Anunturi de Mica Publicitate
Abonament la editia electronica
Iasi Tv Life
TeleM
TVR Iasi Telejurnal
Abonament la editia tiparita

Advertorial

Cariere.ro - locuri de muncă în România și joburi în străinătate (P)

GALERIE
cariere-techtex
  • cariere-techtex
- +

Cariere.ro este un site generalist cu locuri de muncă care acoperă toate domeniile. Toate anunțurile sunt verificate înainte de a fi publicate în platformă. Adaugă anunțuri gratuit sau aplică la anunțurile existente!

Cariere.ro este primul portal din Romania care pune la dispoziție angajatorilor, antreprenorilor si persoanelor care caută un loc de muncă toate uneltele pentru dezvoltare. Site-ul este dedicat tuturor celor ce doresc să își găsească un job în online, să lucreze din confortul locuinței și tuturor celor ce se reinventează și desfășoară activități antreprenoriale în mediul virtual.

Cum toate slujbele au început să se reorganizeze, să se reinventeze și să se deruleze în fața calculatorului, de acasă, și migrația forței de muncă s-a modificat. Antreprenorii care se relansează, caută oameni capabili care să îi susțină. Businessurile care se dezvoltă au nevoie de resursă umană inițiată care să contribuie in această etapă. Cariere.ro aduce laolaltă toți angajatorii, antreprenorii, companiile mari si mijlocii, dar și oamenii care doresc să evolueze. Portalul de cariere este dedicat actorilor, mediatorilor, meditatorilor, profesorilor, jurnaliștilor, bucătarilor, organizatorilor de evenimente, coordonatorilor de proiecte, medicilor, asistentelor, programatorilor, juriștilor, economiștilor, operatorilor de call center, brokerilor bancari, de asigurări sau studenților care doresc să evolueze sau să se reinventeze.

Site-ul Cariere.ro asigură o utilizare prietenoasă de pe orice tip de dispozitiv (PC, Tabletă, Smartphone) și oferă o experiență online simplificată, concretizată în acces rapid la informații şi într-un proces intuitiv de aplicare. Site-ul se adresează atât angajatorilor cât și viitorilor angajați.

Aplicația oferă acces rapid și fără reclame la anunțuri, permite căutarea anunțului după locație / categorie / tip contract / experiență / vechime / distanță sau cuvinte cheie și oferă posibilitatea de înregistrare prin intermediul rețelelor sociale Facebook, Google sau LinkedIn, precum și posibilitatea de adăugare anunțuri gratuite / promovate pentru angajatori și aplicare gratuită la anunțuri pentru candidați.

Angajatorii au posibilitatea de a adăuga anunțuri gratuite nelimitat. Cei care doresc o vizibilitate sporită au la dispoziție mai multe pachete promoționale care includ promovarea anunțului de angajare și/sau a companiei, reactualizarea anunțurilor, accesul la vizualizarea și downloadul CV-urilor, precum și o perioadă extinsă de valabilitate a joburilor postate.

Platforma de cariere a fost creată în scopul de a facilita legătura între angajații care sunt nevoiți să își relanseze afacerile în mediul online și oamenii care se văd nevoiți să își valorifice talentele mai puțin cunoscute, în contextul pandemiei de COVID-19. Aici angajatorii pot găsi cei mai buni parteneri, și cei ce doresc o carieră în online pot descoperi locul de muncă perfect. Site-ul aduce laolaltă principalele profesii ce pot fi desfășurate în siguranță, de acasă, din confortul locuinței.

Cariere.ro oferă posibilitatea de adăugare de anunțuri gratuite pentru numeroase profesii: traducători, meditatori, agenți telemarketing, consultanți de vânzări, consultanți în preluarea comenzilor, brokeri de asigurări, coordonatori de proiect, actori, jurnaliști, operatori call center, specialiști IT, programatori, mediatori, agenți recrutare, brokeri de credite bancare, economiști, designeri de interior, arhitecți, s.a.

Aplicația de angajare vine cu o structură prietenoasă, intuitivă, ușor de utilizat, astfel că experiența de postare a anunțurilor gratuite și a CV-urilor, este o activitate confortabilă pentru toți utilizatorii. Site-ul care se adresează atât angajatorilor cât și celor ce caută un loc de muncă sigur de acasă este ușor de accesat de pe toate tipurile de dispozitive: desktop, laptop, tabletă, telefon inteligent. Aspectul intuitiv și modul facil de utilizare al platformei de cariere oferă încredere celor ce doresc să își înceapă o nouă carieră sau să progreseze în domeniul pe care deja îl cunosc.

