De Business

Punem punctul pe știi

Advertorial

Caretta, producător de acoperișuri și garduri își reconfigurează arhitectura de brand (P)

luni, 11 aprilie 2022, 01:50
2 MIN

Compania Caretta, unul dintre principalii producători naționali de acoperișuri, marchează o etapă importantă în evoluția firmei, la finalul unui proces de redefinire a portofoliului de brand-uri.

Venim cu soluții inovative, prin investiții majore în utilaje. Scopul este diversificarea  gamei de acoperișuri, dezvoltarea diviziei de garduri și de produse industriale. Ne-am propus să întărim brandul Caretta prin două noi brand-uri unice pe piață,  astfel încât să devenim mai flexibili în raport cu așteptările și cu bugetele clienților noștri. ” declară Ciprian Marcu, director general Caretta.

În evoluția fiecărei companii este nevoie, la un moment dat, de o reîmprospătare a imaginii, astfel că, această reconfigurare a arhitecturii de brand  are rolul să facă și mai clară poziționarea noastră pe piață.”, menționeză Cătălina Florea, Marketing Manager Caretta.

Pentru acest proiect complex,  compania Caretta a colaborat cu agenția de branding Innerpride, partener tradițional încă de la rebranding-ul din 2017, ce are un portofoliu semnificiativ de brand-uri naționale și internaționale.  

Am dorit să trecem dincolo de zona implicită, adoptată  de majoritatea competitorilor. Am explorat nume din zona metaforică, scurte și cu sonoritate deschisă, ușor de pronunțat și memorat, precum: Attica și  Stiletto pentru game de produse; Nobel, Daily, Canto, Scala pentru modele de acoperișuri; Lustro, Fresco, Briliant pentru finisaje; Zebra pentru garduri și Pelican pentru sistem pluvial.” declară George Nisioiu, fondatorul agenției de branding Innerpride

Această schimbare aliniază brandul la viziunea strategică a companiei, de a deveni un producător național de referință pentru acoperișuri, garduri și hale metalice,  oferind soluții  inovative gândite în jurul nevoilor clienților.

Caretta este unul dintre  principalii producători de sisteme complete pentru acoperișuri din țiglă metalică, din România.

Compania este prezentă pe piață din 2006, activând cu trei divizii importante: acoperișuri, garduri și produse industriale.

Mai multe detalii: www.caretta.ro    

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii