anunturi
grandchef
mineralia
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

sambata, 25.06.2022

Advertorial

Caretta, producător de acoperișuri și garduri își reconfigurează arhitectura de brand (P)

GALERIE
1 CARETTA - RENAMING ACOPERISURI, GARDURI, HALE METALICE2 CARETTA - RENAMING ACOPERISURI, GARDURI, HALE METALICE3 CARETTA - RENAMING ACOPERISURI, GARDURI, HALE METALICE4 CARETTA - RENAMING ACOPERISURI, GARDURI, HALE METALICE5 CARETTA - RENAMING ACOPERISURI, GARDURI, HALE METALICE6 CARETTA - RENAMING ACOPERISURI, GARDURI, HALE METALICE7 CARETTA - RENAMING ACOPERISURI, GARDURI, HALE METALICE8 CARETTA - RENAMING ACOPERISURI, GARDURI, HALE METALICE
 • 1 CARETTA - RENAMING ACOPERISURI, GARDURI, HALE METALICE
 • 2 CARETTA - RENAMING ACOPERISURI, GARDURI, HALE METALICE
 • 3 CARETTA - RENAMING ACOPERISURI, GARDURI, HALE METALICE
 • 4 CARETTA - RENAMING ACOPERISURI, GARDURI, HALE METALICE
 • 5 CARETTA - RENAMING ACOPERISURI, GARDURI, HALE METALICE
 • 6 CARETTA - RENAMING ACOPERISURI, GARDURI, HALE METALICE
 • 7 CARETTA - RENAMING ACOPERISURI, GARDURI, HALE METALICE
 • 8 CARETTA - RENAMING ACOPERISURI, GARDURI, HALE METALICE
- +

Compania Caretta, unul dintre principalii producători naționali de acoperișuri, marchează o etapă importantă în evoluția firmei, la finalul unui proces de redefinire a portofoliului de brand-uri.

Venim cu soluții inovative, prin investiții majore în utilaje. Scopul este diversificarea  gamei de acoperișuri, dezvoltarea diviziei de garduri și de produse industriale. Ne-am propus să întărim brandul Caretta prin două noi brand-uri unice pe piață,  astfel încât să devenim mai flexibili în raport cu așteptările și cu bugetele clienților noștri. ” declară Ciprian Marcu, director general Caretta.

În evoluția fiecărei companii este nevoie, la un moment dat, de o reîmprospătare a imaginii, astfel că, această reconfigurare a arhitecturii de brand  are rolul să facă și mai clară poziționarea noastră pe piață.”, menționeză Cătălina Florea, Marketing Manager Caretta.

Pentru acest proiect complex,  compania Caretta a colaborat cu agenția de branding Innerpride, partener tradițional încă de la rebranding-ul din 2017, ce are un portofoliu semnificiativ de brand-uri naționale și internaționale.  

Am dorit să trecem dincolo de zona implicită, adoptată  de majoritatea competitorilor. Am explorat nume din zona metaforică, scurte și cu sonoritate deschisă, ușor de pronunțat și memorat, precum: Attica și  Stiletto pentru game de produse; Nobel, Daily, Canto, Scala pentru modele de acoperișuri; Lustro, Fresco, Briliant pentru finisaje; Zebra pentru garduri și Pelican pentru sistem pluvial.” declară George Nisioiu, fondatorul agenției de branding Innerpride

Această schimbare aliniază brandul la viziunea strategică a companiei, de a deveni un producător național de referință pentru acoperișuri, garduri și hale metalice,  oferind soluții  inovative gândite în jurul nevoilor clienților.

Caretta este unul dintre  principalii producători de sisteme complete pentru acoperișuri din țiglă metalică, din România.

Compania este prezentă pe piață din 2006, activând cu trei divizii importante: acoperișuri, garduri și produse industriale.

Mai multe detalii: www.caretta.ro    

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Să ne pregătim pentru ce-i mai rău

Pavel LUCESCU

Să ne pregătim pentru ce-i mai rău

La anumite intervale de timp, istoria pare să-şi iasă din minţi. Nu suntem departe, dimpotrivă, de un asemenea moment. Îl întrezărim şi îl simţim deja, dar e abia începutul. Nu ştim cât va dura mica apocalipsă, nu ştim de fapt nici cât de mică sau mare va fi şi nici cum voi ieşi din ea. Cei care vom ieşi. Dar ne putem pregăti, învăţând sau reînvăţând să fim mai buni. Cu ceilalţi şi cu noi înşine.

opinii

Franţa, în echilibru fragil

Alexandru CĂLINESCU

Franţa, în echilibru fragil

Dezavuarea lui Macron şi a politicii sale este fără echivoc. Partidul preşedintelui LREM (La République En Marche) a fost din capul locului o construcţie artificială, o ficţiune. LREM a canibalizat cele două mari partide tradiţionale de la dreapta şi de la stânga (...). Reformele pe care le promitea Macron au rămas, aproape toate, literă moartă. Preşedintele a preferat să apeleze la ceea ce se numeşte „democraţie directă”, organizând dezbateri naţionale (ineficiente) şi înfiinţând organisme artificiale („Convenţia cetăţenească pentru climat” - „cetăţenesc” este un cuvânt magic, sugerând racordarea la tradiţia republicană).

Iaşi, oraşul teilor

George PLEȘU

Iaşi, oraşul teilor

În niciun oraş rolul teilor nu este atât de important ca la Iaşi. Şi nu doar prin legătura cu Teiul lui Eminescu şi importanţa pe care poetul, sub influenţa folclorului german, unde era considerat copacul îndrăgostiţilor, a atribuit-o acestei specii. Ci prin modul în care mirosul teilor devine parte din patrimoniul intangibil al oraşului. Nu există ieşean, născut aici sau venit din alte părţi, ba chiar studenţi sau turişti, care să fi trecut în iunie prin capitala Moldovei şi să nu aibă amintiri unice legate de teii în floare.

Omul textual, noul protagonist postmodern

Codrin Liviu CUȚITARU

Omul textual, noul protagonist postmodern

Omul textual nu are o identitate stabilă, el migrează tipologic, în universul ficţional. Nu-şi arată niciodată fizionomia. Preferă imaginea „haşurată”, decompusă în „aburul” literaturii. Bret Easton Ellis este, indubitabil, unul dintre cei mai mari prozatori contemporani, un postmodernist pur-sânge.

pulspulspuls

Saga Jiji&Mihăiţă - Nepoţelu’ revine în prim-plan: noi ponturi pentru vechi piste

Saga Jiji&Mihăiţă - Nepoţelu’ revine în prim-plan: noi ponturi pentru vechi piste

La cererea publicului, stimaţi telespectatori, revenim la cele spuse aicea pe la începutul săptămânii curente referitor la destinul tragi-cosmic al şmenului penal Skoda şi la rolul unui procurorel nepoţel al unei inculpate conţilieră personală de actual edil şef. 

Caricatura zilei

Tik Tok Yoga

Editia PDF

Bancul zilei

Doctorul, panicat de o spargere de teava, suna repede instalatorul: -Hai, te rog, urgent, toata pivnita e inundata din cauza un (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.