Care sunt așteptările cumpărătorilor de la piața imobiliară
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

Comunicat de presă

Care sunt așteptările cumpărătorilor de la piața imobiliară

GALERIE
1
  • 1
- +

Atunci când doriți să faceți o investiție Smart pe termen lung precum achiziționarea unui nou apartament, detaliile joacă un rol esențial în luarea unei decizii corecte și avantajoase.  Dacă și voi vă numărați printre persoanele interesate să cumpere o nouă locuință în perioada care urmează, în primul rând trebuie să luați în calcul potențialul acesteia de a deveni o adevărată oază personală de relaxare, un cămin confortabil pentru voi și familia voastră, un spațiu în care să vă regăsiți liniștea la finalul fiecărei zile.

Care sunt factorii care fac trecerea de la un simplu spațiu de locuit la un cămin potrivit pentru voi? Elementele care vă asigură confortul în propria locuință sunt, cu siguranță, primele care fac diferența între o casă și ACASĂ. Conceptul Smart Home vă pune la dispoziție o gamă variată de opțiuni care permit personalizarea spațiului de locuit astfel încât acesta să vă reprezinte în totalitate.


În plus, sistemele Smart Home de ultimă generație vă oferă posibilitatea de a eficientiza costurile de întreținere în cadrul acestor noi locuințe. Astfel, diversele facilități inteligente puse la dispoziția voastră vă pot ajuta să amortizați investiția inițială în timp, fără a face niciun fel de compromis în ceea ce privește calitatea stilului de viață adoptat, confortul înlesnit de aceste tehnologii Smart și eficiența energetică pe termen lung.

 

SISTEME SMART HOME PENTRU UN PLUS DE CONFORT ȘI EFICIENȚĂ

Tendințele arată faptul că viitorii proprietari de apartamente își doresc tot mai mult să aibă acces la sisteme de ultimă generație, care să le permită controlul, accesul și să monitorizeze facilitățile locuințelor de pe telefon de la distanță atunci când nu sunt acasă. Dacă vă regăsiți în această categorie, o altă opțiune smart pe care o puteți lua în calcul se referă la accesul în apartamente doar prin apropierea ecranului telefonului mobil de yala electrică. Astfel de variante inteligente conferă un plus de valoare locuințelor voastre pe termen lung și vă asigură un stil de viață modern.

Interesul față de conceptul smart home vine ca urmare a nevoii voastre ca și potențiali cumpărători de apartamente noi pentru a beneficia de un plus al confortului în locuința proprie. Echiparea geamurilor și a ușilor de la intrare cu sisteme de contact magnetic sau includerea unor robinete termostat pentru fiecare zonă de încălzire în pardoseală intră în categoria facilităților smart avantajoase pentru voi.

Aceste funcționalități permit reglarea optimă a temperaturii în apartamente, punerea în funcțiune a sistemelor de închidere, deschidere automată și armarea sistemului perimetral de securitate fără interdicții pentru cei aflați în interiorul apartamentului. Mai mult decât atât, armarea sistemului de securitate cu ajutorul telefonului mobil conectat la Internet, de oriunde din lume, reprezintă o altă funcționalitate smart pe care o puteți avea în vedere atunci când doriți să adoptați un stil de viață modern.

Posibilitatea de personalizare a locuințelor reprezintă, de asemenea, un factor esențial de care trebuie să țineți cont atunci când alegeți o nouă locuință. Punerea la dispoziția voastră a unei game diverse de opțiuni din cadrul căreia puteți alege ceea ce vă doriți și considerați că vă reprezintă este un avantaj care trebuie să cântărească greu în luarea unei decizii. Conceptul Smart Home vă oferă șansa de a obține spațiul ideal de locuit, fără a face compromisuri legate de calitate și confort și fără a fi nevoiți să rămâneți adepții stilului clasic de amenajare a propriei locuințe dacă acesta nu vă reprezintă.
 
SISTEME INTELIGENTE CARE FAC LUCRURILE SĂ SE ÎNTÂMPLE


Multiplele variante de setare a confortului termic în funcție de anotimp sau de perioadele prestabilite joacă de asemenea un rol important pe care și voi trebuie să îl aveți în vedere în calitate de potențiali cumpărători.  

