identitare româneşti moderne (V)

Eugen MUNTEANU

Curentul latinist şi configurarea conştiinţei identitare româneşti moderne (V)

În ultimul foileton al seriei, autorul sintetizează efectele acţiunii curentului latinist din Transilvania asupra configurării conştiinţei identitare româneşti, în special în chestiunile de fixare a normelor limbii literare şi ale ortografiei româneşti moderne.

Crize, amăgiri şi limpeziri

pr. Constantin STURZU

Crize, amăgiri şi limpeziri

Între cei 12 ucenici mai apropiaţi, Mântuitorul a ales şi pe doi care aveau să comită acte de trădare cumplite: este vorba despre Iuda, cel care L-a vândut, şi despre Petru (Chefa), cel care s-a lepădat de trei ori de El, în mod public. Nu ştia Domnul pe cine alege? 

Marele plan urbanistic zonal

arh. Ionel OANCEA

Marele plan urbanistic zonal

Urbanismul este un instrument de planificare spaţială în scopul armonizării funcţiunilor vitale ale oraşului astfel încât forma, imaginea de ansamblu, să povestească despre frumuseţea comunităţii. Ideile urbanistice s-au născut o dată cu locuirea. Astăzi oraşul este un organism atât de complex, de sensibil, încât urbanismul ca disciplină de sinteză trebuie să fie o activitate permanentă, altfel apar fracturile, sincopele în evoluţia spaţiului cu efecte similare bolilor greu vindecabile.

pulspulspuls

Semnificaţii şi coincidenţe stranii legate de disputa mitropoliilor actuale şi viitoare

Semnificaţii şi coincidenţe stranii legate de disputa mitropoliilor actuale şi viitoare

Pentru că ieri am auzit că ne-au cam probozit olecuţă, amical, unele feţe bisericeşti din zona mitropoliei, pe motiv că n-ar fi Fluturelul bocovinean pe atât de isteţ şi influent pe cât ar vrea să pară în lumea asta preoţească, şi că elucubraţiunile alea ale lui cu mitropolie la Suceava n-ar trebui luate prea în serios, ei bine, pentru asta am zis că musai să mai venim cu ceva amănunte pe care unii prelaţi de la Iaşi, fie cu iertare, par a nu le fi sesizat. 

Caricatura zilei

Retragere din Insula Serpilor

Editia PDF

Bancul zilei

Doctorul, panicat de o spargere de teava, suna repede instalatorul: -Hai, te rog, urgent, toata pivnita e inundata din cauza un (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.