Dorești o schimbare? Vrei să progresezi? Vrei angajați buni?

Accesează cariere.ro și descoperă oamenii potriviți pentru activitățile potrivite! Noua platformă de recrutare oferă experiențe deosebite tuturor utilizatorilor, nu este încărcată cu reclame care să distragă atenția sau să îngreuneze accesul către secțiunile dorite. Vine cu interfață simplistă, ușor de utilizat și cu categorii bine definite, astfel că navigarea este intuitivă, ușor de abordat.

Înscrierea pe platforma cu locuri de muncă se realizează facil prin intermediul contului Google / Facebook / LinkedIn sau prin crearea unui cont personal nou folosind adresa de email, totul se realizează simplu, rapid, accesibil, sigur, pentru toți participanții. Utilizatorii au posibilitatea de a posta anunțuri simple sau anunțuri de angajare promovate care le asigură o vizibilitate mai bună, și șanse mari de a descoperi partenerii potriviți în cel mai scurt timp.

Navigarea în paginile portalului de cariere este o operațiune sigură, toate paginile beneficiind de certificare SSL, care confirmă siguranță de utilizare pentru toți cei ce accesează site-ul.

Cariere.ro - beneficii pentru angajatori

Cariere.ro se adresează în special angajatorilor care în contextul pandemiei de COVID-19 se găsesc în situația de a-și muta afacerea online. Aceștia trebuie să își analizeze businessul, să îl reorganizeze și să îl adapteze la situația actuală. Antreprenorii, dar și marile companii responsabile, vin cu soluții noi care să asigure siguranță maximă pentru clienți, parteneri de afaceri și angajați. Platforma de cariere vine în întâmpinarea acestora ajutându-i să găsească mai repede și mai ușor personalul uman care să contribuie și să faciliteze  procesele de tranziție ce trebuie realizate.

Portalul creste sansele de gasire a personalului potrivit care contribuie activ la cresterea si dezvoltare afacerii. Datorita filtrelor numeroase, angajatorii au sansa de a atrage doar oamenii care corespund profilului solicitat, astfel economisesc timp si resurse valoroase.

Anunțurile postate au număr mare de vizualizări, fapt ce asigură șanse sporite de a descoperi mai rapid oamenii potriviți pentru profesiile căutate. Mai multe CV-uri primite vă permit să găsiți oamenii pe care vă puteți baza în relansarea sau dezvoltarea businessului. Prin intermediul Cariere.ro veți avea parte de resursă umană cu  experiență, specializată sau dimpotrivă veți descoperii tineri dornici de muncă care să fie instruiți și perfecționați în domeniul pe care îl dezvoltați.

Cariere.ro - beneficii pentru angajati

Pe Cariere.ro au șansa să se dezvolte tinerii creativi, adulții cu experiență, oamenii pragmatici cu idei inovatoare. Platforma de recrutare îți oferă oportunitatea de a descoperi noi profesii de a te reinventa sau de a progresa în meseria pe care deja o desfășori. Prin intermediul acesteia vei putea colabora, în siguranță, cu cei care te îndrumă să progresezi.

Dacă încă nu ai avut parte experiența lucrului de acasă, Cariere.ro îți asigură posibilitatea de a te dezvolta, a evolua, de a deveni cel mai bun în ceea ce faci, punându-te în legătură cu oamenii potriviți care știu să aprecieze și să valorifice calitățile pe care le ai. Intră acum pe site și descoperă carierele disponibile, adaugă un CV și aplică la joburile existente, urmează-ți visul. Descoperă cariera perfectă pentru tine sau încearcă profesii noi.

Portalul vine cu facilitati si avantaje atat pentru angajatori cat si pentru cei ce sunt dornici sa se afirme. Platforma de recrutare pune in legatura antreprenorii din Cluj si colaboratorii din Constanta, pe cei din Mures cu cei din Craiova, dezvoltatorii din Bucuresti cu oamenii ce doresc sa se afirme din Iasi.

Alaturi de cariere.ro businessul si oamenii se dezvolta, evolueaza, colaboreaza.

