anunturi
grandchef
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

Mai mult decât o simplă carte...

Carterapia „Bebeluşul perfect se naşte din părinţi imperfecţi”

GALERIE
cartecarte bebelus (1)carte bebelus (2)
 • carte
 • carte bebelus (1)
 • carte bebelus (2)
- +

Jurnalul din viaţa unui psiholog monoparental, aventurile distractive, de neînchipuit ale protagoniştilor dau viaţă unei cărţi de suflet, în care ingredientele principale au fost umorul, sensibilitatea şi abordarea pragmatică.

Detalii şi aspecte mai puţin cunoscute despre viaţa bebeluşilor, în etapa de vârstă 0-2 ani, dar şi temeri cu care se confruntă viitorii părinţi sunt pe larg dezbătute în cele cinci capitole propuse. Fiecare punct atins în carte este construit având la bază exemple dramatice din cabinet, situaţii-limită de care m-am lovit chiar eu, precum şi o serie de tehnici şi strategii menite să facă din viaţa de părinte o eternă vacanţă.

Carterapia „Bebeluşul perfect se naşte din părinţi imperfecţi” se adresează tuturor cuplurilor ce îşi doresc să-l primească aşa cum se cuvine pe cel mic în familie, celor ce au copiii mai mari de vârsta de 2 ani, însă consideră că nu sunt dezvoltaţi corespunzător sau se îngrijorează de o abordare ineficientă în cea mai importantă perioadă a dezvoltării ataşamentului, dorind să identifice corect cauzele unui anumit comportament, bunicilor ce pot urmări îndeaproape evoluţia micuţului, sprijinind tinerii părinţi, dar şi tuturor celor ce doresc să facă un cadou util, practic, prin oferirea acestui ghid cuplurilor ce se gândesc la o extindere a familiei.

Cartea poate fi comandată online aici: www.librarie.net, www.librariadelfin, portokal.ro.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

O idee pentru Legea învăţământului superior

Ioan Alexandru TOFAN

O idee pentru Legea învăţământului superior

Ceea ce lipsea, acum 145 de ani, învăţământului superior românesc, era o veritabilă comunitate academică, o formă vie de interacţiune şi dezbatere între membrii breslei învăţătorilor. Cam asta lipseşte şi acum. Suntem prieteni între noi, ne sunăm şi ne vedem din când în când, mai organizăm conferinţe şi colocvii, scriem în aceleaşi reviste şi, rar, ne recenzăm cărţile. Tot din prietenie, mai degrabă. Dar instituţiile unde ne petrecem mare parte a zilei, Universităţile patriei, nu par a se hrăni, cum ar fi normal, din prieteniile noastre.

opinii

Nebuna de la Rhornfield Hall

Codrin Liviu CUȚITARU

Nebuna de la Rhornfield Hall

Meritul „intertextului” lui Jean Rhys este acela de a reconfigura un personaj schematic (în forma sa iniţială) şi de a-i conferi dimensiune psihologică. Fantoma lunatică „Bertha” devine, în acest roman postmodern, sensibila şi nevropata „Antoinette”, victima unui univers rigid şi extrem de neconcesiv cu inadaptaţii.

Criză majoră de încredere în politicienii români

Dan TAPALAGA

Criză majoră de încredere în politicienii români

Lipsa cronică de încredere în liderii politici şi în actualul sistem de partide nu anunţă nimic bun. În momente de criză economică majoră, în situaţia în care inflaţia va muşca şi mai tare din puterea de cumpărare, pe fondul stării generale de iritare amplificate de războiul din Ucraina, este nevoie doar de o scânteie şi butoiul cu pulbere riscă să sară în aer provocând explozii sociale în lanţ.

Călăreţul de aramă: Occidentul şi neliniştea rusă

Ioan STANOMIR

Călăreţul de aramă: Occidentul şi neliniştea rusă

Nici o altă întrebare nu este mai obsedantă în istoria intelectuală a Rusiei decât cea care priveşte propria ei identitate. De trei secole, din clipa în care Petru cel Mare a acordat Moscovei hlamida imperială, Rusia se află prinsă în acest dialog frenetic cu Occidentul. În această oglindă pe care i-o întinde civilizaţia pe care o imită, dar şi pe care o detestă, Rusia îşi poate contempla propriul chip.

pulspulspuls

Un scenariu în care MRU ar împuşca mai mulţi iepuri dintr-o lovitură

Un scenariu în care MRU ar împuşca mai mulţi iepuri dintr-o lovitură

Aşadar, numai ce s-a vorbit la Şcoala politică de vară de pe Bahlui despre şansele fostului premier MRU la candidatura pentru funcţia supremă în târg, că au şi apărut două căi divergente în parcursul său ipotetic. 

Caricatura zilei

Isărescu și calul

Editia PDF

Bancul zilei

Un sofer de TIR opreste la un popas, comanda un sandwich, o cafea si o placinta. Intra trei motociclisti rai, unul îi man&ac (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.