anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

COMUNICAT DE PRESĂ

CARITABILiS Festival - Festivalul Faptelor Bune, în weekend în Copou

GALERIE
Afis_Caritabilis
  • Afis_Caritabilis
- +

Avem plăcerea de a anunța startul celei de-a doua ediții a CARITABILiS Festival #FestivalulFaptelorBune, eveniment cu activități și distracție pentru toate vârstele, muzică, dans și fapte bune ce va avea loc pe 15 și 16 iunie în Parcul Expoziției – Copou în intervalul orar 12:00-20:00.

Scopul evenimentului este acela de a încuraja publicul ieșean spre a contribui activ la binele celor mai puțin norocoși. Toate fondurile colectate vor fi redirecționate pentru susținerea activităților celor două  domenii ale Centrului Diecezan Caritas Iași: Domeniul Copii, Tineri, Familii și Domeniul pentru Vârstnici și Persoane cu Dizabilități.

ACTIVITĂȚI DIN CADRUL FESTIVALULUI:

Cortul COPILĂRIEI: face painting, forme din baloane

Cortul AMINTIRILOR: obiecte handmade

Cortul DULCE-ACRIȘOR: limonadă și acadele

Cortul SĂNĂTĂȚII: curs „Prim Ajutor”, monitorizarea sănătății (glicemie, tensiune)

Cortul SPORTIV: concursuri cu premii (tir cu arcul, treasure hunt - concurs de căutare de comori, concurs de șah pentru vârstnici și persoane cu dizabilități și altele pe care le veți decoperi la fața locului)

Cortul INFO:

Înscriere tombolă: se vor organiza  tombole cu premii sub formă de vouchere pentru susținerea a 3 programe sociale din cadrul Centrului Diecezan Caritas Iași: Centrul de Resurse pentru Copii și Tineri „Don Bosco”, Centrul de Resurse pentru Familii, Centrul de Îngrijire la Domiciliu Iași

Înscriere tururi ghidate prin Iași: se vor organiza 3 tururi alături de ghizi profesioniști: sâmbătă - Turul Scriitorilor, 10.30-12.30 și Turul istoric, 17.00-19.00; duminică - Turul Boem, 15.00-17.00)

PROGRAM ARTISTIC

Sâmbătă: 18.00-20:00

Anny Sescu - spectacol de muzică populară și Bianca Dogariu  - spectacol de muzică ușoară

Duminică: 17.00-20:00

Ansamblul Kozaciok – Bălcăuți

Karla Mirela - spectacol de muzică populară

Moment de Nai alături de Mihaela Popa și Alexia Florean

Moment de Dans alături de Celina Dumitru și elevele Colegiului Nașional de Artă Octav Băncilă din Iași

#CaritateînIași

La fiecare cort va exista  cutia cu fapte bune unde veți putea dona pentru a ne susține cauzele și unde vă puteți înscrie la activități.

Sperăm că publicul ieșean se va alătura cu mic, cu mare la acest festival de suflet #FestivalulFaptelorBune. Împreună ne vom bucura de activitățile distractive și interactive și vom contribui la înfăptuirea binelui  celor mai puțin norocoși.

Parteneri media: Viva FM, Ziarul de Iași, Evenimentul Zilei, Tele M, Radio Iași, Radio Maria

Parteneri și sponsori: Primăria Municipiului Iași, Rolandia, Optica Medicală Vision For You, Promer Group, Kinego, Lex Hobby Store, Empatis, Camping Ursuleț-Durău, Cheffa, Salon Artistique, Salon Mika, Dana Bordei Cosmetică Henna & Make-up, Make-up & Hair Diana Dorneanu.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Politruci

Cătălin ONOFREI

Politruci

Da, sunt total de acord cu Orban. Politrucii trebuie mătrăşiţi. Dar începeţi cu cei din PNL, din PSD, din USR! Sigur este vorba de o măsură constituţională!

Filmuletul zilei

opinii

Suntem cum gândim

Briscan ZARA

Suntem cum gândim

Sunt atâtea aspecte care caracterizează un om prin prisma minţii lui, că s-ar putea scrie tone de cărţi, de aceea e important să se descopere doar plusurile lui, acelea pe care el le-a considerat cu adevărat importante. Restul sunt înşelătoare. Pentru că timpul unui om şi spaţiul în care se desfăşoară acesta sunt finite, prin urmare nu poate să fie foarte bun în toate domeniile, pe toate planurile, de aceea el alege conform structurii sale, doar anumite laturi ale vieţii pe care să le studieze mai profund, pe care să le respecte, să le considere cu adevărat valoroase.

Despre populaţie, prezenţa la vot şi incidenţa COVID-19

Ciprian IFTIMOAEI

Despre populaţie, prezenţa la vot şi incidenţa COVID-19

Începând cu anul 2010, pe data de 20 octombrie, se aniversează în peste 130 de ţări Ziua Mondială a Statisticii. Această aniversare a fost stabilită prin Rezoluţia Adunării Generale a Organizaţiei Naţiunilor Unite 64/267 din 3 iunie 2010, ca o recunoaştere a activităţii Comisiei de Statistică a ONU, care funcţionează din 1947, în dezvoltarea sistemelor naţionale de statistică (statisticilor oficiale), îmbunătăţirea comparabilităţii acestora, elaborarea unor indicatori statistici fiabili, precum şi acordarea de asistenţă pentru programele de dezvoltare durabilă.

Cuvântul ierarhului

Mihai DORIN

Cuvântul ierarhului

Trăim o stare de agitaţie care ne complică vieţile, iar pe unii îi împiedică să gândească responsabil. Am în vedere mai ales pe cei care au datoria - prin statutul funcţiei şi fişa postului - să aducă măcar un strop de calm, dacă pace nu pot, din varii motive, care ţin nu atât de complexitatea gestionării pandemiei, cât de incapacitatea intelectuală de a identifica soluţii mature, nu simple măsuri imperativ-restrictive. 

pulspulspuls

Oare ce o fi cu diversiunea cu miros kaghebist a lui Peni Hill

Oare ce o fi cu diversiunea cu miros kaghebist a lui Peni Hill

Când vă spuneam noi că ceva e putred în relaţiile externe ale lui Peni Hill, că nu degeaba l-a şi acuzat Dragnea la vremea lui, la un moment dat, că e băiat de mingi de-al ghinărarilor din SIE, voi nu şi nu: Bartman, Batman... 

Caricatura zilei

Bun simt auto

Editia PDF

Bancul zilei

Îi datoram multe coronavirusului. A reusit sa-i aduca pe români înapoi în tara si a putut sa le înve (...)

Linkuri

Alte ziare locale

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.