Anunturi de Mica Publicitate
Abonament la editia electronica
Iasi Tv Life
TeleM
TVR Iasi Telejurnal
Abonament la editia tiparita

sambata, 02.03.2024

Advertorial

Cariere.ro - locuri de muncă în România și joburi în străinătate (P)

GALERIE
cariere-techtex
  • cariere-techtex
- +

Cariere.ro este un site generalist cu locuri de muncă care acoperă toate domeniile. Toate anunțurile sunt verificate înainte de a fi publicate în platformă. Adaugă anunțuri gratuit sau aplică la anunțurile existente!

Cariere.ro este primul portal din Romania care pune la dispoziție angajatorilor, antreprenorilor si persoanelor care caută un loc de muncă toate uneltele pentru dezvoltare. Site-ul este dedicat tuturor celor ce doresc să își găsească un job în online, să lucreze din confortul locuinței și tuturor celor ce se reinventează și desfășoară activități antreprenoriale în mediul virtual.

Cum toate slujbele au început să se reorganizeze, să se reinventeze și să se deruleze în fața calculatorului, de acasă, și migrația forței de muncă s-a modificat. Antreprenorii care se relansează, caută oameni capabili care să îi susțină. Businessurile care se dezvoltă au nevoie de resursă umană inițiată care să contribuie in această etapă. Cariere.ro aduce laolaltă toți angajatorii, antreprenorii, companiile mari si mijlocii, dar și oamenii care doresc să evolueze. Portalul de cariere este dedicat actorilor, mediatorilor, meditatorilor, profesorilor, jurnaliștilor, bucătarilor, organizatorilor de evenimente, coordonatorilor de proiecte, medicilor, asistentelor, programatorilor, juriștilor, economiștilor, operatorilor de call center, brokerilor bancari, de asigurări sau studenților care doresc să evolueze sau să se reinventeze.

Site-ul Cariere.ro asigură o utilizare prietenoasă de pe orice tip de dispozitiv (PC, Tabletă, Smartphone) și oferă o experiență online simplificată, concretizată în acces rapid la informații şi într-un proces intuitiv de aplicare. Site-ul se adresează atât angajatorilor cât și viitorilor angajați.

Aplicația oferă acces rapid și fără reclame la anunțuri, permite căutarea anunțului după locație / categorie / tip contract / experiență / vechime / distanță sau cuvinte cheie și oferă posibilitatea de înregistrare prin intermediul rețelelor sociale Facebook, Google sau LinkedIn, precum și posibilitatea de adăugare anunțuri gratuite / promovate pentru angajatori și aplicare gratuită la anunțuri pentru candidați.

Angajatorii au posibilitatea de a adăuga anunțuri gratuite nelimitat. Cei care doresc o vizibilitate sporită au la dispoziție mai multe pachete promoționale care includ promovarea anunțului de angajare și/sau a companiei, reactualizarea anunțurilor, accesul la vizualizarea și downloadul CV-urilor, precum și o perioadă extinsă de valabilitate a joburilor postate.

Platforma de cariere a fost creată în scopul de a facilita legătura între angajații care sunt nevoiți să își relanseze afacerile în mediul online și oamenii care se văd nevoiți să își valorifice talentele mai puțin cunoscute, în contextul pandemiei de COVID-19. Aici angajatorii pot găsi cei mai buni parteneri, și cei ce doresc o carieră în online pot descoperi locul de muncă perfect. Site-ul aduce laolaltă principalele profesii ce pot fi desfășurate în siguranță, de acasă, din confortul locuinței.

Cariere.ro oferă posibilitatea de adăugare de anunțuri gratuite pentru numeroase profesii: traducători, meditatori, agenți telemarketing, consultanți de vânzări, consultanți în preluarea comenzilor, brokeri de asigurări, coordonatori de proiect, actori, jurnaliști, operatori call center, specialiști IT, programatori, mediatori, agenți recrutare, brokeri de credite bancare, economiști, designeri de interior, arhitecți, s.a.

