anunturi
grandchef
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

Carmen Brumă, război cu firma din Iași care promovează „pastile minune de slăbit”

GALERIE
carmen
 • carmen
- +
Plângere explozivă la Parchetul din Iaşi: o cunoscută vedetă TV, „furată” dintr-un apartament din Alexandru cel Bun. Prezentatoarea Carmen Brumă, soţia realizatorului Mircea Badea, a formulat o plângere penală împotriva unei firme din Iaşi pe care o acuză că i-a folosit imaginea. Societatea este deţinută în prezent de un basarabean, care a preluat-o de la un ucrainean ce o înfiinţase la Ciurea. Firma a avut vânzări ameţitoare în ultimii ani, de zeci de milioane de lei. Imaginea vedetei a fost asociată cu „pastile minune de slăbit”, alături de un interviu despre acestea, Brumă acuzând că e inventat cap-coadă.

Cunoscuta prezentatoare Carmen Brumă a formulat o plângere penală ce a fost înregistrată la Parchetul de pe lângă Judecătoria Iaşi în data de 17 iulie. Documentul, publicat, ulterior, pe Instagram de vedeta TV, aduce acuzaţii grave reprezentanţilor unei firme din Iaşi care, în ultima perioadă, ar fi derulat o campanie de comercializare a unui produs de slăbit. În cadrul acelei campanii, firma Logistic World SRL, care are sediu într-un apartament din cartierul Alexandru cel Bun, ar fi folosit imaginea vedetei Carmen Brumă, ba chiar ar fi promovat un interviu fictiv cu aceasta.

Carmen Brumă, care a apelat la o societate de avocatură din Bucureşti, a mai cerut tragerea la răspundere penală a unui asociat al acesteia, un basarabean de 53 de ani pe nume Igor Bogatii. Acesta a preluat firma în proporţie de 100% acum câteva luni, de la un alt bărbat străin, Pavlo Havrylov, originar din Ucraina.

Acuzaţiile aduse de Carmen Brumă

Conform plângerii depuse de Carmen Brumă, acuzaţiile care i se aduc basarabeanului şi firmei acestuia din Iaşi sunt de înşelăciune, realizare de opere derivate, fără acordul titularului drepturilor de autor, precum şi de fixare, în scop comercial, a interpretărilor sau execuţiilor artistice ori a programelor de radiodifuziune şi televiziune. Vedeta TV mai arată că, începând cu luna iunie, numele sau a fost folosit de firma ieşeană pentru promovarea unui produs de slăbit.

„În acest sens, a fost promovat, pe lângă fotografii, şi un interviu fictiv al subsemnatei, în cadrul căruia aş susţine şi aş încuraja comercializarea şi consumarea complexului de slăbit Choco lite, prin prisma presupusei mele experienţe cu acesta. Toate aceste materiale au fost distribuite pe reţelele sociale, prin recla­me sponsorizate”, susţine Carmen Brumă.

Aceasta a mai arătat în plângere că nu a folosit niciodată produsul comercializat de Logistic World SRL şi nici nu a avut vreo legătura cu distribuitorii reclamelor.

„Subsemnata, am o vastă experienţă în industria fitness şi de slăbire, în urma căreia am căpătat notorietate, având numeroase apariţii în televiziune şi în presă. De asemenea, sunt autoarea mai multor cărţi din acelaşi do­meniu, am fost în repetate rânduri ima­ginea unor branduri celebre, reprezentând în calitate de «ambasador» mai mul­te evenimente sportive şi caritabile, promovând, prin toată această activitate, un stil de viaţă sănătos”, a mai precizat Brumă.

Femeia a mai menţionat că aso­cierea numelui ei cu un produs de slăbit ar putea crea aparenţa în rândul consumatorilor că este o recomandare reală.

Firmă din Ciurea

Logistic World a fost înfiinţată în 2016 având sediu iniţial în satul Dumbrava, comuna Ciurea. Fondatorul firmei a fost Oleh Svitanko, originar din Ucraina, şi administrator, Mihaela Alexandrina Tanasă. În 2017, în firmă a fost cooptat un alt ucrainean. Pavlo Havrylov, care, în 2019, i-a cedat toate acţiunile basarabeanului Igor Bogatii. Cea mai recentă declaraţie fiscală a firmei, cea aferentă anului 2017, arată că societatea a înregistrat o cifră de afaceri ameţitoare, de 15,7 milioane de lei, cu şase angajaţi. Ieri, numărul de telefon aferent firmei era închis, iar pe e-mail nu am primit un răspuns din partea societăţii până la închiderea ediţiei.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Un mai prea îndepărtat (I)

Cătălin ONOFREI

Un mai prea îndepărtat (I)

Au trecut peste trei decenii de la primele alegeri „libere”!

opinii

Papua Noua Românie

Briscan ZARA

Papua Noua Românie

Furtul şi distrugerea lucrurilor care nu-ţi aparţin sunt obiceiuri respectate cu sfinţenie de toţi aici. Fiecare dintre aceste fapte va fi recompensată cu vârf şi îndesat în lumea de apoi, deci e bine să ai cât mai multe din astea în portofoliu.

Șefu-i șef și-n pielea goală?

Cristina DANILOV

Șefu-i șef și-n pielea goală?

Conceptul de „violenţă de gen”, considerată a fi iniţial o chestiune de familie ce nu trebuia să iasă pe uşi şi, deci, în care nu trebuie să se intervină din afară, denumeşte azi o problemă mai largă ce pare să se fi extins, dincolo de uşa casei, pe mai multe paliere din viaţa de zi cu zi a multor femei. Prezenţa acestui tip de violenţă în relaţii de cuplu sau profesionale scoate în evidenţă, din păcate, şi mai mult imaginea femeilor aflate în situaţie de subordonare faţă de bărbaţi şi presupune asumarea relaţiilor de putere inegale din punct de vedere istoric dintre cele două genuri, prin care bărbaţii sunt legitimaţi să-şi menţină status-quo-ul de dominaţie.

Artă şi război

Mihai DORIN

Artă şi război

Războiul a fost mereu o temă de reflecţie pentru istorici şi artişti, dar şi o temă de investigaţie declarat „obiectivă” de către istorici şi asumat subiectivă de către artişti. Nu e o competţie între cele două viziuni, ci o formă de complementaritate liberă. 

pulspulspuls

O mică îndoială strecurată în altar la Mitropolie de preoţii ieşeni mai deschişi spre lume. Problema lui Teo Fan Fan

O mică îndoială strecurată în altar la Mitropolie de preoţii ieşeni mai deschişi spre lume. Problema lui Teo Fan Fan

Pentru că tot este astăzi în calendarul ortodoxiei ziua Sfântului Cuvios Simeon cel din Muntele Minunat, haideţi să împărtăşim cu ocazia asta şi cu domniile voastre, iubiţi drept-credincioşi, o chestiune de care ne minunăm şi ne tot roade de mai multă vreme pe noi, iar mai nou auzim că roade şi unele feţe bisericeşti de prim rang din toată arhiepiscopia, şi nu numai. 

Caricatura zilei

Cireșe, nu ruble

Editia PDF

Bancul zilei

Doi rechini : - Ce faci, ma? - Am fost bolnav... - Pai, ce-ai avut?  - Am mâncat un general rus si o saptamân (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.