Anunturi de Mica Publicitate
Abonament la editia electronica
Iasi Tv Life
TeleM
TVR Iasi Telejurnal
Abonament la editia tiparita

vineri, 29.03.2024

Care tip de videochat este mai avantajos: cel la studio sau cel de acasa?

GALERIE
studiouri videochat studio 20 (1)
  • studiouri videochat studio 20 (1)
- +

In ziua de astazi, meseria de model de videochat a devenit din ce in ce mai populara, datorita faptului ca aceasta ocupatie iti ofera sansa de a avea castiguri fabuloase intr-un timp foarte scurt, in timp ce te distrezi purtand conversatii cu oameni interesanti din toate colturile lumii. De asemenea, iti poti face singura programul, ceea ce inseamna ca te vei putea ocupa si de alte aspecte din viata ta, cum ar fi facultatea, familia sau alte hobby-uri de care nu ai fi avut timp daca ai fi optat pentru un alt gen de job.

Toate tinerele care isi doresc sa devina modele se confrunta cu urmatoarea dilema: sa imi incep cariera facand videochat de acasa sau sa ma orientez catre un studio?

Pentru a clarifica aceasta nelamurire, am cerut sfatul unor modele de top din cadrul Studio 20, cel mare mare studio de videochat din lume, care au incasari de peste 25,000 de dolari si care au fost premiate pentru performantele lor in cadrul celor mai importante festivaluri de profil: Sasha Red si Devious Angel.  

"Din experienta noastra in industria de divertisment pentru adulti, ne-am dat seama ca intotdeauna munca intr-un studio de videochat este cea care te ajuta cel mai mult sa-ti creezi un nume in aceasta industrie si sa-ti atingi obiectivele financiare", au declarat acestea.

Iata care sunt motivele pentru care videochatul la studio este mult mai eficient si mai banos decat cel de acasa:

1.    Ai parte de cel mai bun training

La un studio profesional cum este Studio 20, ai parte de o perioada de training, care te ajuta sa acumulezi intr-un timp record sfaturi pretioase de la modele cu foarte mare experienta in acest domeniu. Ele te vor invata cum sa te comporti in fata camerei video, ce subiecte sa abordezi, cum sa te adresezi membrilor si multe alte lucruri valoroase, care te vor ajuta sa castigi timp si bani.

2.    Ai la dispozitie echipamente de ultima ora si decoruri variate

Cand te decizi sa faci videochat de acasa, ai nevoie de o investitie destul de mare ca sa poti avea castiguri mari: o camera video HD cu sistem de ghidaj cu telecomanda, un calculator performant, decoruri, lumini profesionale si multe altele. De cele mai multe ori, tinerele la inceput de drum nu dispun de bani pentru a cumpara aceste echipamente, asa ca, cel mai bine este sa te angajezi la un studio de renume, unde, in doar cateva luni, poti avea venituri pe care, daca ai face videochat de acasa, nu ai reusi sa le acumulezi.

De asemenea, atunci cand lucrezi la un studio de videochat profesional, ai parte de decoruri diverse si moderne, care te ajuta sa creezi fantezii unice pentru membri. In acest fel, vei atrage tot mai multi fani in fereastra ta de chat. Din pacate, acest lucru nu este posibil atunci cand faci videochat de acasa.

3. Beneficiezi de suport tehnic, de suport financiar si de trafic mare garantat

Indiferent de banii pe care ii investesti in aparatura, decoruri, garderoba, machiaj si multe altele necesare pentru a face videochat de acasa, fara o conexiune buna la internet, un training pe masura si suport tehnic online 24 din 24 de ore nu vei reusi sa ajungi in top. Este nevoie de o intreaga echipa in spatele tau pentru ca tu sa poti castiga intre 3.000 si 5.000 de dolari pe luna sau, de ce nu, chiar si 25.000 de dolari pe luna. La Studio 20 primesti suport financiar pentru a-ti completa garderoba de lucru si trusa de machiaj. Pe langa aceste beneficii, ai oportunitatea de a lua credite rapide fara dobanda direct de la angajator, astfel incat sa iti poti lua propria casa sau masina intr-un timp foarte scurt.

Multe modele incepatoare si chiar si cu ceva experienta la activ se plang de faptul ca in unele zile sau saptamani nu au trafic deloc, asadar nu au venituri. Datorita unui buget de marketing de peste 100.000$ pe luna, modelele din toate studiourile de videochat Studio 20 primesc trafic dedicat, prin rotatie. Astfel, mai mult de 300.000 de vizitatori sunt redirectionati zilnic catre modelele de la Studio 20, pentru ca acestea sa aiba venituri substantiale si sa isi indeplineasca obiectivele propuse.

Mai mult, atunci cand alegi sa lucrezi pentru Studio 20, beneficiezi de un venit minim garantat de 1.000 de dolari in primele 3 luni. Atunci cand faci videochat de acasa, sunt slabe sanse sa ajungi la incasari de 1.000 de dolari in primele luni ca model incepator.