Carierejuridice.ro - înclină balanța în favoarea ta!    

CariereJuridice.ro este o platformă inrudită cu portalul Cariere.ro, un site web dezvoltat pentru a răspunde cerințelor publicului de a găsi rapid si cu ușurință informații despre oportunitățile de muncă din domeniul juridic.    

Carierejuridice.ro este primul site din Romania dedicat exclusiv locurilor de muncă in domeniul juridic. Cariere juridice permite adăugarea de anunțuri gratuite pentru principalele profesii din domeniul juridic precum avocat, consilier juridic, expert, jurist, legal advisor, notar, personal auxiliar, practician insolvență, stagiar şi specialist în proprietate intelectuală.

Ne dorim ca această platformă să aducă un plus de valoare și să devină un instrument cu adevărat util pentru cei interesați de o carieră în domeniul juridic.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Moştenirea toxică ce o vor lăsa rectorii ajunşi la al treilea sau al patrulea mandat

Dan CONSTANTIN

Moştenirea toxică ce o vor lăsa rectorii ajunşi la al treilea sau al patrulea mandat

Dacă distinsul profesor „X” sau remarcabilul „Z” au putut să treacă peste lege, eu de ce nu aş putea?

opinii

Roboţi

Codrin Liviu CUȚITARU

Roboţi

Robotul a trecut, treptat, de la „plimbarea” convulsivă pe coridoarele Universităţii, la alergarea „profesionistă”. Se arăta capabil să sară şi peste obstacole, plăcerea sa supremă fiind „să evite” deliberat, în viteză, femeile de serviciu îngenuncheate pe ciment şi prinse în efortul răzuirii gumelor de mestecat aruncate iresponsabil. Îngrijitoarele se speriau îngrozitor şi ţipau injurios după Robogică (foarte des îl numeau „pocitania dracului”!).

Despre discursul regionalist din Moldova (II)

George ŢURCĂNAŞU

Despre discursul regionalist din Moldova (II)

Delestaţi de centru şi captivi între statalismul teritoriului post-sovietic de la est de Prut şi desconsiderarea de la nivelul Bucureştiului, moldovenii din România aleg soluţia cea mai simplă: ştergerea sau renunţarea la identitate. Exemplele sunt multiple şi deseori invocate în scrieri mai vechi, de la divergenţele teritoriale bucovineană (în plin nucleu statal al Moldovei), vrânceană şi gălăţeană, la tendinţele actuale ale tinerilor de a migra pentru studii spre centrele universitare externe Moldovei, deseori mai prost cotate decât Iaşul în sistemul universitar. În aceste condiţii, să nu înţelegi necesitatea unor mişcări care militează pentru scoaterea Moldovei din izolarea impusă de către centru e cam prea mult!

Spărgătoarea de coduri

Bogdan ILIESCU

Spărgătoarea de coduri

Viaţa unui copil de acum 40 de ani (şi aproape sigur şi înainte) era absolut fascinantă pentru că era înmuiată din plin în toată istoria omenirii şi în tot ce avea mai valoros, adunat până atunci, în cărţi. Da, lucrurile alea cu un aer prozaic, mărturia perpetuă a unei invenţii seculare, care, prin natura lor de a păstra scris orice gând pe care i-l încredinţai, obligau la multă atenţie, şi mare responsabilitate şi scriitorul, şi cititorul.

pulspulspuls

Calcule matematice: am putea avea o premieră la locale la Iaşi de ne va durea mintea

Calcule matematice: am putea avea o premieră la locale la Iaşi de ne va durea mintea

Dacă tot v-am servit ieri aicea niscai aritmetică electorală de Bahlui, haideţi să continuăm şi azi cu olecuţă de analiză matematică plus geometrie diferenţială tot pe tema asta incitantă! Nu de alta, dar acuşi încep iar simulările de alegeri, şi măcar să fim pregătiţi.

Caricatura zilei

La reciclat pet-uri și doze

Când Sistemul Garantie Colectare te pune pe gânduri

Cumpara editia digitala

Vremea in Iasi

Curs valutar

Parteneri

Intrebarea zilei

Vladimir Putin, presedintele Federatiei Ruse, a declarant intr-un interviu dat jurnalistului american Tucker Carlson ca nu va ataca niciun stat NATO. Credeti ca isi va respecta cuvantul dat?

vezi raspunsuri