anunturi
grandchef
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM

vineri, 20.05.2022

Comunicat de presă

Care sunt așteptările cumpărătorilor de la piața imobiliară

GALERIE
1
 • 1
- +

Atunci când doriți să faceți o investiție Smart pe termen lung precum achiziționarea unui nou apartament, detaliile joacă un rol esențial în luarea unei decizii corecte și avantajoase.  Dacă și voi vă numărați printre persoanele interesate să cumpere o nouă locuință în perioada care urmează, în primul rând trebuie să luați în calcul potențialul acesteia de a deveni o adevărată oază personală de relaxare, un cămin confortabil pentru voi și familia voastră, un spațiu în care să vă regăsiți liniștea la finalul fiecărei zile.

Care sunt factorii care fac trecerea de la un simplu spațiu de locuit la un cămin potrivit pentru voi? Elementele care vă asigură confortul în propria locuință sunt, cu siguranță, primele care fac diferența între o casă și ACASĂ. Conceptul Smart Home vă pune la dispoziție o gamă variată de opțiuni care permit personalizarea spațiului de locuit astfel încât acesta să vă reprezinte în totalitate.


În plus, sistemele Smart Home de ultimă generație vă oferă posibilitatea de a eficientiza costurile de întreținere în cadrul acestor noi locuințe. Astfel, diversele facilități inteligente puse la dispoziția voastră vă pot ajuta să amortizați investiția inițială în timp, fără a face niciun fel de compromis în ceea ce privește calitatea stilului de viață adoptat, confortul înlesnit de aceste tehnologii Smart și eficiența energetică pe termen lung.

 

SISTEME SMART HOME PENTRU UN PLUS DE CONFORT ȘI EFICIENȚĂ

Tendințele arată faptul că viitorii proprietari de apartamente își doresc tot mai mult să aibă acces la sisteme de ultimă generație, care să le permită controlul, accesul și să monitorizeze facilitățile locuințelor de pe telefon de la distanță atunci când nu sunt acasă. Dacă vă regăsiți în această categorie, o altă opțiune smart pe care o puteți lua în calcul se referă la accesul în apartamente doar prin apropierea ecranului telefonului mobil de yala electrică. Astfel de variante inteligente conferă un plus de valoare locuințelor voastre pe termen lung și vă asigură un stil de viață modern.

Interesul față de conceptul smart home vine ca urmare a nevoii voastre ca și potențiali cumpărători de apartamente noi pentru a beneficia de un plus al confortului în locuința proprie. Echiparea geamurilor și a ușilor de la intrare cu sisteme de contact magnetic sau includerea unor robinete termostat pentru fiecare zonă de încălzire în pardoseală intră în categoria facilităților smart avantajoase pentru voi.

Aceste funcționalități permit reglarea optimă a temperaturii în apartamente, punerea în funcțiune a sistemelor de închidere, deschidere automată și armarea sistemului perimetral de securitate fără interdicții pentru cei aflați în interiorul apartamentului. Mai mult decât atât, armarea sistemului de securitate cu ajutorul telefonului mobil conectat la Internet, de oriunde din lume, reprezintă o altă funcționalitate smart pe care o puteți avea în vedere atunci când doriți să adoptați un stil de viață modern.

Posibilitatea de personalizare a locuințelor reprezintă, de asemenea, un factor esențial de care trebuie să țineți cont atunci când alegeți o nouă locuință. Punerea la dispoziția voastră a unei game diverse de opțiuni din cadrul căreia puteți alege ceea ce vă doriți și considerați că vă reprezintă este un avantaj care trebuie să cântărească greu în luarea unei decizii. Conceptul Smart Home vă oferă șansa de a obține spațiul ideal de locuit, fără a face compromisuri legate de calitate și confort și fără a fi nevoiți să rămâneți adepții stilului clasic de amenajare a propriei locuințe dacă acesta nu vă reprezintă.
 
SISTEME INTELIGENTE CARE FAC LUCRURILE SĂ SE ÎNTÂMPLE


Multiplele variante de setare a confortului termic în funcție de anotimp sau de perioadele prestabilite joacă de asemenea un rol important pe care și voi trebuie să îl aveți în vedere în calitate de potențiali cumpărători.  

Variantele cu jocuri de lumini disponibile în diverse zone ale apartamentelor și setarea acestora în funcție de necesități (aprinderea / stingerea automată a luminilor la lăsarea serii / venirea dimineții) și accesul la acestea de pe orice di spozitiv sau întrerupătoare KNX inteligente sunt, de asemenea, avantaje de care puteți beneficia ca și viitori cumpărători de apartamente smart.

