anunturi
grandchef
Bolta rece
anunturi
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional
TVR Iasi Telejurnal
anunturi

Advertorial

Caretta, producător de acoperișuri și garduri își reconfigurează arhitectura de brand (P)

GALERIE
1 CARETTA - RENAMING ACOPERISURI, GARDURI, HALE METALICE2 CARETTA - RENAMING ACOPERISURI, GARDURI, HALE METALICE3 CARETTA - RENAMING ACOPERISURI, GARDURI, HALE METALICE4 CARETTA - RENAMING ACOPERISURI, GARDURI, HALE METALICE5 CARETTA - RENAMING ACOPERISURI, GARDURI, HALE METALICE6 CARETTA - RENAMING ACOPERISURI, GARDURI, HALE METALICE7 CARETTA - RENAMING ACOPERISURI, GARDURI, HALE METALICE8 CARETTA - RENAMING ACOPERISURI, GARDURI, HALE METALICE
  • 1 CARETTA - RENAMING ACOPERISURI, GARDURI, HALE METALICE
  • 2 CARETTA - RENAMING ACOPERISURI, GARDURI, HALE METALICE
  • 3 CARETTA - RENAMING ACOPERISURI, GARDURI, HALE METALICE
  • 4 CARETTA - RENAMING ACOPERISURI, GARDURI, HALE METALICE
  • 5 CARETTA - RENAMING ACOPERISURI, GARDURI, HALE METALICE
  • 6 CARETTA - RENAMING ACOPERISURI, GARDURI, HALE METALICE
  • 7 CARETTA - RENAMING ACOPERISURI, GARDURI, HALE METALICE
  • 8 CARETTA - RENAMING ACOPERISURI, GARDURI, HALE METALICE
- +

Compania Caretta, unul dintre principalii producători naționali de acoperișuri, marchează o etapă importantă în evoluția firmei, la finalul unui proces de redefinire a portofoliului de brand-uri.

Venim cu soluții inovative, prin investiții majore în utilaje. Scopul este diversificarea  gamei de acoperișuri, dezvoltarea diviziei de garduri și de produse industriale. Ne-am propus să întărim brandul Caretta prin două noi brand-uri unice pe piață,  astfel încât să devenim mai flexibili în raport cu așteptările și cu bugetele clienților noștri. ” declară Ciprian Marcu, director general Caretta.

În evoluția fiecărei companii este nevoie, la un moment dat, de o reîmprospătare a imaginii, astfel că, această reconfigurare a arhitecturii de brand  are rolul să facă și mai clară poziționarea noastră pe piață.”, menționeză Cătălina Florea, Marketing Manager Caretta.

Pentru acest proiect complex,  compania Caretta a colaborat cu agenția de branding Innerpride, partener tradițional încă de la rebranding-ul din 2017, ce are un portofoliu semnificiativ de brand-uri naționale și internaționale.  

Am dorit să trecem dincolo de zona implicită, adoptată  de majoritatea competitorilor. Am explorat nume din zona metaforică, scurte și cu sonoritate deschisă, ușor de pronunțat și memorat, precum: Attica și  Stiletto pentru game de produse; Nobel, Daily, Canto, Scala pentru modele de acoperișuri; Lustro, Fresco, Briliant pentru finisaje; Zebra pentru garduri și Pelican pentru sistem pluvial.” declară George Nisioiu, fondatorul agenției de branding Innerpride

Această schimbare aliniază brandul la viziunea strategică a companiei, de a deveni un producător național de referință pentru acoperișuri, garduri și hale metalice,  oferind soluții  inovative gândite în jurul nevoilor clienților.

Caretta este unul dintre  principalii producători de sisteme complete pentru acoperișuri din țiglă metalică, din România.

Compania este prezentă pe piață din 2006, activând cu trei divizii importante: acoperișuri, garduri și produse industriale.

Mai multe detalii: www.caretta.ro    

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Organizarea Summitului CPE în Republica Moldova: beneficii și manipulări politice

Radu POPESCU

Organizarea Summitului CPE în Republica Moldova: beneficii și manipulări politice

Pentru că nu toate lucrurile pot fi perfecte până la capăt, un aspect interesant ce trebuie remarcat este modul în care primarul pro-rus al Chișinăului, Ion Ceban, (care se prezintă acum ca pro-european, în ciuda trecutului său pro-rus, așezat de-a stânga socialistului Igor Dodon) a încercat să-și schimbe imaginea, profitând de vizibilitatea evenimentului, pentru a-și promova propriile interese politice.

opinii

#rezist şi #îndrăznesc

Briscan ZARA

#rezist şi #îndrăznesc

Iată, se prevăd zorii unei noi mişcări oarecum asemănătoare cu cea #rezist. E vorba despre #îndrăznesc începută de oamenii care ar trebui să educe ţara asta, de profesori. După ani de zile în care au fost trataţi ca nişte ţărani de pe moşia unui boier, în care li s-a furat din demnitate încetul cu încetul, până au ajuns la fel de jos ca nişte iobagi, totul pe faţă, totul legal, acum iată că s-au răsculat, le-a ajuns cuţitul la os şi au ieşit în stradă.

Cu ce te îmbraci azi?

Cristina DANILOV

Cu ce te îmbraci azi?

Veți spune că nu haina în sine contează, ci sensul pe care i-l putem da. Pentru ca ea, haina, să aibă un efect asupra proceselor noastre de gândire, trebuie să-i atașăm un sens simbolic. Dar ceva nu putem ignora,dacă vrem să arătăm o anumită imagine despre noi înșine, trebuie, așadar, să fim atenți la ceea ce simbolizează o ținută în percepția colectivă. 

Lista eşecurilor noastre: clasa politică de azi

Mihai DORIN

Lista eşecurilor noastre: clasa politică de azi

După finalizarea intrării noastre în UE şi în NATO, clasa politică se comportă ca o vietate parazitară, a cărei singură raţiune de a exista pare să fie consolidarea privilegiilor şi boicotarea controlului european. S-a ajuns atât de departe în această materie încât ar sacrifica chiar copilul născut prematur – integrarea euro-atlantică – de dragul perpetuării la putere. Iar faptul că europenismul este doar mimat este de notorietate.

pulspulspuls

Calcule electorale la partidoiul ieşean: brânză mare sau urdă mică

Calcule electorale la partidoiul ieşean: brânză mare sau urdă mică

Prin partidoi se bârfeşte că unul din argumentele pentru care fostul activist pro-autostradă şi fost conţilier ministerial ieşean Cătălin Brânzoi a fost uns şef interimar la compania de autostrăzi şi drumuri naţionalear fi fost şi socoteala lui nea Măricel că, în acest mod, îşi măreşte baza de recrutare pentru un candidat cât mai viabil la Premăria ieşeană. 

Caricatura zilei

Greva și Mașina școală

Cumpara editia digitala

Vremea in Iasi

Curs valutar

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Intrebarea zilei

Credeti ca greva profesorilor mai este justificata daca tinem cont ca Guvernul le-a facut o oferta concreta de majorare a salariilor?

vezi raspunsuri