4.    Ai un program bine structurat, pe care il poti urma

In momentul in care te decizi sa te angajezi in cadrul unui studio profesional, ai cele mai multe sanse sa faci performanta in industria videochatului, deoarece ai parte de un cadru de lucru structurat si organizat. Acest lucru te ajuta sa ai motivatia necesara si sa te concentrezi pe obiectivele tale. Nu poti avea veniturile la care visezi daca nu respecti un program normal de opt ore pe zi de activitate in fata camerei si daca lucrezi de acasa doar atunci cand ai chef. Multe dintre tinerele care doresc sa fie modele nu inteleg faptul ca veniturile mari vin doar atunci cand stai cat mai mult logata pe site-urile de videochat.

5.      Te bucuri de recunoasterea meritelor tale

Atunci cand esti model in cadrul unui studio profesional recunoscut la nivel mondial, asa cum este Studio 20, ai sansa de a fi premiata in cadrul celor mai importante gale internationale de premiere din cadrul industriei videochatului. Deoarece Studio 20 apreciaza munca si eforturile depuse, vei beneficia si de bonusuri de fidelitate, dar si de comisioane cumulative, care pot ajunge pana la 65% din castiguri.

Daca te-ai convins de faptul ca videochatul in cadrul unui studio profesional este mult mai profitabil si mai avantajos decat cel de acasa, dar totusi locuiesti intr-o zona in care Studio 20 nu este prezent momentan, iti oferim doua posibilitati:

-    Daca activezi in industria videochatului de ceva timp si ai aparatura necesara ca sa lucrezi de acasa, dar iti doresti sa ai parte de sustinere si promovare din partea noastra, ne poti contacta si putem pune bazele unei colaborari de succes.

-    Daca nu ai experienta anterioara, poti veni sa te angajezi la studioul nostru pentru o perioada de timp in care inveti tainele videochatului si sa fii capabila sa castigi suficienti bani pe cont propriu. Bineinteles, in momentul in care iti vei dori sa parasesti studioul pentru a lucra de acasa, putem continua colaborarea, pentru a te bucura in continuare de sustinerea noastra.

Daca ai nevoie de alte informatii legate de videochat, intra pe site-ul Studio 20 sau contacteaza unul dintre reprezentantii acest studio profesional, pentru a stabili un interviu in cadrul caruia poti afla tot ceea ce te intereseaza. Nu uita, doar alaturi de o echipa cu experienta in acest domeniu poti face performanta!

 

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Cine profită de madam Şoşoacă

Pavel LUCESCU

Cine profită de madam Şoşoacă

Campania care urmează la Iaşi nu trebuie să devină un circ de tip Şoşoacă, decât dacă vrem să ne batem joc de viitorul acestui oraş. Nu vreau să spun că madam SOS România ar trebui ignorată, ci că n-ar fi rău dacă am încerca să înţelegem mai mult ce are în cap când vine vorba de viitorul oraşului şi mai puţin ce vrea ea să ne vândă, adică scandal.

opinii

Distrugerea statuilor

Alexandru CĂLINESCU

Distrugerea statuilor

Frenezia negatoare woke e urmarea obscurantismului, a fanatismului şi a inculturii. Ideologii woke au cale liberă în mass-media, au pătruns în universităţi şi în şcoli. Acţiunile lor n-au nimic comun cu adevărul istoric. Ei pretind că fac dreptate celor ai căror strămoşi au fost umiliţi şi exploataţi, în realitate manipulează istoria şi adâncesc fracturile sociale.

De ce este atât de aspru Postul Mare?

pr. Constantin STURZU

De ce este atât de aspru Postul Mare?

Faţă de celelalte posturi de peste an, Postul Mare (care precede Sfintele Paşti) este considerat unul aspru, atât din punct de vedere alimentar, cât şi din alte puncte de vedere. De ce este – sau ni se pare a fi – Postul Mare atât de aspru? De ce, în genere, ne este atât de greu să postim? Din mulţimea de posibile răspunsuri, să reflectăm azi la trei dintre ele.

Roboţi

Codrin Liviu CUȚITARU

Roboţi

Robotul a trecut, treptat, de la „plimbarea” convulsivă pe coridoarele Universităţii, la alergarea „profesionistă”. Se arăta capabil să sară şi peste obstacole, plăcerea sa supremă fiind „să evite” deliberat, în viteză, femeile de serviciu îngenuncheate pe ciment şi prinse în efortul răzuirii gumelor de mestecat aruncate iresponsabil. Îngrijitoarele se speriau îngrozitor şi ţipau injurios după Robogică (foarte des îl numeau „pocitania dracului”!).

pulspulspuls

Un mare mister la liberalii ieşeni: cine va primi de la Bucale pâinea şi cuţitul listelor din toamnă?

Un mare mister la liberalii ieşeni: cine va primi de la Bucale pâinea şi cuţitul listelor din toamnă?

Un mare mister tace şi face pe piaţa politichiei locale în această perioadă, stimaţi electori: cine va face listele de candidaturi de la parlamentarele din toamnă la liberalii ieşeni? 

Caricatura zilei

La reciclat pet-uri și doze

Când Sistemul Garantie Colectare te pune pe gânduri

Cumpara editia digitala

Vremea in Iasi

Curs valutar

Parteneri

Intrebarea zilei

Vladimir Putin, presedintele Federatiei Ruse, a declarant intr-un interviu dat jurnalistului american Tucker Carlson ca nu va ataca niciun stat NATO. Credeti ca isi va respecta cuvantul dat?

vezi raspunsuri