Care sunt criteriile de alegere ale unui service auto
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

Advertorial

Care sunt criteriile de alegere ale unui service auto

GALERIE
ad_garage
  • ad_garage
- +

A intretine masina personala sau masinile de serviciu corect si adecvat normelor in vigoare implica vizite regulate la un service auto performant. Exista cel putin cinci factori ce contribuie in mod vizibil la calitatea unei asemenea locatii. Pe langa acestia, in functie de context, pot aparea alte variabile ce pot influenta calitatea implicita a serviciilor de care puteti beneficia. La garajele profesionale, ca, de exemplu, aveti sansa de a beneficia de cei mai inovatori mecanici si de o echipa tehnica pregatita dupa standarde vestice.

 Iata asadar variabilele pe care trebuie sa le aveti in vedere si carora garajele profesionale le raspund cu un grad de profesionalism crescut, oricare ar fi marca masinii dumneavoastra sau starea acesteia:

 1. Capacitatea de a verifica si cataloga starea de functionare a tuturor componentelor masinii, de la elementele mecanice, la cele electrice si electronice. Avand in vedere gradul extrem de avansat dupa care evolueaza productia de masini in zilele noastre, o atare capacitate este semnul adecvarii la standarde impecabile.

 2. Servicii rapide, eficiente si ferme. Nu veti pierde timp la atelierul de service auto. Va puteti programa vizita in avans, pentru a minimiza cat mai mult perioada petrecuta la noi, iar specialistii se vor asigura ca veti primi masina inapoi in cel mai scurt timp posibil.

 3. Service auto intuitiv. Uneori, masinile manifesta probleme tehnice suficient de complicate incat sa necesite din partea tehnicienilor o expertiza intuitiva. La garajele specializate, aceasta expertiza tine de realitati zilnice, aducand un real confort clientilor.

 4. Piese originale, in cel mai scurt timp. Majoritatea comenzilor sunt onorate conform programului initial, dandu-se astfel posibilitatea respectarii promisiunilor facute catre clienti.

 5. Experienta si dedicare. Angajatii acestor garaje sunt motivati sa rezolve problemele tehnice ale masinii dumneavoastra intr-un timp extrem de scurt, avand in vedere experienta la locul de munca pe care au dezvoltat-o de-a lungul anilor.

 "Exista un numar de avantaje de care va puteti bucura de fiecare data cand beneficiati de serviciile unui garaj de calitate. Puteti sa va simtiti in siguranta ca automobilul dumneavoastra este in stare optima de functionare si ca puteti sa conduceti oriunde doriti cu certitudinea fiabilitatii masinii" a declarat pentru publicatia noastra unul dintre managerii brand-ului AD Garage . La nivel international, reteaua AD Garage numara peste 4.600 de service-uri auto care impartasesc imaginea marcii si calitatea serviciilor.

 Tehnicienii unui garaj auto specializat sunt in masura sa va furnizeze informatii detaliate privind starea generala a autoturismului dumneavoastra si gradul de rodaj si degradare a componentelor sale. Astfel puteti sa va programati in avans reparatiile si reviziile necesare. Prin abordarea recomandata a acestor aspecte va puteti prelungi durata de utilizare a autoturismului. In anumite cazuri, daca toate cerintele legate de calitatea pieselor utilizate, precum si a respectarii protocolului de lucru aplicat sunt respectate, durata de viata a masinii poate fi chiar dublata fata de media utilizatorilor de pe piata.

 Intr-un cuvant, recomandarea utilizarii unor servicii auto de calitate este fondata nu doar pe calitatea superioara a rezultatelor de care va puteti folosi, ci si pe pretul avantajos oferit de catre furnizorul de servicii clientilor fideli. Serviciile de nivel calitativ superior la un pret rezonabil reprezinta calea optima de urmat, iar folosind serviciile oferite de garajul auto preferat puteti beneficia de maximul avantajelor de pe piata.  

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Despre importanţa îndoielii în ştiinţă şi falimentul calităţii în educaţie

Alexandru LĂZESCU

Despre importanţa îndoielii în ştiinţă şi falimentul calităţii în educaţie

Îndoiala şi spiritul critic nu mai sunt la modă. Un curent dominant în mass media şi pe reţelele sociale cultivă intoleranţa faţă de punctele de vedere care se abat de la cele considerate acceptabile, „corecte”, adesea, în mod ironic, „în numele ştiinţei”.

Filmuletul zilei

Franta a construit în insula Reunion o autostrada-viaduct de 12,5 km (care a costat 1,7 miliarde euro), ce serpuieste prin O (...)

opinii

Liviu Suhar

Nichita DANILOV

Liviu Suhar

Senzaţia pe care o încearcă spectatorul privindu-i tablourile e una stranie. Cufundate într-o tăcere ce trece dincolo de cotidian, proiectându-şi umbra lăuntrică în spaţiul ancestral, obiectele par să comunice între ele într-un limbaj mut, prin intermediul ultrasunetelor transpuse într-o partitură muzicală. Tăcerea lor e înşelătoare.

Raportul dintre public şi privat, din perspectivă feministă

Dana ȚABREA

Raportul dintre public şi privat, din perspectivă feministă

Aparent, dacă e să-l avem în vedere pe Richard Rorty, distincţia dintre sferele publică şi privată sunt separate în măsura în care problemele care cad sub incidenţa fiecăreia dintre ele sunt diferite şi, desigur, întrebările adresate sunt altele. Cu privire la individul uman, cineva ar putea fi deopotrivă liberal şi ironist, ceea ce conduce la posibilitatea ca cele două sfere să nu prezinte o opoziţie ireconciliabilă. Dimpotrivă. Cele două sfere converg. Să luăm ca exemplu familia: prin definiţie familia presupune spaţiul privat şi discreţia, cu toate acestea familia este reglementată prin reguli şi norme care ţin de sfera publică.

O întâlnire nici măcar de gradul 7 şi o mică incursiune onomatologică

Michael ASTNER

O întâlnire nici măcar de gradul 7 şi o mică incursiune onomatologică

Acum trei ani, la început de martie - eram în drum spre Bucureşti (cu trenul) - m-am trezit cu un mesaj de la o persoană necunoscută, dar cu acelaşi nume de familie. Am avut o conversaţie ciudăţică pe messenger cu femeia în cauză, apoi am uitat de discuţie. 

pulspulspuls

Suferinţele discrete ale madamei

Suferinţele discrete ale madamei

Una mai molcuţă, de uichend, pe azi, dacă tot e sâmbătă şi e aşa frig afară. Şi ce ar putea fi mai moale şi mai pufos decât opera lirică, stimaţi telespectatori, şi mai ales graniţa penală a acesteia cu politichia mâloasă de Bahlui? 

Caricatura zilei

De 8 martie

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.