Aplicația de angajare vine cu o structură prietenoasă, intuitivă, ușor de utilizat, astfel că experiența de postare a anunțurilor gratuite și a CV-urilor, este o activitate confortabilă pentru toți utilizatorii. Site-ul care se adresează atât angajatorilor cât și celor ce caută un loc de muncă sigur de acasă este ușor de accesat de pe toate tipurile de dispozitive: desktop, laptop, tabletă, telefon inteligent. Aspectul intuitiv și modul facil de utilizare al platformei de cariere oferă încredere celor ce doresc să își înceapă o nouă carieră sau să progreseze în domeniul pe care deja îl cunosc.

Dorești o schimbare? Vrei să progresezi? Vrei angajați buni?

Accesează cariere.ro și descoperă oamenii potriviți pentru activitățile potrivite! Noua platformă de recrutare oferă experiențe deosebite tuturor utilizatorilor, nu este încărcată cu reclame care să distragă atenția sau să îngreuneze accesul către secțiunile dorite. Vine cu interfață simplistă, ușor de utilizat și cu categorii bine definite, astfel că navigarea este intuitivă, ușor de abordat.

Înscrierea pe platforma cu locuri de muncă se realizează facil prin intermediul contului Google / Facebook / LinkedIn sau prin crearea unui cont personal nou folosind adresa de email, totul se realizează simplu, rapid, accesibil, sigur, pentru toți participanții. Utilizatorii au posibilitatea de a posta anunțuri simple sau anunțuri de angajare promovate care le asigură o vizibilitate mai bună, și șanse mari de a descoperi partenerii potriviți în cel mai scurt timp.

Navigarea în paginile portalului de cariere este o operațiune sigură, toate paginile beneficiind de certificare SSL, care confirmă siguranță de utilizare pentru toți cei ce accesează site-ul.

Cariere.ro - beneficii pentru angajatori

Cariere.ro se adresează în special angajatorilor care în contextul pandemiei de COVID-19 se găsesc în situația de a-și muta afacerea online. Aceștia trebuie să își analizeze businessul, să îl reorganizeze și să îl adapteze la situația actuală. Antreprenorii, dar și marile companii responsabile, vin cu soluții noi care să asigure siguranță maximă pentru clienți, parteneri de afaceri și angajați. Platforma de cariere vine în întâmpinarea acestora ajutându-i să găsească mai repede și mai ușor personalul uman care să contribuie și să faciliteze  procesele de tranziție ce trebuie realizate.

Portalul creste sansele de gasire a personalului potrivit care contribuie activ la cresterea si dezvoltare afacerii. Datorita filtrelor numeroase, angajatorii au sansa de a atrage doar oamenii care corespund profilului solicitat, astfel economisesc timp si resurse valoroase.

Anunțurile postate au număr mare de vizualizări, fapt ce asigură șanse sporite de a descoperi mai rapid oamenii potriviți pentru profesiile căutate. Mai multe CV-uri primite vă permit să găsiți oamenii pe care vă puteți baza în relansarea sau dezvoltarea businessului. Prin intermediul Cariere.ro veți avea parte de resursă umană cu  experiență, specializată sau dimpotrivă veți descoperii tineri dornici de muncă care să fie instruiți și perfecționați în domeniul pe care îl dezvoltați.

Cariere.ro - beneficii pentru angajati

Pe Cariere.ro au șansa să se dezvolte tinerii creativi, adulții cu experiență, oamenii pragmatici cu idei inovatoare. Platforma de recrutare îți oferă oportunitatea de a descoperi noi profesii de a te reinventa sau de a progresa în meseria pe care deja o desfășori. Prin intermediul acesteia vei putea colabora, în siguranță, cu cei care te îndrumă să progresezi.

Dacă încă nu ai avut parte experiența lucrului de acasă, Cariere.ro îți asigură posibilitatea de a te dezvolta, a evolua, de a deveni cel mai bun în ceea ce faci, punându-te în legătură cu oamenii potriviți care știu să aprecieze și să valorifice calitățile pe care le ai. Intră acum pe site și descoperă carierele disponibile, adaugă un CV și aplică la joburile existente, urmează-ți visul. Descoperă cariera perfectă pentru tine sau încearcă profesii noi.

Portalul vine cu facilitati si avantaje atat pentru angajatori cat si pentru cei ce sunt dornici sa se afirme. Platforma de recrutare pune in legatura antreprenorii din Cluj si colaboratorii din Constanta, pe cei din Mures cu cei din Craiova, dezvoltatorii din Bucuresti cu oamenii ce doresc sa se afirme din Iasi.