Tot din categoria funcționalităților inteligente menite să vină în întâmpinarea voastră ca și proprietari de locuințe noi se numără și sistemele de prins draperii sau jaluzelele plasate între geamuri, centralele termice și aparatele de aer condiționat integrate în sistemul KNX.

În plus, conectarea audio-video la acest sistem pentru acces facil de pe orice dispozitiv și integrarea electrocasnicelor din noua generație în sistem KNX reprezintă facilități smart care vor acoperi nevoile voastre cu privire la accesul garantat la comenzile automate care fac lucrurile să se întâmple chiar și atunci când voi nu sunteți acasă.

 
 
SMART HOME: CONFORT, FLEXIBILITATE ȘI EFICIENȚĂ ENERGETICĂ

Tendințele indică faptul că cele mai multe persoane vor să își schimbe locuința în următoarele 12 luni. Dintre aceștia, 67,3 % preferă un apartament iar 31,9% ar opta pentru o casă.  În plus, zona în care se află locuințele pe care aceștia intenționează să le achiziționeze reprezintă cel mai important criteriu de căutare pentru 47,8% dintre cei care vor să își schimbe locuința.

Apartamentele situate central sau în apropierea unor locații de interes precum instituțiile de învățământ sunt preferate de majoritatea persoanelor însă acesta nu este unicul factor avut în vedere pentru luarea unei decizii. Atunci când se hotărăsc să cumpere un apartament nou, aceștia iau în calcul toți factorii care i-ar putea ajuta să își amortizeze investiția în timp.

Ca și viitorii cumpărători de apartamente noi, trebuie să acordați o atenție sporită detaliilor care contează cu adevărat în acest proces întrucât confortul vostru personal este extrem de important. Sistemele Smart Home sunt scalabile, reconfigurabile și versatile și astfel se pliază perfect pe cerințele voastre. Acestea au capacitatea de a acoperi cu succes nevoile voastre clare cu privire la confortul stilului de viață adoptat în propria locuință.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Nimic de salvat

Pavel LUCESCU

Nimic de salvat

Încăput pe mâna lui Barna, Ghinea, Drulă, Năsui şi prietenii, USR a devenit un soi de anexă libertariană a PNL, unde ar fi logic să şi sfârşească, alături de gaşca Câţu-Gorghiu.

opinii

Simple notaţii

Alexandru CĂLINESCU

Simple notaţii

Sorin Oprescu mi-a fost dintotdeauna profund antipatic, şi asta înainte să aflu despre matrapazlâcurile lui. Îmi părea un şmecher de „capitală”, un ins cu apucături golăneşti, vulgar şi agresiv. Îl situam cam pe aceeaşi treaptă cu Becali, deşi la acesta din urmă mai puteam detecta nişte urme de umanitate. Am aflat, în urma condamnării lui Oprescu, ceea ce, probabil, ştia destulă lume: doctorul lucra în stil mare, cerea şpăgi colosale, avea - precum mafioţii - oameni de încredere care îl protejau şi îşi asumau treburile riscante. 

Tencuiala antiseismică

Neculai SEGHEDIN

Tencuiala antiseismică

Desigur, o legendă urbană, unul din miturile care însoţesc toate amintirile, povestirile, convingerile legate de cutremur, care au dus la dezvoltarea unei adevărate culturi a seismului în România.

Love story la “om la lună”

George PLEȘU

Love story la “om la lună”

Se face curând un an de zile de când nu am mai scos din player-ul maşinii cd-ul cu albumul În caz de om la lună, strigaţi „om la lună, stânga/ dreapta” după caz.

pulspulspuls

Unde a dispărut de-o vreme şi de ce madam Şoşo, cea mai cu greutate sinatoare de Iaşi

PULS

Unde a dispărut de-o vreme şi de ce madam Şoşo, cea mai cu greutate sinatoare de Iaşi

Multă lumea ne-a tot întrebat în ultima vreme unde o fi dispărut din peisaj sinatoarea de Iaşi cu cea mai mare greutate (la quintale ne referim, nu la influenţă, evident), dar şi cu gura cea mai mare. Ei bine, stimaţi telespectatori, am apelat pentru un răspuns la această spinoasă problemă a politichiei locale, naţionale şi, de ce nu, chiar evropeneşti am putea spune, la aceeaşi sursă a noastră care ne-a spus câte una sau alta la momentul candidaturii ei la Iaşi pe listele auriste, când mai nimeni nu ştia de un’ s-o ia pe madam: adicătelea amicul Archibald Tănase, stimaţi telespectatori, că sigur vă era olecuţă dor de el, nu-i aşa?

Caricatura zilei

Cireșe, nu ruble

Editia PDF

Bancul zilei

Doi rechini : - Ce faci, ma? - Am fost bolnav... - Pai, ce-ai avut?  - Am mâncat un general rus si o saptamân (...)

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.