Casa de gradină - opţiune eficientă pentru a crea mai mult spaţiu
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

miercuri, 12.05.2021

Casa de gradină - opţiune eficientă pentru a crea mai mult spaţiu

GALERIE
casa de gradina 1casa de gradina 2
  • casa de gradina 1
  • casa de gradina 2
- +

Atunci când avem o casă şi dorim mai mult spaţiu, o soluţie accesibilă şi eficientă este casa de gradină locuibilă tot anul, încadrată în mediul natural, în aer liber. Eficientă energetic, cu o izolaţie termică performantă, capabilă să asigure atât iarna cât şi vara un confort maxim, casa de grădina are avantajul că poate fi instalată în 2-3 zile.

Prin această construcţie se căştigă un spaţiu suplimentar, fără a fi nevoie de a ne muta din casă sau de a face modificări care să stânjenescă viaţa de zi cu zi.

Datorită stucturii modulare, casa  de grădina poate fi complet personalizată iar dimensiunile pot fi adaptate la orice specificaţii. Ea poate fi: casă de gradina propriuzisă, casă de vacanţă, birou, studiou muzical, cafenea, reprezentanţă firmă, sală de fitness, ansamblu educaţional, soluţie imediată pentru zonele calamitate, casă de locuit şi destinaţiile posibile nu se opresc aici. Poate fi o structură de business: ansambluri de birouri, sală de conferinţe, sală pentru vizitatori, cabinete de consultaţii şi tratament.

Costă mai puţin decât o anexă şi va adauga plusvaloare construcţiei deja existente.

Casa de gradină din oferta standard are pachetul electric complet. Optional pot fi ataşate următoarele elemente:

-pereţi de compartimentare,

-baie(wc,dus,chiuvetă),

-bucătărie(chiuvetă, mini-mobilier),

-calorifer electric cu termostat,

-terasă din lemn în faţa casei,

-prelungirea părţii din faţa a acoperişului cu 1 metru,

-sistem de alarmă,

-rulouri pentru protecţia uşilor,

-cablaje pentru linii de internet, telefonie şi televiziune,

-saună şi cadă de hidromasaj.

 Dotările suplimentare nu se opresc aici, fiind determinate de destinaţia finală a spaţiului.

 Cu un raport preţ/calitate foarte bunşsi un timp de montare redus, casa de gradină reprezintă alegerea perfectă pentru extinderea spaţiului de locuit existent.

Detalii suplimentare pot fi vizionate pe : http://www.casaoptima.ro/casaoptima/casegradina.html

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Formatul Bucureşti - 9

Lucian DÎRDALA

Formatul Bucureşti - 9

Ceea ce a reieşit, însă, în urma reuniunii virtuale organizate de România, ne lasă să înţelegem că opinia majoritară a central- şi est-europenilor este favorabilă întăririi legăturii transatlantice şi, implicit, găsirii unei modalităţi de afirmare a potenţialului politico-militar al Europei care să nu pună în cauză coeziunea NATO.

Filmuletul zilei

opinii

Justificările justiţiei

Florin CÎNTIC

Justificările justiţiei

Cum lumea este încă agitată după măcelărirea cinică a unui urs de trofeu de către un cetăţean din Liechtenstein invitat dubios şi cam ilegal de nu ştiu ce asociaţie maghiară de vânători din Covasna, a trecut neobservat un eveniment important: o hotărâre a Curţii Constituţionale care a creat deranj în justiţie.

Avea tot felul de idei crazy

Radu PĂRPĂUȚĂ

Avea tot felul de idei crazy

Viki ar fi fost o fată frumoasă, dacă n-ar fi avut pe obrazul drept şi pe gât cicatricile hidoase ale unei arsuri. Când avea doisprezece ani, taică-său venise acasă beat şi o pusese să aprindă lampa abia stinsă şi încinsă. În urma exploziei, rămăsese pe toată viaţa însemnată. 

Cristian Mandeal - „Minutul de calitate maximă în concert este rezultatul orelor multe de repetiţii” (IV)

Alex VASILIU

Cristian Mandeal - „Minutul de calitate maximă în concert este rezultatul orelor multe de repetiţii” (IV)

Am întâlnit deseori muzicieni care, ascultând cuvintele admirative despre o creaţie a lor din trecute perioade, preferau comentariile celor mai recente realizări - atitudine firească în cazul profesionistului preocupat mereu să evolueze. Totuşi, adăugând ultima serie de tuşe la portretul lui Cristian Mandeal, mă voi întoarce mai întâi la cronicile concertelor susţinute la Iaşi, deşi selecţia este dificilă, pentru că sunt numeroase, toate apreciative.

pulspulspuls

Ce ciudăţenii se mai întâmplă pe ogorul partidoiului ieşean

Ce ciudăţenii se mai întâmplă pe ogorul partidoiului ieşean

Ceva ciudat simţim că parcă se întâmplă la partidoiul ieşean în ultimele zile, dragi cetitori. Şi nu ştim dacă are legătură cu aşezarea taberelor în vederea pregătirii alegerii conducerii viitoare a filialeri au ba. 

Caricatura zilei

De ce ești mai iute cu antenă?

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.