Variantele cu jocuri de lumini disponibile în diverse zone ale apartamentelor și setarea acestora în funcție de necesități (aprinderea / stingerea automată a luminilor la lăsarea serii / venirea dimineții) și accesul la acestea de pe orice di spozitiv sau întrerupătoare KNX inteligente sunt, de asemenea, avantaje de care puteți beneficia ca și viitori cumpărători de apartamente smart.

Tot din categoria funcționalităților inteligente menite să vină în întâmpinarea voastră ca și proprietari de locuințe noi se numără și sistemele de prins draperii sau jaluzelele plasate între geamuri, centralele termice și aparatele de aer condiționat integrate în sistemul KNX.

În plus, conectarea audio-video la acest sistem pentru acces facil de pe orice dispozitiv și integrarea electrocasnicelor din noua generație în sistem KNX reprezintă facilități smart care vor acoperi nevoile voastre cu privire la accesul garantat la comenzile automate care fac lucrurile să se întâmple chiar și atunci când voi nu sunteți acasă.

 
 
SMART HOME: CONFORT, FLEXIBILITATE ȘI EFICIENȚĂ ENERGETICĂ

Tendințele indică faptul că cele mai multe persoane vor să își schimbe locuința în următoarele 12 luni. Dintre aceștia, 67,3 % preferă un apartament iar 31,9% ar opta pentru o casă.  În plus, zona în care se află locuințele pe care aceștia intenționează să le achiziționeze reprezintă cel mai important criteriu de căutare pentru 47,8% dintre cei care vor să își schimbe locuința.

Apartamentele situate central sau în apropierea unor locații de interes precum instituțiile de învățământ sunt preferate de majoritatea persoanelor însă acesta nu este unicul factor avut în vedere pentru luarea unei decizii. Atunci când se hotărăsc să cumpere un apartament nou, aceștia iau în calcul toți factorii care i-ar putea ajuta să își amortizeze investiția în timp.

Ca și viitorii cumpărători de apartamente noi, trebuie să acordați o atenție sporită detaliilor care contează cu adevărat în acest proces întrucât confortul vostru personal este extrem de important. Sistemele Smart Home sunt scalabile, reconfigurabile și versatile și astfel se pliază perfect pe cerințele voastre. Acestea au capacitatea de a acoperi cu succes nevoile voastre clare cu privire la confortul stilului de viață adoptat în propria locuință.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Hai cu pensiile speciale: Poliţiştii tocmai au mai rupt un gât!

Dan CONSTANTIN

Hai cu pensiile speciale: Poliţiştii tocmai au mai rupt un gât!

După cum se poate observa din cele trei cazuri, atât intervenţia, cât şi neintervenţia Poliţiei provoacă pierderi de vieţi omeneşti.

Filmuletul zilei

opinii

Şerban Axinte şi anxietăţile sale

Nichita DANILOV

Şerban Axinte şi anxietăţile sale

Consider că nu e simplu să scrii un reportaj contemplându-ţi de pe marginea prăpastiei propriul tău abis existenţial în care simţi că luneci fără să găseşti un punct de echilibru.

Noii infractori

Dana ȚABREA

Noii infractori

În cadrul Maratonului dramaturgiei israeliene pe scene româneşti, derulat între 14 şi 16 aprilie, cele cinci teatre partenere (Teatrul Naţional „I.L. Caragiale” din Bucureşti, Teatrul Evreiesc de Stat, Teatrul „Toma Caragiu” Ploieşti, Teatrul „L.S. Bulandra” Bucureşti şi Teatrul de Stat din Constanţa), propun publicului, cu ocazia Zilei Naţionale a Israelului, montări ale pieselor unor autori israelieni de prestigiu, precum Edna Mazia, Hillel Mittelpunkt, Zadok Zemach, Savyon Liebrecht sau Hanoh Levin.

„Absolutismul” libertăţii de expresie

Michael ASTNER

„Absolutismul” libertăţii de expresie

Ultima întrebare a interviului (din Die Welt) luat de Mara Delius politologului Mark Lilla (despre care am scris săptămâna trecută) pune-n discuţie declaraţia unei critici a scrisorii deschise semnată anul trecut de 150 de intelectuali din SUA (majoritatea de stânga!, cum m-a asigurat la telefon un prieten…).

pulspulspuls

Un deştept Grămadă

Un deştept Grămadă

Până mai ieri, indiferent de guvern, PSD sau PNL, fostul dipotat local PMP Grămadă avea numai cuvinte de laudă despre orice ministru al Sănătăţii.

Caricatura zilei

Cu telefonu pe trecere

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.