Alaturi de cariere.ro businessul si oamenii se dezvolta, evolueaza, colaboreaza.

Carierejuridice.ro - înclină balanța în favoarea ta!    

CariereJuridice.ro este o platformă inrudită cu portalul Cariere.ro, un site web dezvoltat pentru a răspunde cerințelor publicului de a găsi rapid si cu ușurință informații despre oportunitățile de muncă din domeniul juridic.    

Carierejuridice.ro este primul site din Romania dedicat exclusiv locurilor de muncă in domeniul juridic. Cariere juridice permite adăugarea de anunțuri gratuite pentru principalele profesii din domeniul juridic precum avocat, consilier juridic, expert, jurist, legal advisor, notar, personal auxiliar, practician insolvență, stagiar şi specialist în proprietate intelectuală.

Ne dorim ca această platformă să aducă un plus de valoare și să devină un instrument cu adevărat util pentru cei interesați de o carieră în domeniul juridic.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Tehnologia şi hoţia

Nicolae GRECU

Tehnologia şi hoţia

Pe lângă fapul că sistemele VAR sunt la început de drum şi disponibile la progres, ai noştri manageri de la FRF şi-au furat căciulile preferând softuri ieftine şi proaste.

opinii

Împăratul e (din nou) gol!

Lucian LEUȘTEAN

Împăratul e (din nou) gol!

I se spune Dumnezeu. Sau Împăratul. Nu acceptă să fie contrazis. I se pare că e de neînlocuit. Deși e în prag de pensie, vrea al treilea mandat la conducerea Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași. Se laudă continuu cu marile lui realizări. Tocmai i s-a tipărit o carte de 300 de pagini în cadrul căreia ne explică cele 80 de cazuri în care ne-a făcut un mare bine. Nu a existat nicio situație, evident, în care să fi greșit. Nu a călcat strâmb niciodată vreme de opt ani. Nici nu prea îl merităm, la cât de bun e. Cine îl critică nu e doar un ingrat, ci chiar un potențial infractor. Pentru că el e Legea, e singurul care o înțelege și o explică neofiților, adică nouă, tuturor celorlalți. E Tudorel Toader.

Spaţiul sacru (2)

arh. Ionel OANCEA

Spaţiul sacru (2)

Pentru a răspunde la întrebarea „în ce măsură utilizarea unui nou material de construcţie în arhitectura bisericilor poate duce la viziuni înnoitoare fără ca procesul să producă discontinutăţi în tradiţia spaţiului sacru”, îmi pare relevantă povestea bisericii de lemn din Albac, satul martirului Horia, el însuşi meşter în construirea bisericilor de lemn. 

Pas cu pas, către o mascaradă electorală

Alexandru CĂLINESCU

Pas cu pas, către o mascaradă electorală

E drept că cele două partide, dar mai ales PSD-ul, au datorii mari faţă de Iohannis: le-a înlesnit (ce zic: le-a năşit) alianţa şi a facilitat instalarea PSD-ului în poziţie de forţă. După ce că au un bilanţ jalnic, cele două mandate ale lui Iohannis ne aruncă înapoi, în vremurile partidului unic. Dar cine putea bănui, în 2014, ce voia să însemne, pentru Iohannis, o guvernare „pas cu pas”?

pulspulspuls

Azi, ediţie specială, de uichend şi de primăvară: despre ce mai chicoteşte lumea prin instituţiile ieşene?

Azi, ediţie specială, de uichend şi de primăvară: despre ce mai chicoteşte lumea prin instituţiile ieşene?

E uichend azi, atunci fără politichie, aşa cum am stabilit! ca să ne tihnească, şi să mai şi râdem olecuţă, nu numai să ne încruntăm, nu-i aşa. Iar pe azi, dacă tot a început şi primăvara calendaristică, am zis să facem şi noi aicea o ediţie tematică: despre ce mai chicoteşte lumea prin instituţii. Deci, să începem!

Caricatura zilei

Mărțișor

Cumpara editia digitala

Vremea in Iasi

Curs valutar

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Intrebarea zilei

Vladimir Putin, presedintele Federatiei Ruse, a declarant intr-un interviu dat jurnalistului american Tucker Carlson ca nu va ataca niciun stat NATO. Credeti ca isi va respecta cuvantul dat?

vezi raspunsuri