Care sunt elementele cheie care fac ca valoarea unui apartament să creasca in timp (P)
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

miercuri, 14.04.2021

Care sunt elementele cheie care fac ca valoarea unui apartament să crească în timp (P)

GALERIE
Silk exterior
  • Silk exterior
- +

Un apartament este o investiție. Pentru ca ea să fie cât mai rentabilă, este important ca acel apartament să întrunească o serie de condiții ce garantează faptul că valoarea sa va crește în timp. Pe de o parte vorbim de poziționarea sa în cadrul orașului și de unicitatea complexului rezidențial din care face parte, iar pe de altă parte, de detaliile de construcție, materiale și design. Pentru a atinge obiectivele esențiale urmărite de viitorii proprietari, siguranța, confortul și eficiența, specialiștii Prime Kapital au pus un accent deosebit în realizarea Silk District pe calitatea materialelor, a finisajelor și designului, care vor fi vizibile. Țintele amintite pot fi atinse numai dacă și elementele ”ascunse” sunt moderne, rentabile, durabile.

Pentru reducerea poluării, unul din elementele esențiale urmărit de Silk District, dar și pentru o siguranță mult mai mare precum și pentru cheltuieli de întreținere reduse, fiecare clădire va dispune de încălzire centralizată proprie. Instalațiile, de ultimă generație, vor oferi locatarilor o siguranță mult mai mare comparativ cu sistemele de încălzire individuale, fiind eliminat riscul de scurgeri de gaze și de explozie. Un sistem centralizat de încălzire la nivel de clădire presupune și costuri de mentenanță mult mai reduse la nivelul fiecărei unități. Centrala termică este dimensionată pentru fiecare clădire, fiind amplasată la ultimul nivel, în camera tehnică.

Și la nivelul instalațiilor de aer condiționat se va lucra cu maximă atenție, la fiecare detaliu. Fiecare apartament va avea infrastructura pentru sistemul AC instalată în locuri predeterminate, care oferă o eficiență ridicată. Poziția unităților exterioare este aleasă astfel încât designul fațadei să nu fie afectat.

În ceea ce privește rețelele interioare de utilități, acestea sunt proiectate pentru a fi integrate în structura de rezistență și în pereții interiori, astfel încât spațiul de locuit să nu fie irosit. Se permite astfel crearea de spații interioare mai înalte, luminoase, aerisite și neobstrucționate.

Cel mai cool cartier al Iașului, Silk District, a dat startul vânzărilor apartamentelor situate la doar 20 de minute de mers pe jos de Palas și 10 minute de campusul Tudor Vladimirescu. Două noi clădiri au fost scoase recent la vânzare astfel încât ieșenii pot alege acum dintre 170 de unități cu diferite suprafețe și facilități. Prețurile, care sunt reduse consistent în această perioadă, diferă și în funcție de etaj, orientare, acces la terasă, logie sau grădină.

Detalii legate de modul de achiziție a apartamentelor din complexul Silk District pot fi găsite pe pagina de contact a site-ului silkdistrict.ro.

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Eurocanapeaua

Lucian DÎRDALA

Eurocanapeaua

Ar trebui să ne aşteptăm, cât de curând, la o exprimare publică a coeziunii (regăsite) între doamna von der Leyen şi domnul Michel. Uniunea Europeană nu îşi poate permite să ofere adversarilor ei o satisfacţie precum demisia celui din urmă şi cu atât mai puţin să apară divizată în faţa interlocutorilor externi, fie ei prieteni sau rivali.

Filmuletul zilei

opinii

Un dosar sensibil: Mircea Eliade - Radu Gyr (V)

Florin CÎNTIC

Un dosar sensibil: Mircea Eliade - Radu Gyr (V)

Cum luna martie este legată de naşterea lui Mircea Eliade (13 martie 1907) vă propun un serial care pune câteva accente pe relaţia dintre acesta şi Radu Gyr, un scriitor controversat din cauza activităţii sale politice legionare, plecând de la corespondenţa lor din 1968-1969, aşa cum este ea păstrată la Colecţiile speciale ale bibliotecii Universităţii din Chicago.

De-a joaca

Radu PĂRPĂUȚĂ

De-a joaca

Mă trezisem brusc. Visasem ceva, ce?

În amintirea lui Constantin Munteanu

Alex VASILIU

În amintirea lui Constantin Munteanu

Aparent, despre cei buni la suflet, speciali, este uşor să scrii. Dar cuvintele se aşază încet, pe măsura discreţiei celui evocat acum, la despărţire.

pulspulspuls

Tanti Veorica lansează partid. Pe cine s-ar baza de la Iaşi?

Tanti Veorica lansează partid. Pe cine s-ar baza de la Iaşi?

Atenţiune, atenţiune, stimaţi telespectatori şi simpatice telespectatoriţe: prin anumite redacţii din ţară tropăie de câteva zile un zvonuleţ tare mălăieţ, care zice că madam Veorica, fosta şefă de partidoi, ar urma să lanseze în perioada următoare o nouă construcţie politică cu care să rupă gura târgului. 

Caricatura zilei

Mutare

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.